Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska Evroliga 2006  (Pročitano 32062 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
djole da se malo razumeš  u košarku nebi tako pričao o Evroligi
Definiši mi to moje pričanje o Evroligi, krajnje si nejasan...

A to da li se razumem u košarku, tu će da se posvadjamo.

Tačno je, Partizan je trenutno naš najbolji klub (nažalost)
 ali najbolji nije uvek i pobednik.

A derbije pamtim, i nije mi jasno na šta misliš...
« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 12:33:04 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
E Dragane, ništa se ne igra samo da bi se igralo... Smile

Partizan želi da osvoji i Jadransku ligu i domaće prvenstvo. A to dali će, videćemo.

Ja se nadam da će oba trofeja biti u našim vitrinama npr. Zvezda i FMP, ili Zvezda i Hemofarm.
Ajde da ne ulaziom u polemiku, ali ta liga nema nikakav znacaj, zar ne? Cak, gledajuci utakmice vidi se da mnogo vise ima "zara" za pobedom izmedju dva nasa tima, nego izmedju naseg i hrvatskog.
Seti se igre Partizana prosle godine u finalu Jadransle lige i nase lige, pa reci da li Partizan isto igra nasu i Jadransku ligu.
Čekaj, ako prvak iz Jadranske lige ide u Euroligu to definitivno nešto znači.
Dali ima žara, po mom mišljenju premalo. jedini žar je na "očekivanim" utakmicama, u Vršcu i Novom Sadu nema žara ma ko da gostuje. A nešto veću posetu izmami osim večitog derbija i gostovanje Cibone                    pa nakon toga Olimpije, Zadra....

Isto tako u Zadru ili Zagrebu samo gostovanje Zvezde ili Partizana može privući publiku.
I to je glupo jer se u takvoj atmosferi stvaraju igrači.
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Pa da prvak Jadranske lige ide u Evroligu nesto bi i znacila, ali nazalost ne ide, a nikad nece ni ici!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Toliko se pričalo o tome da sam učešće uzeo zdravo za gotovo  Smile

Propozicije

PROPOZICIJE NATJECANJA
Goodyear lige
natjecateljska sezona 2005/06
I. TEMELJNE ODREDBE
Clanak 1.
1.1. ABA je punopravni clan Europskog udruženja košarkaških klubova (ULEB) i clan Skupštine Eurolige s pravom glasa.

Ovo skroz offtopic za Euroligu pa prekidam diskusiju o Jadranskoj ligi (ovde)
« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 12:59:24 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nisam SRBIN ja sam SRBIJANAC!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K608i
@Dragan, Beograd
A izvini vi kao necete da osvojite Jadransku ligu Smile Da da pa sto onda niste bolji u Evro. Sta kazes na igre Cibone i Olimpije u doticnoj? Kako sad opravdavas nase klubove? A Partizan ce verovatno opet osvojiti domace prvenstvo i to ne zbog toga sto su najbolji vec zato sto SUDIJE KRADU za njih Smile
A ti da ce FMP da osvoji Uleb cisto sumnjam jer nemaju neki kvalitet, i ostali nasi tesko da ce sta uraditi.

@tagu
Da da pa Milojevic i Suput su bash opasni igraci. Da nesto znaju odavno bi otisli iz ove zemlje, a sto se tice derbija najveci Zvezdin problem bio je skok. Podseticu te da se tada Raicevic tek oporavljao od povrede, a da Antic uopste nije igrao. Zato cekamo sledeci derbi na kojem ce biti :jackdirt:
IP sačuvana
social share

The Italian Soul!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K608i
A izvinite sta hocete da kazete da Jadranska liga nema znacaja. Pa da atmosfera bi sigurno bila bolja i tribine punije kada gostuje Avala ada ili Borac i Ergonom. To je smesno. Pa kako ce momci da napreduju ako budu igrali sa smesnim klubovima.
Jedino ako bi vi preporucili neku ligu da igramo sa Italijanima, Spancima ili Rusima Smile
IP sačuvana
social share

The Italian Soul!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Ako bi Partizan veceraske uspeo da pobedi, onda u sledecem kolu gostuje Ulkeru
i to bi mogla da bude odlucujuca utakmica za iznenadjenje i ulazak cak u top 16! Smile
A sto se tice Jaranskih liga, ne mlatite praznu slamu...
I ne mislim da je ove godine Partizan sigurno sampion, licno cu navijati da bilo ko drugi osvoji titulu,
jer mislim da je promena neophodna, to ce biti dobro i za Partizan da malko prociste redove...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
SonyEricsson K800i
@Glaukije Kao prvo Cibona i Olimpija igraju u mnogo slabijim grupama, nego Partizan. To se vidi po njihovim protivnicima, a i o tome se vec dosta puta komentarisalo.
Kao drugo, Jadranska liga nema ama bas nikakav znacaj, jer nasih pet timova neverovatno odskacu u odnosu na ostale. Tu su joj 2-3 kluba, ali sve ostalo je blagi uzas! Najbolje bi bilo, a izgleda da ima neke sanse tako nesto da se uradi, je da se od sledece sezone ukine Jadranska liga i stvori samo nasa sa 10 timova, pa ako bude trebalo neka igraju 4-kruzni sistem. A da, da li pratis gostovanje nasih timova po Hrvatskoj, Bosni i Sloveniji? Tu maksimalno ima 2000 gledalaca, polu prazne tribine, eventualno neka puna.
E sad, nasa "lepa" liga. Ako mogu sudije toliko da ucine da nas, po tvojim recima "ne najbolji tim", osvoji 4 puta zaredom titulu, grdno se varas. A za derbi si zaboravio sa kakvim timom je Partizan igrao, ali nema veze.

Ma svejedno, Partizan zasluzeno igra Evroligu. Pre 2 i 3 godine mu je veoma malo falilo da prodje dalje, prosle je bio najgori, ove opet nesto jedva dobija, ali jos nije bez sansi.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K608i
@Dragan, Beograd
Kao prvo Olimpija igra, ali ne vidim po cemu je Partizanova grupa jaca od Cibonine! Sad cu graficki da ti prikazem:
Makabi-Panatenaikos Makabi je duplo bolja ekipa sto je i pokazala u prethodne dve godine kada su bili prvaci evrolige
Lietvos Ritas-Unikaha Izjednaceni, ne vidim nijedan razlog zasto bi neki od njih bio bolji, cak je L.R. bio prvak Uleb-a pro.god.
Efes P.-Ulker  Efes je neuporedivo bolji sto se ividi u turskom prvenstvu
Barselona-Real Slazem se da Realu bolje ide u Evroligi i da su bili prvaci prosle god. u ACB, ali Barselona je sada mnogo, napominjem mnogo bolje plasirana u ACB ligi
Olimpijakos-Ortez Ne vidim neku bitnu razliku, cak je Olimpijakos bolje plasiran u boljoj grupi Evrolige
Trefl Sopot-CSKA Napokon jedna ekipa da je bolja iz tvoje grupe
Cibona-Partizan Moras priznati da je Cibona bolja sto govori njen plasman u Top16 u prethodnih nekoliko godina, a izgleda da ce biti i u ovoj
Milano-Sijena  Milano prosle god igrao u finalu playoff za razliku od Sijene sto znaci da je bolji
Sta reci sem da je Grupa B bolja u svakom slucaju
IP sačuvana
social share

The Italian Soul!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K608i
Kao drugo veliki igraci se stvaraju na velikim utakmicama u jakim ligama. Ne moze se porediti utakmica koja se igra sa Cibonom, Olimpiom, Zadrom, Bosnom...i nekim Borcem, Ergonomom, Atlasom, Avala adom...(da ne navodim vise glupo je). Divac, Paspalj, Danilovic ne bi bili takvi igraci da nisu igrali najjacu ligu u Evropi!
IP sačuvana
social share

The Italian Soul!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.