2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: SCG na SP u Japanu 2006!  (Pročitano 49263 puta)
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Pocinju da me teraju da razmisljam da mogu daleko da doguraju na SP...  Smile

daleko? ako sve bude realno, da imamo 3-2 u grupi, u 1/8 finala idemo na nemce shto bi bilo uspeh dobiti, ali nam je u 1/4 finalu (usa) svakako kraj. u svakom sluchaju, mislim da je i taj eventualan ulaz u 8, u ovom trenutku, sasvim dobar uspeh...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Diamond 2
ulaz u 8 najboljih je premija...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Bogdan Tanjević, selektor turskih košarkaša, o šansama SCG na Svetskom prvenstvu
Fantastični ste, borićete se za medalju!

„Srbija i Crna Gora ima dve podjednako dobre i kvalitetne reprezentacije za Svetsko prvenstvo u Japanu“, počeo je razgovor za „Blic“ legenda jugoslovenske košarke i selektor Turaka Bogdan Tanjević.

Gospodine Tanjeviću, da li mislite na selekciju koju vodi Dragan Šakota i na ekipu koju bismo mogli da sastavimo od košarkaša koji su odbili da igraju na SP, kao što su Stojaković, Radmanović, Jarić, Pavlović, Čabarkapa...

- I da i ne. Šakota je okupio sjajne momke i skidam mu kapu na izboru. Druga reprezentacija su vaši klinci koji su osvojili zlato na EP u Turskoj. Fantastični su, fantastični! Mislim da bi bez problema mogli da otputuju u Japan i da se bore za vrh. Centar Nikola Peković je biser, kao i kapiten Milenko Tepić. To samo vaša zemlja može da ima.
Šakota je upravo Pekovića pozvao među seniore.

- Svaka čast, pravi potez. Uh, oba tima su vam toliko dobra... Blago vašim selektorima.
Plavi su pobedili Tursku (86:83) u trening meču odigranom u Bormiju?

- Da budem iskren, nisam znao koga da čuvam. Krenuli smo na Rakočevića, ali nam je onda Popović ubacio deset poena. Udvojim Miličića, a „poginem“ od Nikolića i Aškrabića. Čudo!
Koja je tajna Šakotinog uspeha?

- Grupna igra, na prvom mestu. Otarasili ste se velikih imena koja znaju da opterećuju. Vidite, ništa nije pogubnije za kolektiv od neraspoložene i indisponirane zvezde. Vaši igrači imaju svežinu u nogama i neverovatnu želju da se dokažu. Motivisani su kao... Uh! Samo države bivše jugoslavije mogu da prežive velike rezove i da se, ponovo, bore za medalju.
Znači, Srbija i Crna Gore može do odličja u Japanu.

- Da, da. Siguran sam da ćete biti među reprezentacijama koje će odlučivati o raspodeli medalja.
Koji su košarkaši po vašem ukusu?

- Na prvom mestu Miroslav Raičević. Strašan je. Darko Miličić je okrenuo igru Orlanda kao šraf i biće jedan od dominantnih centara na Svetskom prvenstvu. Rakočević i Aškrabić su standardno dobri, Avdalović, Tripković i Popović drže bekovsku liniju. Jorović je otkrovenje, kao i visoki Mile Ilić. Izgleda da sam nabrojao sve, zar ne? Ne mogu da se odlučim. U stvari, igrate kao Grci prošle godine kada su osvojili Evropu.
Kakva je situacija sa turskom ekipom?

- Definitivno smo ostali bez Turkoglua, Okura, Turčkana i povređenog Tunčerija. Zato sam odlučio da pozovem četvoricu mladih reprezentativaca, na čelu sa Ilijasovom i Savašom. Ilijasova će igrati u startnoj petorci, umesto Turkoglua. Mali je izuzetno pametan. Problem je što moji mladi košarkaši retko igraju u svojim timovima, dok su vaši nosioci igre. Ovde mogu da časte kada odigraju deset ili 15 minuta po meču.
Stiče se utisak da se nećete boriti za vrh?

- Hoćemo, nego šta. Međutim, naš cilj je da napravimo ekipu koja će biti favorit na SP 2010. čiji je domaćin Turska. Neigranjem NBA zvezda izgubili smo na kapitalu, kako bi trgovci rekli, ali smo dobili dušu. A, kada imate dušu, onda možete sve. Želim mnogo, mnogo uspeha vašoj reprezentaciji - poručio je gospodin Bogdan Tanjević.

A. Pijevac

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Španci ljute Šakotu
V. PRERADOVIĆ, 25. jul 2006

PLAVI košarkaši nastavili su pripreme za Svetsko prvenstvo u Japanu, košarkaškim treningom u "Pioniru". Negde u kasnim večernjim satima, iz Amerike je trebalo da doputuje Kosta Perović, centarska enigma selektora Dragana Šakote.
Ukoliko je rehabilitacija u SAD bila uspešna, a poslednje informacije idu u prilog tome, predstojeći turnir u Španiji poslednja je prilika za proveru njegovih trenutnih mogućnosti. U suprotnom, bilo bi prekasno za njegov ulazak u plavi ritam. Predrag Bojić, direktor KSSCG, zakazao je za četvrtak intervju Perovića u španskoj ambasadi, tako da se očekuje da viza neće stopirati centra crno-belih. Na gomili pasoša za viziranje našao se i onaj s imenom Nikole Pekovića, kao alternativom u slučaju povrede nekog od kandidata ili problema tehničke prirode.
- Putujem u Crnu Goru na odmor, predao sam pasoš, ljudi iz Saveza su mi rekli da će mi javiti ako budem potreban - kaže Peković. - Ako bude potrebno, tu sam, za reprezentacije mogu da igram do prekosutra. Odmah bih zaboravio zlato iz Izmira...
U međuvremenu, odlazak plavih u Španiju došao je pod sumnju, bar po rečima selektora Šakote, koga je žestoko naljutilo to što je organizator promenio plan. Umesto najavljenog Portorika, učestvovaće Angola, ali to nije glavni razlog. Španci su iznenada odlučili da prvi dan bude odigran u Valensiji, a drugi u Alikanteu, udaljenom oko 140 kilometara.
- U tom slučaju ne bismo mogli da treniramo. Ako bismo igrali finale, posle utakmice bi nas čekao povratak u Valensiju. Zaista nema smisla, prihvatili smo da igramo turnir pod jednim uslovima, sada nam nameću druge. Ako ne prihvate da se igra u Valensiji, može da se desi da otkažemo učešće - kaže Šakota.
Na turniru eliminacionog tipa, plavi bi trebalo da odigraju prvu utakmicu sa selekcijom Kine, dok drugi par čine Španija i Angola. Po sadašnjem rasporedu, finalna utakmica biće odigrana u Alikanteu, meč za treće mesto u Valensiji.

AVDALOVIĆ POVREĐEN
PRVI plejmejker plavih Vule Avdalović zaradio je istegnuće mišićnih vlakana, tako da će na terapiji provesti između tri i pet dana. Uprkos tome, sigurno će biti među putnicima za Španiju.
Zbog faktora povreda, rukovodstvo plavih ozbiljno razmišlja da na put u Japan povede više od 12 igrača, s obzirom na to da pravila FIBA dozvoljavaju zamenu do 72 sata pre prve utakmice na Svetskom prvenstvu.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Uglavnom bezopasni

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 188
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pocinju da me teraju da razmisljam da mogu daleko da doguraju na SP... Smile

daleko? ako sve bude realno, da imamo 3-2 u grupi, u 1/8 finala idemo na nemce shto bi bilo uspeh dobiti, ali nam je u 1/4 finalu (usa) svakako kraj. u svakom sluchaju, mislim da je i taj eventualan ulaz u 8, u ovom trenutku, sasvim dobar uspeh...
[glow=blue,1,300]sign[/glow]
IP sačuvana
social share
Radivojevic je retardirano kopile!
Vujosevic je svinja debela!
E Petko debilu, sad si usrao motku!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
očekujem ulazak medju 8 najboljih, a posle su svi "mnogo strašni"
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
i se nadas prolasku Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Šakota: "Naš cilj ostaje isti..."

Posle odličnih rezultata košarkaške reprezentacije na priprema u Italiji i selektor Dragan Šakota i igrači tvrde da je cilj pred SP ostao isti, podnmlađivanje ekipe i častan nastup u Japanu.

„Na početku je bilo dosta priče o sastavu ali smo se pomirili sa tim da je ovo naš najbolji sastav. Skoncentrisali smo se maksimalno na rad, bilo je zadovoljstvo imati takvu atmosferu. Sa samo minimalnim povredama smo završili ispunjavajući sve obaveze uključujući i rezultat,“ rekao je Šakota.

I pored dobrih rezultata na pripremnim utakmicama Šakota ostaje pri stavu da rezultat nije najbitniji.

„Naš cilj se neće promeniti, stvaranje nove reprezentacije, davanje šanse novim licima, da za SP formiramo igru i tamo odigramo u granicama svojih mogućnosti. Ipak, najvažnije je da dobijemo dobru ekipu i grupu momaka koji će za svoju zemlju da igraju punim srcem,“ rekao je Šakota.

Od svih igrača na koje Šakota računa za SP u Japanu Kosta Perović je jedini koji nije prošao prvi deo priprema.

„Koliko ja znam on danas dolazi na trening. Terapija je bila uspešna, on tvrdi da se dobro oseća. Mi podmlađujemo reprezentaciju, on je planiran kao jedan od ključnih igrača, ne bih ga lako otpisivao. Uostalom, do početka SP ima još mesec dana, za igrača koji ima želju to je sasvim dovoljno vremena da se pripremi.“

Igor Rakočević rekao je da je atmosfera ono što se najdrastičnije razlikuje u odnosu na neke prethodne akcije reprezentacije.

„Ima dosta razlika, ova reprezentacija ima mlađe igrače nego prethodne, motiv je na višem nivou što je i normalno. Atmosfera je bolja, to nam dosta pomaže u igri. Nije fraza, to se vidi i u igri,“ rekao je Rakočević, „Ostaju uigravanje, rad na taktičkoj spremi. Ima posla i na fizičkoj spremi, iskusnijim igračima i onima koji su imali dugu pauzu i potrebno je još malo priprema,“ kaže Rakočević koji veruje da ovaj tim može da odigra dobro u Japanu. „Pre početka priprema glavni cilj je bilo podmlađivanje, da se napravi ekipa kojoj će biti zadovoljstvo da igra. Sada počinjemo da razmišljamo i o tome da napravimo rezultat.“

Reprezentacija putuje na turnir u Valensiju, pitanje je da li će igrati Avdalović ili će mirovati dok se istegnuće mišića ne sanira. Pod znakom pitanja je i Kosta Perović. Posle tog turnira selekcija Srbije i Crne Gore igraće pripremnu utakmicu sa reprezentacijom Makedonije (5. avgusta), a poslednja provera biće turnir u Singapuru.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Dragan Šakota, selektor seniorske košarkaške selekcije SCG, miran posle serije pobeda plavih

Rad i atmosfera važniji od rezultata

Još se čeka: Kosta Perović

Svestan opijajućeg efekta pobeda, odnosno razlike između turnirskih mečeva i utakmica na velikim takmičenjima, selektor najbolje košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore Dragan Šakota trudi se da nađe pravu dimenziju pobedama drastično podmlađene postave plavih nad Turskom, Grčkom, Kanadom i Italijom (dva puta), kojima su Rakočević i društvo, u Italiji, počeli seriju provera pred Svetsko prvenstvo u Japanu (19. avgust - 3. septembar).
- Pobede uvek prijaju, pogotovo su dragocene za samopouzdanje naše mlade ekipe, ali rezultati su nam još uvek u drugom planu. Više od svega me raduju elan i motivacija s kojom moji igrači odrađuju obeveze. Nema razlike u pristupu treninzima i utakmicama. Zadovoljan sam i dobrom atmosferom u kojoj radimo. Bez tih stvari nema uspeha - stišava euforiju koju su proizvele dobre igre i trijumfi njegovih izabranika na turniru u Bormiu, provereni strateg plavih i Crvene zvezde.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Stiže Perović, bez poziva Pekoviću

Iz tabora naših košarkaša juče je stigao demanti medijskih špekulacija o mogućem otkazivanju Koste Perovića. Talentovani, i za igru plavih važni, centar Partizana danas bi trebalo sa se vrati sa lečenja u Sjedinjenim Američkim Državama, koje je, prema informacijama iz istog izvora, dalo pozitivne rezultate, i priključi se radu reprezentacije. Šakota je odbacio i mogućnost naknadnog pozivanja njegovog klupskog kolege Nikole Pekovića, jednog od najboljih pojedinaca u juniorskoj postavi koja je pre neki dan osvojila prvenstvo Evrope u pomenutoj konkurenciji.
- Ima vremena za njega i ostale momke iz te ekipe. Zaslužili su odmor - kaže selektor A tima.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.