2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 61937 puta)
Hronicar svakodnevice

тврда кора

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 504
Zastava United States of Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia n73
Било би чудо да смо победили
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG U8290
Modovi, promenite topic u Mokini trutići. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Nek ide sve u qrac...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG U8290
Što popijem više piva nekako mi budućnost izgleda lepše, biće oni bolji.....  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E71
Šta reći što već nije rečeno?
Ne treba pljuvati po igračima,jer očigledno je da su dali sve od sebe koliko god im je to Moka dozvolio.I on je želeo najbolje,ali jebi ga ne zna.Samo još to da shvati i biće dobro.
Nekoliko mi stvari nije jasno.
Kad igrač promaši jednom pa drugi put,pa treći put pa onda valjda ide na klupu?Jebote Gurke sve tri tekme čekamo da proradi.Pa to je katastrofa.Šta čuvaju ga dobro?Uvek pod faulom?Uvek dva igrača?Pa daj nekom drugom loptu care,znaju i oni da šutnu.
Došli smo u situaciju da nam Novica ubica(svaka mu čast)sa ne znam 20-ak godina bude stožer reprezentacije???Pa pusti ga onda da igra a ne kad veže par poena napolje.
Isto i Teodosić.Koliko god da je rupa u odbrani vezao je par bezobraznih poena i napolje???
Nemanja Aleksandrov?Jedna greška i napolje?
Cvetković koji je zamena za Gurketa kad mu ne ide zakucan za klupu?
Tepić sa 5 zlata u mladjim kategorijama takodje?
Mnogo smo dobro podmladili tim...
Erceg par minuta,Aleksandrov par minuta,Tepić 0,Novica 10,Teo 10,Ali zato se Gurke naigrao.
Pa koji to trener ide sa jednim centrom na takmičenje.
Alo,treba ti bar 3!
Šta hteli smo da podmladimo reprezentaciju pa nije bilo mesta za Jovu...
A i Mile Ilić,koliko god da je povredjen odigrao je zadnjih par utakmica solidno,falio nam je očigledno.
Strašno,ne znam šta više ni da pišem,idemo od nule,ali bukvalno od nule.
Samo se nadam da će da nauče nešto na greškama kojie su napravili.Počev od selektora.Pa bar kvalitetnih trenera imamo.Slavnić?Igračina.Veliki motivator,harizmatičan.Ali osrednji trener.Najveća greška mu je bila što se toliko oslonio na jednog igrača i što ga je trpeo ceo šampionat.Zato ni zvezda ništa nije uradila zadnje dve sezone.Košarka je timska igra a ne silovanje lopte i forsiranje šuta.Nemoj neko da pomisli da ja imam nešto protiv Gurketa.On je solidan igrač,ali ništa više od toga.Svaka mu čast na borbenosti i zalaganju,i na samokritičnosti posle utakmica,ali morao je i na terenu da bude samokritičan kad je video da ga neće.Gurović je bio najbolji pre nego što se vratio u Srbiju.Kao druga ili treća opcija u napadu.Nikada on ne može biti prva opcija i bazirati igru jednog tima na njemu je greška sa,pokazuje se već nekoliko godina,katastrofalnim posledicama.
Videćemo ko će sad da se prihvati posla selektora jer mislim da Moka mora da ide iz mnogo razloga,i kakav će nam biti tim za kvalifikacije za svetsko prvenstvo 2009.
Je l' se neko seća kad smo zadnji put igrali kvalifikacije?
1995 godine one izmišljene dodatne kvalifikacije kad je Bora Stanković proširio spisak broj učesnika za evropsko prvenstvo u Atini...
Kako smo se mučili sa Bugarima...
I tada ta generacija,Divac,Paspalj,Đorđević,Danilović,mladi Bodiroga i ostali uz Dudu ivkovića sa klupe nisu pretili nikome sa medaljom.Cilj nam je da se plasiramo na olimpijadu u Atlanti i to je to.Ostalo je istorija...
A ne "Idemo na zlato.Pucamo od snage."
Nerealno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG U8290
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N73
Šta reći što već nije rečeno?
Ne treba pljuvati po igračima,jer očigledno je da su dali sve od sebe koliko god im je to Moka dozvolio.I on je želeo najbolje,ali jebi ga ne zna.Samo još to da shvati i biće dobro.
Nekoliko mi stvari nije jasno.
Kad igrač promaši jednom pa drugi put,pa treći put pa onda valjda ide na klupu?Jebote Gurke sve tri tekme čekamo da proradi.Pa to je katastrofa.Šta čuvaju ga dobro?Uvek pod faulom?Uvek dva igrača?Pa daj nekom drugom loptu care,znaju i oni da šutnu.
Došli smo u situaciju da nam Novica ubica(svaka mu čast)sa ne znam 20-ak godina bude stožer reprezentacije???Pa pusti ga onda da igra a ne kad veže par poena napolje.
Isto i Teodosić.Koliko god da je rupa u odbrani vezao je par bezobraznih poena i napolje???
Nemanja Aleksandrov?Jedna greška i napolje?
Cvetković koji je zamena za Gurketa kad mu ne ide zakucan za klupu?
Tepić sa 5 zlata u mladjim kategorijama takodje?
Mnogo smo dobro podmladili tim...
Erceg par minuta,Aleksandrov par minuta,Tepić 0,Novica 10,Teo 10,Ali zato se Gurke naigrao.
Pa koji to trener ide sa jednim centrom na takmičenje.
Alo,treba ti bar 3!
Šta hteli smo da podmladimo reprezentaciju pa nije bilo mesta za Jovu...
A i Mile Ilić,koliko god da je povredjen odigrao je zadnjih par utakmica solidno,falio nam je očigledno.
Strašno,ne znam šta više ni da pišem,idemo od nule,ali bukvalno od nule.
Samo se nadam da će da nauče nešto na greškama kojie su napravili.Počev od selektora.Pa bar kvalitetnih trenera imamo.Slavnić?Igračina.Veliki motivator,harizmatičan.Ali osrednji trener.Najveća greška mu je bila što se toliko oslonio na jednog igrača i što ga je trpeo ceo šampionat.Zato ni zvezda ništa nije uradila zadnje dve sezone.Košarka je timska igra a ne silovanje lopte i forsiranje šuta.Nemoj neko da pomisli da ja imam nešto protiv Gurketa.On je solidan igrač,ali ništa više od toga.Svaka mu čast na borbenosti i zalaganju,i na samokritičnosti posle utakmica,ali morao je i na terenu da bude samokritičan kad je video da ga neće.Gurović je bio najbolji pre nego što se vratio u Srbiju.Kao druga ili treća opcija u napadu.Nikada on ne može biti prva opcija i bazirati igru jednog tima na njemu je greška sa,pokazuje se već nekoliko godina,katastrofalnim posledicama.
Videćemo ko će sad da se prihvati posla selektora jer mislim da Moka mora da ide iz mnogo razloga,i kakav će nam biti tim za kvalifikacije za svetsko prvenstvo 2009.
Je l' se neko seća kad smo zadnji put igrali kvalifikacije?
1995 godine one izmišljene dodatne kvalifikacije kad je Bora Stanković proširio spisak broj učesnika za evropsko prvenstvo u Atini...
Kako smo se mučili sa Bugarima...
I tada ta generacija,Divac,Paspalj,Đorđević,Danilović,mladi Bodiroga i ostali uz Dudu ivkovića sa klupe nisu pretili nikome sa medaljom.Cilj nam je da se plasiramo na olimpijadu u Atlanti i to je to.Ostalo je istorija...
A ne "Idemo na zlato.Pucamo od snage."
Nerealno...

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Djokicu za selektora!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Н.У.С.К.Н.В.П.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava Борча Центар 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tatoo
"bravo" orlovi...vi ste nas ponos Smile
more mrs u tri lepe pi8ke materine...sve vas treba nabiti na koceve Smile
IP sačuvana
social share
ЗОРАН ВУЈОВИЋ-ВУЈКЕ 1988-2008

Не заборави никад, да цео живот ми смо провели с'тобом, и нашу верност према теби, доказивали из дана у дан! Знај да на овоме свету, не постоји нико ко ће да спречи, да са Југа се ори, Партизане волим те ја!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Sad se polako zaboravljaju oni sto nisu dosli,a napadaju se oni sto su barem pokusali iako su znali da su male sanse Smile
Ja sam se isto iznervirao ali nisam gledao utakmicu(jbg skola :[1]Smiley tako da ne mogu analizirati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Motorola v550
IP sačuvana
social share
Dolce Vita
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.