2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarka: Superliga Srbije 2007  (Pročitano 36057 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ove godine po nekim izjavama i postupcima, cini mis e da izgleda konacno shvatili da rade najbolje u zemlji sa mladim igracima, da imaju jaku infrastrukturu i mislim da su se delimicno oslobodili kompleksa malog kluba.

Тачно је да раде добро са младим играчима, али опет... Ево довели су кошаркаша који има 25 година...

И њихов састав (а већина је у заблуди по том питању) је у поређењу са Партизановим "старији"...

Pa i Partizan je doveo Drobnjaka koji ima 100 godina. Oni rade posao ekstra. Samo da ne ukenjaju i vrlo brzo ima Partizan i Zvezda da se bore za uleb kup.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Да, и Коста Перовић, Богдановић који су '85...

Трипковић, Пековић, Величковић који су '86...

Тепић који је '87...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Pa dobro, kakve to veze ima? Pa i FMP ima Ercega, Labovica, Teodosica i ostale koji su klinci i koji ce tek da pokazu koliko su dobri, a i sada su vec odlicni igraci. Po meni glupo je praviti klub samo od mladih igraca, kao sto je glupo i da ceo tim cine neki penzioneri. Najbolje je kombinovati mlade perspektivne igrace sa iskusnijima, od kojh ce ovi mladi da uce, ali i koji ce da preuzmu na sebe odgovornost u kljucnim trenucima. Ovaj recept, kome jos treba dodati i teznju da kada god je moguce tim cine domaci igraci, primenjuju samo FMP i Partizan. Zvezda jos uvek trazi sebe, dovodi razne uglavno neupotrebljive igrace i igrace koji su vec matori i istroseni. Cuo sam da su poceli ozbiljnije da rade sa mladjim igracima, ali ti rezultati ce se pokazati tek za nekoliko godina, a do tada, jedino ako uspemo da dovedemo koliko toliko ozbiljne igrace i da pokusamo da makar ugrozimo Partizan ili FMP.

I jos nesto. Ja sve ovo pricam delom kroz klubske interese, ali mnogo vise zbog reprezentacije. Meni licno je daleko vaznije da ponovo budemo mocni i jaki i da osvajamo zlatne medalje na svetskim i evropskim prvenstvima, nego to da li ce Partizan ili FMP osvojiti domace prvenstvo. Ja hvalim FMP pre svega zato sto u njima prepoznajem politiku koje smo poceli da se odricemo i zbog koje smo i poceli da propadamo na reprezetnativnom planu. To je ta politika, pravljenja igraca, ubacivanja tih mladih igraca u vatru i njihovo kombinovanje sa iskusnijim igracima koji na seve preuzimaju odgovornost i koji ih uce kosarci. Takodje ono sto mi se svidja i kod Partizana, ali i kod FMP-a to je sto vidim da pokusavaju da prave mentalno zdrave igrace, dobru decu, dobre momke, kulturne, pristojne. Trude se da prave od njih dobre ljude, nesto slicno kao sto s bili Divac, Djordjevic, Paspalj i ostali. Ljude koji ce uvek ostati na zemlji ma koliko napravili u zivotu i ljude kojima ce uvek pre svega interes biti da igraju za svoju zemlju, a tek onda sve ostalo. Glavni problem razlog naseg trenutnog stanja u reprezetativnoj kosarci je taj sto su to vecinom losi ljudi. Taj Radmanovic, Krstic, Stojakovic, Jaric i ostali su amerikanizovani smradovi, koji su poprimili taj americki nacin razmisljanja gde su bitne samo pare i slava, odnosno gde je bitno samo svoje dupe i nista drugo. Zato oni svi gledaju svoja dupeta i svoje ugovore, a za reprezentaciju ih boli dupe. Cak i kada dodju onda se ponasaju kao da su bogovi, a sto je jos veci problem to je sto svaki od njih misli da je bas on taj oko koga se vrti svet i za koga svi ostali treba d a igraju. Zato se meni svidjaju, za sada recimo Kosta Perovic, Tepic koji me podseca na Bodirogu i pos stilu igre i po ljudskim kvalitetima, Labovic i ostali koji mi deluju kao dobri ljudi i ljudi koji su kosarkaski odgajani na nekim starim-novim vrednostima i od kojih ocekujem da povrate sjaj nasoj kosarci. To mis e takodje ne svidja kod Zvezde, sto se Zvezda potpuno okrenula americkoj kosarci i svemu sto on sa sobom nosi. Poceli su da dovode te silne crnce, sve se svodi na neko izivljavanje, neki testosteron, gansta' fazon i ostala sranja. Svi oni zele da budu crncuge i da zarade puno para, karaju dobre ribe i voze skupa kola i to je vecini jedinir azlog zasto igraju kosarku. Kada budemo poceli da igramo kosarku iz ljubavi, a ne iz koristi, tada cemo biti ponovo oni stari.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2007, 18:01:34 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Има везе јер си расправу започео ти тезом да "ФМП ради најбоље са младим играчима"...

А остало што си навео - слажем се.
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Uvodi se doping kontrola u Superligi
Utorak, 3. april 2007. 17:31

Na vanrednoj sednici Direktorijuma profesionalnih klubova Prve A muške košarkaške lige održanoj u utorak, na kojoj su prisustvovali predstavnici svih klubova učesnika Naše Sinalko Superlige odlučeno je da se uvede doping kontrola u toku narednih 14 kola Superlige i plej-ofa.

Predstavnici klubova su ovlastili direktora lige, Predraga Bojića da odredi nekoliko utakmica na kojima će Agencija za antidoping kontrolu Republike Srbije izvršiti proveru.

Na sednici je pihvaćen dogovor svih predstavnika klubova da pokušaju da utiču da navijanje kako bi utakmice bile održane u sportskoj, fer i korektnoj atmosferi. Zaključak je i da će, u slučaju nesportskog i vulgarnog navijanja Predrag Bojić imati pravo da veoma strogo, novčano sankcioniše izgrede gledalaca.

Potvrdjeno su i termini finala plej-ofa i to su 17, 19, 22, 24. i 27. jun.

Na drugoj strani registraciona komisija KSS objavila je deset odobrenih transfera, odnosno imena igrača koji su pojačali klubove pred start Superlige.

U Crvenu zvezdu su stigli Kebu Omar Stjuart iz Koreje, odnosno doskorašnji član Zdravlja Marko Cvetković.

Ekipa FMP-a pojačala se četvoricom košarkaša Borca iz Čačka - Miroslavom Raduljicom, Zoranom Osmokrovićem, Rastkom Dramićaninom i Milanom Bralovićem.

Novi članovi Mega Ishrane postali su Aleksandar Mladenović (Ergonom Niš) i Radovan Marković (Svislajon Takovo Vršac), dok se Partizan pojačao Vladimirom Micovim, koji je do sada nastupao za podgoričku Budućnost.

Konačno novi član Sloge postao je košarkaš Ergonoma Bojan Grubišić.

(MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Superliga 1. kolo

Sreda, 4. april:

18:00h FMP - Crvena Zvezda (RTS 2)
19:30h Sloga - Hemofarm
20:00h Partizan - Mega Ishrana
20:00h Vojvodina Srbijagas - Mašinac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Ovo mi je bolja varijanta takmičenja nego ona sa dve grupe, kao prošle godine.

inače nisam znao da je Zvezda počela kvalitetnije da radi sa mlađim kategorijama.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2007, 07:20:42 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
Nazalost po meni sanse za titulu su otprilike 75% Partizan, 20%Fmp,3%Zvezda, 2%Hemofarm,1%ostali
Tako da ce za mene kao navijaca Zvezde verovatno ova superliga predstavljati gomilu nerviranja
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Upravo tako. Ja bih voleo da Zvezda konacno nesto uradi, ali mislim da su sanse minimalne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ovo mi je bolja varijanta takmičenja nego ona sa dve grupe, kao prošle godine.

Za navijače i popularnost lige ta varijanta je sigurno bolja, mada nisam baš siguran da je nekim klubovima ''dobrodošla''

Npr. Partizan je u evroligi odigrao 20 utakmica, u jadranskoj već 29 (+ moguće 3 u finalu), u kupu 3 i sada u superligi još 14 utakmica bez plej ofa...
Kada se sve sabere to je oko 80 zvaničnih utakmica u jednoj sezoni, što je skoro kao i u NBA i baš me interesuje da li će izdržati u istom tempu do kraja...

Ne bih otpisao Zvezdu uopšte, jer im je ova superliga prekretnica za budućnost kluba...ukoliko je ne osovoje, izgubiće konačno sve kredite kod navijača i toliko ulaganje godinama u klub pašće u vodu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.