2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Uleb Kup 2006/2007  (Pročitano 28840 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
možeš misliti posledih 30 sekundi gledam Zvezdu kako se muči 2 i zvoni telefon, traže mene  Smile  daj čoveče rešava se utakmica a ti me zavitlavaš jer si dokon   Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
možeš misliti posledih 30 sekundi gledam Zvezdu kako se muči 2 i zvoni telefon, traže mene Smile daj čoveče rešava se utakmica a ti me zavitlavaš jer si dokon Smile

Smile Smile Smile

Dobar shtos...
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Utorak, 14. novembar:

Grupa A
20:00h AEK - Hemofarm
20:00h Bamberg - Lijetuvos Ritas
21:00h Gran Kanarija - Nansi

Grupa B
19:00h Bešiktaš - FMP
20:30h Strazbur - Ventspils
20:30h Snajdero - Anvil

Grupa C
17:00h Lukoil - Hapoel Migdal
17:30h Himki - Montepaski
20:30h Ostende - Alba

Grupa D
17:00h Uniks - Ajfel Tauers
18:00h Crvena zvezda - Real Madrid
19:15h PAOK - Mons
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zvezda na Real, FMP u Turskoj

Utakmicama trećeg kola u utorak se nastavlja takmičenje u ULEB kupu, a na parket će istrčati i tri srpska tima.

Derbi meč biće odigran u Beogradu izmedju Crvene zvezde i trenutno vodećeg tima španskog šampionata, Reala iz Madrida.

Zvezda je u prva dva kola D grupe zabeležila pobede nad PAOK-om i Uniksom, ali je prošlog vikenda poražena na gostovanju zagrebačkoj Ciboni.

"Čeka nas izuzetno težak posao protiv Reala i nova velika evropska utakmica. Igramo protiv lidera najjače lige u Evropi, koji još uvek nije poražen u domaćem prvenstvu. Uz veliku podršku sa tribina, koja sigurno neće izostati, siguran sam da možemo da položimo Real na pleća", ocenio je centar crveno - belih Petar Popović.

Kapiten Zvezde Vuk Radivojević slaže se u oceni da će Zvezda u utorak odigrati najtežu utakmicu u dosadašnjem delu sezone.

"Dobro ćemo se spremiti, nadam se i igrati u Pioniru, koji će ispuniti naši navijači. Biće to najjači meč u sezoni, pravi spektakl. Real igra sjajno u ACB ligi i posle osam kola ne zna za poraz. Daćemo maksimum, možemo da ih pobedimo uz pomoć publike", rekao je Radivojević.

Trener Zvezde Dragan Šakota izjavio je da će ova utakmica biti pravi derbi trećeg kola takmičenja u ULEB kupu i "poslastica" za beogradsku publiku.

"Real je jedini neporaženi tim španske lige - najjače u Evropi. Sa lakoćom savladjuju protivnike i ostavljaju utisak da su u Španiji najformiranija ekipa. Mi smo, sa druge strane, jedina neporažena ekipe Grupe D", rekao je Šakota na konferenciji za novinare.

Šakota će prvi put u sezoni u tim moći da uvrsti talentovanog Nemanju Aleksandrova, koji je u letnjem prelaznom roku došao iz FMP-a, ali zbog povrede još nije debitovao u dresu "crveno-belih".

Ipak, strateg crveno - belih na meču sa Realom neće moći da računa na novajliju Antonija Burksa, koji je zbog očeve smrti otputovao u SAD.

Madridski tim je jedini poraz ove sezone doživeo u ULEB kupu i to u prvom kolu kada je neočekivano izgubio na gostovanju Ajfel Tauersu - 77:84. U drugom kolu španski tim je savladao PAOK sa 69:54.

"Real ima izbalansiran tim i opasni su i pod košem i na spoljnim pozicijama. Retki su igrači koji u proseku igraju više od 20 minuta po utakmici. Prva zvezda je sigurna Luis Bulok, a ističe se i Čarls Smit", rekao je Šakota.

Drugi srpski tim koji je u prva dva kola neporažen, FMP iz Železnika, u B grupi gostovaće istanbulskom Bešiktašu.

"Panteri" iz beogradskog predgradja proteklog vikenda doživeli su poraz na gostovanju u Zadru, a problem za izabranike trenera Vlade Vukoičića mogao bi da prestavlja umor.

"Svesno smo ušli u ovakav system takmičenja sreda – subota, na dva paralelna koloseka. Imali smo samo jedan dan da se pripremimo za Bešiktaš, ali sami smo to hteli i nemamo pravo da se žalimo zbog takvog ritma. Nadam se da se poraz u Zadru neće odraziti na ishod meča u Turskoj", izjavio je Vukoičić.

Treći srpski predstavnik u ULEB kupu, Hemofarm, nakon dva poraza u ovom takmičenju moraće na gostovanju atinskom AEK-u da juri trijumf kako bi ostao u igri za plasman u narednu rundu.

Vrščani su prošlog vikenda pobedili Split u NLB ligi I sa optimizmom očekuju utakmicu protiv trofejnog grčkog kluba.

"Priželjkivali smo makar jednu pobedu u prva dva meča u ULEB kupu. Nažalost, došli smo u neugodnu situaciju i pokušaćemo da se iskupimo u Atini. Ishod meča zavisiće, pre svega, od igre u odbrani. Ipak, sa optimizmom putujemo u Grčku", poručio je mladi plejmejker Stefan Marković.

(MONDO
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
Sutra ce,prvi put,u timu Zvezde biti i Nemanja Aleksandrov.Verovatno samo na klupi,ocekuje se da za mesec dana bude maksimalno spreman.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Samsung 
U koliko sati igra Zvezda veceras i posto su karte.
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
u 18h, 300din
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Samsung 
Odlicno, idem na tekmu, jos samo da me Barti uvede u VIP lozu
He he
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Odlicno, idem na tekmu, jos samo da me Barti uvede u VIP lozu
He he

haha plava loza je govno, a i bela, bash cu da sedim izmedju dekija pantelica i kalinica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Citat
haha plava loza je govno, a i bela, bash cu da sedim izmedju dekija pantelica i kalinica
Kad sam bio mlad pa isao svake godine na playoff, kup koraca, delta trofej... najdraze mi je bilo da sedim na klupama iza reklama kad ne igra moj klub... Bilo je zanimljivih scena Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.