2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: SCG na SP u Japanu 2006!  (Pročitano 49198 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6610
Covjek ne igra odbranu (sem toga da kupi svaku loptu, kao da hoce da nabije statistiku). Pravi puno tehnickih gresaka u napadu. Sve licne mu u napadu.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson 
Ispade da je los igrac!
Kolko god da je tacno Partizan je najslabija ekipa,druge ekipe ne igraju preterano jaku odbranu itd.
Nije mala stvar biti MVP Eurolige.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nije on los igrac.. samo nije toliko dobar koliko se prica i koliko to izgleda kad gledas brojke... ali je svakako dobar...
Osnovni problem je sto da bi on dosao do izrazaja mora biti glavni igrac na terenu.. iako je krilo ili krilni centar (zavisno od profila do profila) on igra sve sem pleja.. sutira odakle god hoce, gura se sa kime god hoce.. i sl...
Kada ga ogranicis na jednu poziciju.. on se ne vidi... kao u repki...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson 
To je tacno.
Ali  u Partizanu niko osim Njega i ponekad Tripkovica nije mogao da nosi igru pa odatle njemu tolika sloboda.
Ima ga i na poziciji pleja kada se sa trojke zaleti ko mazga i ide na ulaz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.60
Jedini njegov problem je što je u svim ekipama u kojim je do sad igrao bio on točkić oko koga se tim okretao, a u reprezentaciji je pomoćno osoblje. On je ustvari odličan igrač kome fali - veličina. Odigraće dobro u timu kada igra 35-40 minuta, ali da bude džoker ekipe, to ne zna. Ja sam se iskreno nadao da će on biti naslednik Milenka Topića u reprezentaciji. Topić je znao da uđe sa klupe i ubaci kad treba.

Nego mislim da se udaljavamo od teme. Mi trebamo da shvatimo da se na narednim takmičenjima ne borimo za medalju nego za obraz. Kad ova ekipa dođe sebi i skonta da medalju više ne možemo da uberemo kao krušku onda ćemo da prebrodimo i krizu.

Podsjećam da smo na evropskom u Turskoj igrali isto protiv jakih reprezentacija, pa smo dobijali do finala sve sa 10 i više razlike, a u finalu dobili Turke sa 9 razlike.

Na prošlom svjetskom smo jedva prošli prvu fazu, a onda je Kari išamarao koga je trebao (znamo svi koga) i krenulo je sve kako treba. Igrači su ga mrzjeli ali su radili kako on kaže.

Neću nikad zaboraviti kada smo igrali sa Amerima - Miloš Vujanić vezao 4 poena, a Kari ga odmah stavlja na klupu. Vujketov izraz lica govori - gdje sam pogriješio i sliježe ramenima, ali sluša i ne raspravlja se.
E tako se stiže do medalje, a ne kao Obradović (kome svaka čast za sve) "Ej majstore molimte nemoj,.... daj majstore molimte pokušaj,....

Goni ih u pi*du materinu, ako neće da te slušaju tvoja je krivica a ne njihova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Kazu da je Obradovic za onu bruku uzeo 500k evrica (valjda za Olimpijadu i EP). Pa lave, ne mozes ti traziti od igrada da igraju za kikiriki i mjesto pod zastavom dok ti maznjavas lovu i onda ih vrijedjas da nisu profesionalci. Onda oni i jesu na EP amateri, pa nek onda i ganjaju trebe i kurce se po splavovima (mada je to uzdizanje i cascavanje nasih reprezentativaca na pogresnom osnovu unistilo nas kosarkaski reprezentatvni duh).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Koliko ja znam (a znam) samo je Kari bio placeni selektor...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Ne znam stvarno, sto bi on bio placen a Obradovic ne? Doduse, mozda je to i bio razlog one Obradoviceve frustracije, ali onda i nije trebao da ulazi uopste u taj posao, onaj nivo nadrkanosti kao na onoj konferenciji nisam nikad vidio od strane nekog ko je u sportu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Niko ni pre ni posle Pesica nije bio placen za posao selektora Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Ako, ako...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.