Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska Evroliga 2006  (Pročitano 28545 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Evo i priznanja za njega i sve one koji nisu verovali u njegov kvalitet.
Mislim da je za njega mnogo bolje da lepo na leto ode iz Partizana.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Evo i priznanja za njega i sve one koji nisu verovali u njegov kvalitet.
Mislim da je za njega mnogo bolje da lepo na leto ode iz Partizana.
Zašto misliš da bi bilo bolje da ode?
finansijski ili...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Mislim licno po njega. To bi bilo lose za Partizan, ali u jacoj ligi ce napredovati kao igrac, a i sa finansijske tacke gledista.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Ma, nek ode nek zaradi koji dinar, dvadeset osam mu je godina, kakvo napredovanje.
A i Partizan nek dodje malo do daha sto se love tice, cuo sam da Miloje uzima bruku para.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
o vredi bruka para  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Touch Cruise
Ma nece Miloje u inostranstvo.. mislite da nije imao dobre ponude svih ovih godina! Jos uzima i dobre pare od Partizana... (ne moze sad da uzme mnogo vece ni da ode van zemlje)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Ma za sve je najbolje da Miloje ostane u Partizanu, a da vredi svaku paru - vredi.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Ma dajte ljudi. Miloje vredi k'o pola Partizana, zato je i red da uzima pare. A sad on ce sigurno jos igrati nekih 6-7 godina. I u inostranstvu bi sigurno mogao da uzme mnogo vece pare. Pokazalo se u Evroligi da je jedan od boljih centara.
Ja bih k'o Grobar voleo da ostane, zbog Partizana, ali treba ga pustiti ako ima volju da ode, a i Partizan nesto da zaradi od njegove prodaje.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Milojevićev problem sa pasošem

Košarkaši Partizana otputovali su jutros za Madrid bez kapitena Dejana Milojevića. Milojević nije mogao da otputuje jer mu je istekla šengenska viza.

Najkorisniji igrač Evrolige je na ipak tokom dana dobio vizu i trebalo bi da bude sa ekipom u utorak uveče od 22 časa.

Partizan utakmicu 10.og kola Evrolige igra protiv Reala u četvrtak uveče.

Crno beli do sada imaju skor 2-7
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tripković: "Naša šansa je skok"

beta

Košarkaši Partizana u sredu će u Madridu gostovati Realu u 10. kolu grupe C Evrolige, a trener Duško Vujošević ponovo će imati problema sa sastavljanjem tima. Partizan će i protiv Reala igrati bez pravog plejmejkera pošto najavljenja zamena za Džeralda Brauna, Vantigo Kamings, još nije stigao u klub, dok je Boris Bakić povredjen.

"Čak i da smo u punom sastavu ne bismo bili favoriti protiv Reala u Madridu, ali to što trenutno nemamo plemjekera nije opravdanje za eventualnu lošu igru. Jednostavno moramo da prihvatimo realnost", rekao je Vujošević.

Real trenutno ne igra u najboljoj formi i izgubio je tri poslednje utakmice Evrolige - poslednju na svom terenu od francuskog Po Orteza.

"Madriđani će imati dodatan motiv protiv nas upravo zbog tih neočekivanih poraza. Ipak, duboko verujem u mogućnosti mog tima", dodao je Vujošević. Partizan je u dosadašnjem toku takmičenja pobedio samo dva puta, poslednji put u prošlom kolu u Beogradu protiv Montepaskija, kada je bitnu ulogu u napadu "crno-belih" odigrao bek Uroš Tripković.

"Očekujem da će Real, zbog poraza od Po Orteza, protiv nas igrati maksimalno agresivno, ali u Madrid idemo resterećeni. Jedini zadatak je da igramo srcem", rekao je Tripković. Tripković je ocenio da bi njegov tim prednost mogao da traži ispod obruča.

"Mislim da je Real bolji na spoljnim pozicijama nego pod košem. Luis Bulok i Igor Rakočević su pakleni tandem na bekovskim pozicijama, ali naša šansa su skokovi", istakao je Tripković.

Utakmica Reala i Partizana igra se u sredu sa početkom u 20.45h.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Touch Cruise
A sto je najgore Loncar je prevodio loptu na zadnjoj utakmici i bio na neki nacin organizator napada, otpustili ga a jos uvek nisu aganzovali ni jednog pleja/beka! OK, ako su hteli da ga otpuste, ali mislim u pogresnom trenutku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.