2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 61227 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Slavnić: Čovića za selektora

Zoran Slavnić neće u ponedeljak doći na razgovor sa četvoročlanom komisijom za izbor Stručnog saveta, a Radnoj grupi KSS dao je "dobronameran savet" da za selektora imenuje Nebojšu Čovića, koji se dokazao koliko vredi na Evropskom prvenstvu za juniore u Španiji.

"Mislim da im je mnogo važnije da ispune formu i obave razgovore sa svim relevantnim faktorima u našoj košarci. Ali, otprilike se već zna ko će biti glavni u narednom periodu i na čiju inicijativu se sve ovo dešava. Ceo scenario napravljen je već u Madridu...", rekao je Slavnić "Sportskom žurnalu".

Moka je dodao da je zamolio sekretaricu u "Kući košarke" koja ga je u ime Radne grupe pozvala, da četvorici koja vode razgovore (Draganu Kapičiću, Nebojši Čoviću, Predragu Daniloviću i Bori Stankoviću) prenese dobronameran savet, a to je da zamole Čovića da bude selektor jer on tu materiju daleko najbolje poznaje.

Moka je ogorčen na ljude u Savezu, ali klupe reprezentacije se ne odriče.

"Nisam eksponent ni jedne grupe i zbog toga nisu hteli da me podrže. Kriza odnosa i borba za vlast su najveći problemi naše košarke. Imam 58 godina, nisam balavac pa da ne vidim šta se dešava. O mom sramnom novčanom i vremenskom ugovoru ne želim da govorim. Sada žele da me pitaju kako dalje. Upalio sam im svetlo u tunelu, oni ih gase", naveo je razloge smene sa kormila reprezentacije Slavnić, a zatim dodao:

"Reprezentacija ne može da se napravi za 40 dana, već se stvara godinama. Bilo je neophodno da trener ima kontinuitet, ne da mu se saseku krila na samom startu. Druge ozbiljne federacije kao što su Italija, Francuska i Turska, a koje su takodje doživele katastrofu kao i mi, zadržale su svoje selektore i procenili da jedino tako mogu da se vrate u vrh evropske košarke... Sačekaću da vidim način konkurisanja za selektora, dosta mi je da drugi beru cveće sa moje livade".

Čović: Moko, opraštam ti gluposti

Nebojša Čović na Mokine prozivke odgovorio je "da posao selektora nije radio, niti ima želju da ga radi, ali da bi ga sigurno bolje uradio nego Slavnić u Španiji".

"Pametni ljudi posle neuspeha i debakla koji su napravili obično ćute, oni drugi pričaju i kroz priču pokazuju koliko zavredjuju da se bave nekim poslom. Drago mi je da je Zoran Slavnić dobio šansu iako nije ćelav, nema klempave uši i ne nosi kartonska odela. Dobio je šansu i videli smo kakav je rezultat napravio. Žao mi je sve sam uradio da mu pomognem, vrlo iskreno. Razumem da je ljut, isto tako razumem da je najviše ljut na one koji su mu najviše dali. No, opraštam mu izrečene gluposti", rekao je Čović za "Sportski žurnal".

(MONDO)
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ovaj Slavnic je stvarno obican kurton...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Jes vala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
A Covic je zlato... Cudi me da ga nisu nazvali Zlatan.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Covic je gantan mafiozo... a Slavnic je u stilu Tonija Montane - seljacina...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Daleko je taj od Tonija Montane...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
a Slavnic je u stilu Tonija Montane - seljacina...   
Ne znam za Tonija ali za Moku se može sve reci osim da je seljacina ! Što se tice Covica i košarke mislim sve najbolje , nevidim razlog prepiranja sa Mokom !
Inace nije Moka kriv što je postao selektor vec oni koji su mu to dopustili , postaviti Djurovica na njegovo mesto bi bila još jedna nevidjena sprdacina i blamaža!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Nemoj tako rinaka... Vlado Djurovic je fenomenalan trener, a Moka jednostavno ne vidi gde mu je mesto...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
a Slavnic je u stilu Tonija Montane - seljacina...   
Ne znam za Tonija ali za Moku se može sve reci osim da je seljacina ! Što se tice Covica i košarke mislim sve najbolje , nevidim razlog prepiranja sa Mokom !
Inace nije Moka kriv što je postao selektor vec oni koji su mu to dopustili , postaviti Djurovica na njegovo mesto bi bila još jedna nevidjena sprdacina i blamaža!
Ovih dana se slabo slazemo . . Pa i sada . .   Smile Ovde se ne slazem u jednoj jedinoj recenici,da ne kazem reci  Smile

Nemoj tako rinaka... Vlado Djurovic je fenomenalan trener, a Moka jednostavno ne vidi gde mu je mesto...  Smile
Tako je . . . Vlado je jednostavno trebao mnogo ranije da dobije sansu . . .Nikad nije kasno al ipak sam za potpuno podmladjivanje kako ljudi u savezu tako i selektora. . . Pa sam tako pre svega za nekog Djordjevica,Vukoicica ili recimo Trifunovica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Ja sam i dalje ubedjen da nijedan trener sa onim igracima ne bi uradio (mnogo) vise na EP... Igraci nama fale a ne trener. Lako je bilo Obradovicu,Ivkovicu i Pesicu kad su imali timcine...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.