Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska Evroliga 2006  (Pročitano 28292 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Jesam, ali se nešto ne sećam da im se TAU približava... Smile
Finale: Makabi-CSKA, ima li ovde modeatora? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
28/04/2006 | Izvor: B92
CSKA konačno u finalu Evrolige

Reuters

Košarkaši moskovskog CSKA plasirali su se u finale Evrolige, pošto su u uzbudljivom polufinalnom meču pobedili Barselonu 84:75 (15:20, 19:18, 23:14, 27:23).

Moskovski tim je u prethodne tri godine ispadao u polufinalu, a poslednji put je u finalu igrao još 1973. godine.

Barselona je u prvom poluvremenu imala konstantnu prednost, posle fantastičbnog početka (prvi koš primili posle pet minuta). U jednom trenutku razlika je dosegla čak 13 poena, ali je CSKA odlično igrao na početku treće četvrtine, kada je brzo od minus četiri stigao do plus osam.

Barsa se još jednom vratila, ali je ruski šampion pojačao u završnom periodu i stigao do velike pobede i finala sa dvostrukim uzastopnim šampionom Makabijem.

Ujednačeniji tim CSKA predvodili su JR Holden i Teodoros Papalukas sa po 19 poena. Blistao je Slovenac Matjaž Smodiš sa 17 poena i 12 skokova.

U poraženom timu 24 poena postigao je Šemond Vilijams, dok je Marvin Tornton dao 15 poena.
Priredio: Vladimir Novaković

---------------------------------

28/04/2006 | Izvor: B92
Šoutajm Makabija u Pragu!

AP

Košarkaši Makabija prvi su finalisti ovogodišnje Evrolige. Branioci titule deklasirali su u Pragu ekipu Taukeramike rezultatom 85:70 (24:17, 27:15, 22:16, 12:22) u polufinalu.

Konačan rezultat ne odslikava realan odnos snaga s obzirom na to da je konačnih 15 poena najmanja razlika u celom drugom poluvremenu.

Za naslov šampiona Evrope Makabi će se boriti sa boljim iz duela CSKA Moskva – Vintertur FC Barselona, koji se igra u toku večeri.

Uz podršku nekoliko hiljada navijača u dvorani Saska, Izraelci su od samog početka bili dominantan tim, a pobednik je odlučen već u drugoj četvrtini.

AP

Na sredini trećeg perioda Makabi je imao 32 poena prednosti (71:39), posle čega su se “žuti” potpuno opustili i dozvolili baskijskom klubu da priđe na relativno pristojan zaostatak.

Makabi je tako stigao do 12. finala u istoriji, Tau je debitovao na F4 prošle godine, kada su u finalu izgubili upravo od Izraelaca.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Maseo Baston, koji je, uz 20 poena (8/10 iz igre), zabeležio 7 skokova i evroligaški rekord – 6 blokada. Entoni Parker postigao je 19 poena (sve do poluvremena), a Splićanin Nikola Vujčić imao je sjajan učinak – 16 poena, 8 skokova, 7 asistencija.

U poraženom timu, Luis Skola dao je 17, a Trevis Hansen 15 poena. Predrag Drobnjak je za 9 minuta dao 2 poena, uz 2 skoka.
Priredio: Vladimir Novaković

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
Za Makabi je bilo očekivano ali ona druga tekma je bila mnogo neizvesnija po pitanju finaliste...

Cenim da Makabi brani trofej osvojen prošle godine. Smile
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Jesam, ali se nešto ne sećam da im se TAU približava... Smile
Finale: Makabi-CSKA, ima li ovde modeatora? Smile
Jes bre bilo je posle 12 min samo dva razlike...Nebitno bre, bitno je da ce biti do jaja finale Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Ja mislim da ce i finale biti opusteno za Makabi,jednostavno su klasa za ostatak Evrope. Rusima ni KGB ne bi pomogao Smile  Ako se dobro secam,Makabi je cak na turneji po Americi dobio Toronta,a tesno su izgubili od Orlanda ili tako neke osrednje ekipe,a u Izraelu ih niko ne bi dobio Smile A posto je Prag pun Izraelaca,to mu ga dodje na isto..Znaci, o5 Makabi
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Vrlo je moguće da si u pravu...Ja mislim da bi Makabi (što su uostalom i pokazali) mogao ravnopravno da se nosi sa mnogim NBA timovima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
Vrlo je moguće da si u pravu...Ja mislim da bi Makabi (što su uostalom i pokazali) mogao ravnopravno da se nosi sa mnogim NBA timovima
ne preteruj...
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Uglavnom bezopasni

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 188
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne preteruje...gledao sam u snimku utakmicu TOR-MAC i "Izraelci" su bili mnogo bolji..
IP sačuvana
social share
Radivojevic je retardirano kopile!
Vujosevic je svinja debela!
E Petko debilu, sad si usrao motku!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Dobili su jedan od dva meča u americi, doduše sa relativno slabim NBA timovima, ali ima i gorih, a uostalom, oba meča su igrali u gostima, zajebano bi svim NBA timovima bilo u Nokia Areni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Večeras je u Pragu održana službena večeras Final Foura Eurolige, na kojoj su objavljene i nagrade igračima za učinak u ovogodišnjoj sezoni najjačeg europskog natjecanja. Nikola Vujčić je drugu sezonu zaredom izabran u prvu petorku Eurolige, a njegov suigrač Anthoy Parker je MVP Eurolige...
Još jedno veliko priznanje je stiglo na adresu hrvatskog centra Nikole Vujčića. Nakon što su Vujo i momčad Maccabija na upečatljiv način ušli u treće finale Eurolige večeras je Vujčić uvršten u najbolju petorku Eurolige. Podsjetimo samo da je postao dio povijesti Eurolige kada je postigao prvi triple-double učinak od kada je tog natjecanja. Uz našeg centra, u petorku je uvršten i drugi igrač Maccabija, Anthony Parker.
Parker je ujedno dobio i nagradu kao Most valuable player Eurolige zahvaljujući odličnim utakmicama i statistici u njima kroz cijelu sezonu. Nezaustavljivi Amerikanac ima prosjek od 14.8 poena po susretu, sedam skokova, 3.8 asistencija po utakmici i 1.7 ukradene lopte.
Vujčiću i Parkeru društvo u All-Euroleague petorci čine:
Theodoros Papaloukas, organizator igre koji je ove godine postao prvak Europe s Grčkom.
Juan Carlos Navarro, najvažniji igrač Barcelone ubojitog šuta i nezaustavljivog prodora.
Luis Scola, centar Tau Ceramice, aktualni olimpijski prvak s Argentinom i jedan od najboljih centara Europe.
Izvor:www.sportnet.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.