2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Svetsko prvenstvo 2010 - Turska - 28.08. - 12.09.  (Pročitano 80052 puta)
Poznata licnost

Nemoj silom,...Uzmi veći čekić

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2616
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson C510
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73
E bre nemoj da se šalimo, sad svi znate bolje od Dude.  Smile

Igrali smo izgubili smo, i kraj priče, sad samo trebaju još fudbalski stručnjaci sveznalice da predaju ovde da je trebao Marjanović, a ne Krstić i šta ti ja znam ostale kombinacije. .
Duda kao jedan iskusan strucnjak je napravio dosta greski na citavom prvenstvu ali posto necu da se raspravljam necu ni da ih navodim,sve utakmice su mogle mnogo lakse da se dobiju ali nema veze i ovo je uspjeh....

Е извини Фил Џексоне нисам те препознао.
Стварно ти је најпаетније да више не пишеш...

Ne lupaj ja nigde nisam napisao da znam bolje od Dude,ja sam trenirao kosarku 10 godina i igrao sam sa tim istim Krsticem basket,Srbija je igrala odlicno ovo prvenstvo i nema tu dileme ali neke stvari su po meni trebale drugacije da se odrade,neko ako tako ne smatra nema potrebe da se javlja kad nema veze o kosarci....
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Sensation

Igrali smo izgubili smo, i kraj priče, sad samo trebaju još fudbalski stručnjaci sveznalice da predaju ovde da je trebao Marjanović, a ne Krstić i šta ti ja znam ostale kombinacije. .
Duda kao jedan iskusan strucnjak je napravio dosta greski na citavom prvenstvu ali posto necu da se raspravljam necu ni da ih navodim,sve utakmice su mogle mnogo lakse da se dobiju ali nema veze i ovo je uspjeh....

Ne lupaj ja nigde nisam napisao da znam bolje od Dude,ja sam trenirao kosarku 10 godina i igrao sam sa tim istim Krsticem basket,Srbija je igrala odlicno ovo prvenstvo i nema tu dileme ali neke stvari su po meni trebale drugacije da se odrade,neko ako tako ne smatra nema potrebe da se javlja kad nema veze o kosarci....

Ниси рекао да знаш боље од Дуде али ето само си рекао да је то могло боље да се реши. Ај објасни?
Аха,ти си једини у васиони тренирао баскет 10год и играо си са Крстићем па аутоматски испада да све знаш...ако је тако онда ок.

Кад сам ти предложио да је најпаметније да не пишеш,рекао сам за твоје добро,јер то твоје мишљење не дели нико...али не секирај се нико од свих њих није тренирао и не разуме се у кошарку,тако да опуштено.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73

Ниси рекао да знаш боље од Дуде али ето само си рекао да је то могло боље да се реши. Ај објасни?
Аха,ти си једини у васиони тренирао баскет 10год и играо си са Крстићем па аутоматски испада да све знаш...ако је тако онда ок.

Кад сам ти предложио да је најпаметније да не пишеш,рекао сам за твоје добро,јер то твоје мишљење не дели нико...али не секирај се нико од свих њих није тренирао и не разуме се у кошарку,тако да опуштено.

Ne okreci stvari sto sam ja rekao protiv mene jer ja nisam to naveo da bih se hvalio ili da ja sve znam nego sam naveo razlog zbog cega ja gledam na utakmicu na taj nacin jer sam se i sam nasao u takvoj situaciji,pa naravno da niko nece dijeliti misljenje kad sam u pravu...
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Sensation

Ne okreci stvari sto sam ja rekao protiv mene jer ja nisam to naveo da bih se hvalio ili da ja sve znam nego sam naveo razlog zbog cega ja gledam na utakmicu na taj nacin jer sam se i sam nasao u takvoj situaciji

Био си на СП или док си играо НБА лајв?

pa naravno da niko nece dijeliti misljenje kad sam u pravu...

Највише ценим кад ми неко аргументовано нешто докаже а ти си то са овом реченицом управо урадио.
Не бих те више задржавао,уживај вечерас у финалној а ја ћу у утакмици за треће место  Smile

« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 13:41:05 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
LG Frizider
Citat
sve utakmice su mogle mnogo lakse da se dobiju

Mogle su naravno, da smo imali uvek procenat suta iznad 80% na svakoj tekmi sve bi lakse bile dobijene Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ja nikad nisam ni voleo Krstića i takav tip centara, al je na Dudi odluka. O kom Bobiju mi pričamo dečko je retard... Druga stvar je što bih i ja pre vodio Raduljicu umesto bandere, al sad bukvalno ne želim ni jednu protiv Dude jer vodio je vrhunski tim.

Ovo njegovo menjanje koje je malo čudno Đofrezi, Malkinu, meni i ostalima koji smo komentarisali je tako da dozvoljava i još kojem igraču da se razigra, jer Duda zna da nemamo osim Tea ni jednog igrača kalibra Duranta , da uzme loptu i da 40 poena, mi moramo da imamo 6 ili 7 igrača koji će dati preko 10 poena. . . Zato je i Duda spremao fizički igrače da mogu da pretrče 100 km. . . Pa zato recimo Novica koji uništi Špance, sedi pola tekme na klupi, al zato je i Savan uništavao. . . Ista priča za Bjelicu i Kešelja. . .

Po meni je Boša  smešan u odnosu na Dudu po pitanju taktike, čovek fizikalac. . . Sam kaže da nije bilo taktike za poslednji napad. Odbrana mu se zasniva na intezitetu, kad se igra čovek, i promeni na zonu 212 sa tornjevima i to je to. . . U napadu je odigrao par pikova za mis meč, par puta je Arslan prolazio kroz 2 bloka za 3 al ništa spektakularno od njega nisam video. . .

Videli smo i juče šta se događalo. Mi smo znali da će sudije da nas ubiju, pa smo morali u par navrata da smirimo loptu a ne u 4 sekundi napada da torpedujemo trojke. . .Teu se dopala uloga heroja pa se malo proseravao. Da ne bi Kešelja i Savana da u par navrata vade kestenje iz vatre, ranije bi mi pali. . .

Problem kod suđenja po meni nisu bile samo očite greške već i kriterijum koji je bio jasno za Turke. Puštali su takve batine da ono nije zdravo. . . A recimo Novici sviraju faul za odbranu na Gonlumu koji bije i bije. . .

Predpostavljam da je ovde većina koja komentariše trenirala basket pa zna u najmanju ruku osnove košarke, plus ima momaka koji idu na tekme pa su i uživo videli šta i kako. . . Tako da nema potrebe da se po tvome odvajaš od drugih.

Kada se sabere sve i oduzme, moglo je bolje samo da je Teo imao malo prisebnosti( njegova neprisebnost nas je i odvela u polufinale)i da smo otišli u finale pre bi dobili Amere nego što će Turci. . .
A da pričamo o Bobijima, Miličićima, Rakočima nema smisla. . . Duda zna najbolje i molim boga da ostane, iako mislim da neće.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 13:47:45 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73

Ne okreci stvari sto sam ja rekao protiv mene jer ja nisam to naveo da bih se hvalio ili da ja sve znam nego sam naveo razlog zbog cega ja gledam na utakmicu na taj nacin jer sam se i sam nasao u takvoj situaciji

Био си на СП или док си играо НБА лајв?

pa naravno da niko nece dijeliti misljenje kad sam u pravu...

Највише ценим кад ми неко аргументовано нешто докаже а ти си то са овом реченицом управо урадио.
Не бих те више задржавао,уживај вечерас у финалној а ја ћу у утакмици за треће место  Smile

Duhovit si mnogo ali evo da ne ispadne da samo laprdam da ti ja objasnim neke stvari da ne bi bilo da bjezim od onoga sto si me pitao:Sto se tice citavog turnira rekao sam vec skok u odbrani nam je bio ocajan i smatram da je Duda trebao da povede pre svega onog Marjanovica,nazalost nije bilo Tripkovica zbog povrede ali dobro on je suter...Sto se tice utakmice sa Turskom najvise smo izgubili zbog odluka sudije i dobro domacini su i to se moglo ocekivati,ali zanimljivo je da on uvodi mrtvog Tepica u trenucima kada vodimo 8 razlike i lik gubi par napada zaredom i promasuje zicere,to mu je prva greska,onda Teodosic koliko god bio dobar igrac momak ima neku mentalnu blokadu koja ga jebe i izvodi neke nepotrebne suteve u trenucima kada se lomi utakmica,u zadnjem napadu Turske Keselj nije dobro preuzeo Tundjeria i primili smo kos,pre svega u tim situacijama se pravi faul najcesce jer imas jos skoro 5 sekundi da izvedes napad i da pobjedis,a on je lose postavio odbranu i vidio si kako je to rezultiralo,Krstica je lepio i ko nije hteo pod kosem a centar je u NBA de mi reci jel iko lepio i jednom nekog centra Amerike...Hoces jos da ti navodim ili ces i ovo da okrenes protiv mene i da kazes da ovo nije istina i da opet ispadnes neznalica?????
Ja isto navijam za Srbiju ali odredjene propuste je Ivkovic kriv,ali opet napominjem i rekao sam to ovo je mlad tim i do olimpijade ce sazreti,u Keselju vidim novog Stojakovica momak rastura u sutu za 3 poena,momcima svaka cast igraju najmoderniju kosarku po meni sa dosta poena i atraktivnih poteza....
« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 13:52:31 od bijeljinac »
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Само си нам још ти Сле фалио синоћ у мору стручњака Smile

Бијељина ти си онај типичан најтипичнији послебитачки генерал... Сад сереш што је Тео онако шутирао а пре који дан су плакао у ВЦу што немаш муда ни проближна као он.. Ма класика мрсомуд који после утакмице зна шта је и како требало Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Dobro nije sad poenta napadati momka, poenta je da se stavi zaključak da je Duda bog i to je kraj priče. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.