2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Uleb Kup 2006/2007  (Pročitano 28561 puta)
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Zar FMP-u nije dovoljno da igra finale ULEB-a protiv Reala i eto ga u Evroligi jer će Real to mesto osvojiti kroz prvenstvo, a moguće je da slično uradi i Uniks?
Zvezda po meni nema šanse da u skorijoj budućnosti bilo šta osvoji, ma koga doveli i ma ko ih trenirao, oni imaju trulu organizaciju, nemaju hemiju, igrači u njihovim redovima jako slabo napreduju ma koliki talenti bili a često i nazaduju i dok ne promene upravu ja im ne dajem šanse ne protiv Partizana, već i protiv Hemofarma (koji po meni ove godine ima vrlo zajeban tim) ima da se namuče. Naravno da će biti incidenata i sranja jer kao i svake godine treba izmisliti razloge za još jednu propalu sezonu...
Tako da bih se ja na Vašem mestu više pazio FMP-a!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
Koliko su meni pravila poznata, ako npr. Real osvoji Uleb, time se plasira u EL, a ako jos bude medju prva dva mesta u svojoj ligi, onda treci iz spanske lige ide u EL, a ne finalista Uleb-a!
Iskreno, meni je Zvezda sigurno najozbiljnija i sigurno ce biti prvi kandidat za osvajanje nase lige, posto, pored svih ovih igraca koje imaju, sigurno kupuju jednog pravog centra!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

zivot je more

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljudi,poslusajte,ako ocete da uzmete pare veceras,igrajte na zvezdu,u atlantiku bez h
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
Real kraljevski u "Pioniru"
Utorak, 27. februar 2007. 19:52

Nakon hokejaša i fudbalera, koji su deklasirani u duelima sa Partizanom, rukometaša, koji su izgubili prvenstveni duel od Metaloplastike, crnu nedelju za navijače Crvene zvezde zaokružili su košarkaši, koji su u prvoj četvrtfinalnoj utakmici ULEB kupa poraženi u "Pioniru" od madridskog Reala 72:83 (23:22, 21:23, 13:23,15:15).

Uprkos fantaštičnom ambijentu i sjajnoj podršči Delija sa tribina, crveno-beli nisu uspeli i drugi put ove sezone na svom parketu da pobede "kraljevski klub".

Najefikasniji u Zvezdi bio je Milan Gurović sa 18 poena, a jedan manje upisao je Tadija Dragićević. Sa druge strane Luis Bulok je postigao 22 koša, Felipe Rejes je nanizao 19 poena i 10 skokova, a Čarls Smit je zabeležio 15.

Revanš meč igra se za sedam dana u Madridu.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ocajan pristup utakmici,ovako se ne dobija Real....Nadam se da ce u revansu biti mnogo bolje.Da ce Gurke igrati malo zesce kao i ostatak ekipe, a ova dva njihova crnca da ne pogode bas sve sto bace...Sakota lose vodi utakmicu to sam primetio.Ne vrsi izmene kad i kako treba,niti trazi tajm aute kad je neophodno...  Smile  Smile

FMP ce i pored poraza skoro sigurno proci...ne kazem da ce mu biti lako,ali mislim da Hapuel nije nikakav bauk kao sto se to mozda ucinilo.

Revansi za 7 dana,videcemo ko i kako moze...  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2007, 20:04:07 od radowan »
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson w700
Minus devet za FMP u Izraelu

Košarkaši FMP-a izgubili su u Jerusalimu od Hapoel Migdala rezultatom 88:79 (21:26, 23:15, 26:13, 18:25) u prvfom meču četvrtfinala ULEB kupa. Revanš u Železniku igra se sledećeg utorka, a FMP će pokušati da dostigne minus od devet poena.

U prilično ujednačenom izraelskom klubu najbolji je bio Mario Ostin sa 26 poena, 6 skokova, po 3 ukradene lopte i blokade, ali i 6 izgubljenih lopti.

Branko Cvetković je predvodio FMP sa 22 poena (5 trojki iz 9 pokušaja), a Zoran Erceg je dao 17 poena, ali uz 4 od 12 iz igre. Dragan Labović je dao 13 poena uz 8 skokova.

FMP je utakmicu počeo odlično, konstantno vodio tokom prvog perioda i dobio ga sa pet razlike.

U srednje dve četvrtine razigrao se domaćin, koji je najpre preuzeo vođstvo, a odličnom odbranom u trećoj četvrtini stigao je do 16 poena prednosti.

Ipak, u finišu je ponovo počela da funkcioniše igra FMP-a, a serijom trojki ekipa iz predgrađa stiže na samo minus četiri (74:78)

Hapoel tada uspeva da povovo poveća prednost, ali ne i da je učini nedostižnom za našu ekipu.

Izvor:B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
27. februar 2007. | Vladimir Novaković
Šakota: "Real je bolji..."

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je posle prvog četvrtfinalnog duela ULEB kupa da je Real Madrid bolji tim od njegove ekipe. "Nesrećna okolnost za nas je i ta što smo Real iznenadili u prvoj fazi takmičenja i u Beogradu savladali sa 19 poena razlike, pa je madridska ekipa sada bila mnogo opreznija", rekao je Šakota na konferenciji za novinare posle utakmice.

Real je Zvezdu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici ULEB kupa savladao rezultatom 83:72. Domaći su od samog početka do kraja utakmice imali vatrenu podršku sa tribina, ali su navijači pred kraj meča "crveno-belima" zamerili na nedovoljnom angažmanu.

"Ne bih se složio da se igrači nisu borili. Igrali smo, ipak, protiv najbolje španske ekipe i objektivno pružili naš maksimum, iako je sigurno moglo konkretnije. Želeo bih da u Madridu odigramo muški, mada su naše šanse za nastavak takmičenja u ULEB-u sada sigurno manje", ocenio je Šakota.

Trener madridskog Reala Đoan Plasa rekao je da je njegova ekipa izvukla pouke iz prvog duela sezone sa Zvezdom.

"Tada je bio početak sezone, a mi smo u timu imali sedam novih igrača i trenera, pa je tek trebalo da se uigramo. Znali smo da dolazimo na jedan od najtežih terena u Evropi, ali smo večeras realno bili bolji", rekao je Plasa.

Najefikasniji igrač u timu Zvezde sa 18 poena bio je Milan Gurović, koji, ipak, nije pružio igru na koju je navikao navijače beogradske ekipe.

"Nisam zadovoljan kako smo odigrali. Sigurno smo mogli bolje. Dali smo sve od sebe, ali je naš protivnik, ipak, bio madridski Real", rekao je Gurović.

Revanš u Madridu igra se u utorak.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Prosečno izdanje Zvezde nije bilo dovoljno za prosečno izdanje Reala. Što bi se reklo rezultat je realan odnos snaga na terenu.
mada kako sam štekao sa drugog na Fox nisam znao gde naši igraju očajnije dal' Zvezda dal' FMP.

FMP je mogao proći i bolje ali su šanse za prolaz u sledeću rundu  50-50.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Zvezda je neocekivano dobro odigrala prvo poluvreme protiv ne bas sjajnog Reala(ipak je to ekipa za uleb kup),a takodje je i FMP odigrao dobro prvo poluvreme(mislim da oni igraju sigurnije na tudjem nego na svom terenu).Rezultat za Zeleznik je odlican znajuci da je ona fiskulturna sala medju tri "najnegostoljubivija" terena u Evropi i sanse su pola-pola.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6117
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6131
zvezda se oprostila od ULEB-a ,dok FMP ima sanse 50-50
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.