2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 64157 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG 
http://rapidshare.com/files/53568722/milicic.mp3 eto i na ovm linku da cujemo bruku i sramotu srbije.Koliko god bio upravu na ovako nesto nema pravo.

I dobro je prosao s obzirom na predsednika i potpredsednika komisije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
 Verbalni sukob sudija i srpskih navijača

Sreda, 5. septembar 2007. 13:04

Navijači reprezentacije Srbije i sudije na Evropskom prvenstvu u Španiji imali su u sredu ujutru verbalni sukob u Granadi, koji se završio uz intervenciju obezbedjenja hotela.

Sudije su smeštene u hotelu "Alhamar", u kojem se nalazi i deo srpskih navijača. Oni su u restoranu za doručkom videli sudije, a medju njima i trojku koja je vodila meč Grčka - Srbija 68:67, na kojem su, prema mišljenju navijača, drastično oštetili poraženu Srbiju.

"Koliko ste para dobili?", pitali su besni navijači sudije za doručkom. "Da li si tako od (Nikolaea) Čaušeskua naučio da sudiš?" bilo je jedno od pitanja upućeno sudiji iz Rumunije koji je vodio utakmicu Grčka - Srbija.

Posle kratke razmene reči, reagovalo je obezbedjenje hotela i zamolilo za mir.

Nakon što su se strasti malo smirile, slovenački sudija Sašo Pukl ustao je sa svog mesta i na srpskom pitao navijače "kako vas nije sramota da tako pričate?", na šta je jedan od njih odgovorio "kako vas nije sramota da se prodajete", preneli su učesnici dogadjaja.

Ostatak doručka protekao je u tišini, ali uz neprijatne poglede sa obe strane.

(Beta, foto: MN Press)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Zaista ne mogu a da ne prokomentarisem... Moj utisak je da vecinu kritickih komentara koje sam procitao ovde pisu obicni pajseri koji sa kosarkom imaju veze kao moja baba sa astrofizikom...  Smile

U redu je, svako ima pravo na svoje misljenje, ali ono sto meni bode oci je ista stvar po hiljadu osamsto i ne znam koji put... Da smo dali kos u poslednjem napadu i dobili Grke, onda bi isti ljudi pisali "bravo carevi, majstori, sad cemo sve da ih ******" i slicno...  Smile

Mislim, ekspert do eksperta, a svi u proseku Miliciceve inteligencije...  Smile Smile Smile

Sta bi grcki navijaci trebalo da pricaju onda? Da razapnu Papalukasa sto je sutnuo 2 lopte a nije dobacio do kosa? Dijamantidisa koga je zaustavio neki klinac? Papadopulosa sto je popio 3-4 banane i sutirao 20%? A oni su aktuelni evropski prvaci...
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 16:23:04 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 17:27:33 od kokota »
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
stvarno je indijanac, neka pokaze prvo na terenu nesto pa pnda nek sere
on je bar došao da igra,a jedini ima šampionski prsten iz NBA,kako god da je osvojen njegov je
pa ako je dosao da igra ne znaci da treba da se seljaci po novinama ko majmun, neka igra i bori se kao i svi igraci na ovom EP. A za sampionski prsten nemam komentara, kakve prsten ima veze sa reprezentacijom?   
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Ју ју ју  Smile   

Идем на инфузију   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Ti  ocigledno gledas nasu reprezentaciju prvi put posto ti nijedna recenica nije tacna

1.Procitao si moj citat sa drugog foruma . . .gde kazu da je odlicno vodio utakmicu na sta sam se ja zacudio
2.Kako mozes da seres po Jaricu,decko je svake godine tu,u svedskoj igrao sa slomljenim nosem,preocitao sam njegovih 5 izjava kako ce da pogine za reprezentaciju i srbiju. . . Ako si citao prethodne postove video si i njegovu statistiku
2.Ovo za Milicica je glupost i mrzi me i da odgovaram . . .Jadniii Milicic nervira se . .   Smile
to njegovo igranje je svima poznato......tebi ocigledno nije palo na pamet da pratis reprezentaciju na pripremama i vidis kako sve ide....jaric je i ove godine prvi dosao u sest ujutro ,bila je prica u novinama ali ga je moka odbranio!!!poginuce od jebanja po citavu noc po hotelima.....prediti milicica i jarica kao igrace i ljude je smijesno!!!ti misli sta hoces to je tvoj problem....samo me cudi kako si ti uspio zakljucit da je ovo meni prvi put da gledam reprezentaciju??!!imamo covjeka koji ima sposobnosti esp-a....ako znas sta je to???
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG U8290
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Počela je tekma.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.