2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti šampion?
Union Olimpija
0%  (0)
Partizan
91.9%  (68)
Hemofarm
4.1%  (3)
Zadar
4.1%  (3)
Ukupno glasova: 74
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: NLB - Jadranska Liga 2007/2008  (Pročitano 46637 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Dva velika derbija, oba u Beogradu

Dva velika derbija, oba u Beogradu, igraju se u sredu u okviru NLB lige. Repriza prošlogodišnjeg finala na programu je u predgradju, gde aktuelni šampion Partizan gostuje FMP Železniku, dok u "Pionir" na megdan Crvenoj zvezdi dolazi zagrebačka Cibona.

"Panteri" su u prošlom kolu izgubili maltene dobijenu utakmicu u Splitu, a sada im sledi duel sa crno-belima, svakako, ne baš poželjnim rivalom za "vadjenje". Medjutim, klinci iz Železnika mnogo puta su dokazali da su čvrstog kova.

"Svi imaju želju da pobede. Partizan nije protivnik kome se preti. Veliki broj igrača je dugo na okupu, imaju trenera koji radi godinama, postoji sistem i kontunuitet rada. Imaju iskusne igrače, ali i i mlade koji su godinama razigravani", rekao je trener FMP-a Vlada Vukoičić.

"U izvanrednoj su formi, iako je početak sezone i niko ne može da bude siguran u pobedu protiv njih. Imamo svoje zadatke u svakoj utakmici, probaćemo da odigramo kvalitetno i nadamo se da će to biti dovoljno za dva boda", objasnio je Vukoičić.

"Čuvari prstena" u Železnik stižu sa maksimalnim učinkom i na krilima ubedljive pobede nad Zagrebom.

"FMP je zahvaljujući višegodišnjem odličnom radu postao klub za respekt. Jedino što je izvesno je da će i ova utakmica doneti kvalitetnu košarku... Uz poštovanje prema našim dosadašnjim rivalima, FMP je nešto potpuno drugo. Prva kvalitetnija ekipa koja će na domaćem parketu protiv nas imati izuzetan motiv, posebno posle poraza od Splićana u prethodnom kolu. U pitanju je jedna od najjačih ekipa u regionu, što obećava neizvesnu košarku", izjavio je trener Partizana Duško Vujošević.

Krilo FMP Železnika Bojan Krstović je imao virus i njegov nastup u sredu nije izvestan, dok se Djordje Mićić vratio i trenira normalno sa ekipom.

Cibona favorit

Drugi derbi na programu je u "Pioniru". Cibona je gost, ali i, prema rečima trenera ekipe sa Malog Kalemegdana Stevana Karadžića, apsolutni favorit u tom duelu.

"Cibona ima tri Amerikanca i jednog Portorikanca i apsolutni je favorit u sredu. Imaju mnogo veliki budžet, ali budžet ne pobedjuje. Spremni smo da se borimo i mislim da imamo šansu. Oni su neuigrani i imaju novog trenera", rekao je Karadžić.

Zvezda je u prva dva kola ostvarila dve pobede u gostima, dok Cibona ima pobedu i poraz. Crveno-belima će ovo biti prva utakmica pred domaćim navijačima.

Novi plejmejker tima sa Malog Kalemegdana, Omar Kuk, bio je jedan od glavnih igrača u prvim pobedama, a rekao je da želi da ekipa nastavi da igra borbeno.

"Imamo mlad tim i želimo da se nadmećemo. Ne počinjemo utakmice sa idejama o pobedi i porazu, već sa željom da odigramo što bolje. Cibona je prestižni tim i biće mi zadovoljstvo da igramo protiv učesnika Evrolige", rekao je Kuk.

Karadžić je rekao da u timu sigurno neće biti Nemanje Aleksandrova, koji će pauzirati bar do sredine decembra, kada se u Zvezdi nadaju i povratku povredjenih Igora Miloševića i Branka Jorovića.

Posle dva poraza na startu NLB lige, izabranici Miroslava Nikolića moraće da savladaju jednog od najneugodnijih protivnika, ekipu Budućnosti. Hemofarm je na svom parketu poslednji put bio bolji od Podgoričana davne 2005. godine.

Posao "farmaceutima" sigurno otežava činjenica da je podmladjeni tim iz Podgorice u prva dva kola ostvario maksimalan učinak, što je pulenima Dejana Radonjića sigurno dalo veliko samopouzdanje.

"Na startu sezone platili smo danak neiskustvu, zato protiv Budućnosti nemamo pravo na kiks. Moraćemo da skupimo redove, pružimo dobru partiju i zabeležimo prvu pobedu", rekao je Boris Savović.

Prema rečima mladog krilnog centra, Vrščanima nije poljuljano samopouzdanje.

"Porazi su nas još više učvrstili. Imamo veoma dobru atmosferu i uveren sam da ćemo protiv Podgoričana obradovati navijače. Svesni smo činjenice da će košarkaši Budućnosti ući u utakmicu bez pritiska, da dolaze da se nadigravaju. Ali, smatram da imamo i kvalitet i snagu da pobedimo.

Poslednji srpski predstavnik u NLB ligi novosadska Vojvodina gostuje u sredu u Zagrebu istoimenoj ekipi.

"Ne može da nas zavara ubedljiv poraz koji su pretrpeli na poslednjem gostovanju. Teško da Zagreb dva puta zaredom može da odigra toliko loše", izjavio je trener Novosadjan Ivica Mavrenski uoči puta u Zagreb.

On je naveo da će od svojih igrača tražiti maksimalnu koncentraciju tokom čitave utakmice, dodajući da je važno da agresivno uzvrate na takvu igru protivnika, "a ne da se povuku kao što su uradili u meču prvog kola sa Partizanom".

Protiv Zagreba novosadski tim "juri" svoju prvu ovosezonsku pobedu, pošto su u prva dva kola regionalne lige poraženi od Partizana u Beogradu i Crvene zvezde u Novom Sadu.

PAROVI 3. KOLA:

FMP - Partizan Igokea (18.00)
Hemofarm - Budućnost (18.00)
Zagreb - Vojvodina (18.00)
Helios - Široki (19.00)
Slovan - Split (20.00)
Zadar - Olimpija (20.00)
Crvena zvezda - Zadar (20.00)

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
od prenosa još uvek ništa  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
maaa, kakav prenos, pravac pionir  Smile ako me sutra ne zajebe ispit i traje duze nego sto predvidjam  Smile
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhon 6
Bice veselo u Pioniru ,da vidimo kakoo ce ovi klinci da se snadju protiv Cibosa,ja se nadam pobedi ali su nam shanse 40%.
Voleo bih da greshim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhon 6
Parovi 3 kola :

1 Zagreb-Vojvodina 10.10.2007
2 FMP-Partizan        10.10.2007
3 Slovan-Split         10.10.2007
4 Helios-Siroki         10.10.2007
5 Zadar-Olimpija      10.10.2007
6 Hemofarm-Buducnost 10.10.2007
7 Crvena Zvezda-Cibona 10.10.2007

preuzeto sa adriaticbasket
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
U foto-finišu FOX uzeo prenos Zvezda-Cibona...

Utakmica kao da se igraju pripreme, šutiranje sve u šesnaest u prvim sekundama napada. U Zvezdi odlična partija Dragićevića i Kuka.
Uzgred odavno nisam gledao Zvezdu da prevaljuje stotku  Smile

Nego šta se to dešava sa Nemanjom cenim leđa ali mi treba proverena informacija ili se to priprema njegov odlazak u neki drugi klub...

3. round

Zagreb    Vojvodina   79:99   

FMP    Partizan   90:80   

Slovan    Split   65:80   

Helios    Široki   90:79   

Zadar    Olimpija   59:74   

Hemofarm    Budućnost   94:72   

Zvezda    Cibona   106:93
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhon 6
Ubi Zvezda Cibose  Smile Smile ja nisam verovao svojim ocima kad sam video rezultat,pogledao statistiku igraca,nes mi ovde ne stima kako treba Smile ali kako god veoma mije drago da igramo prelepo

Nisam bas siguran da ce da prodaju Aleksandrova,mislim da se ceka oporavak i da ga puste u vatru,mali isuvishe vredi da bi se tako neshto olako prodalo(mada MI to umemo ) bar se nadam da nece napraviti takvu greshku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@djole242

ledja do decembra..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Bio sam na tekmi, nije bila bas puna hala, ali je bilo sjajno - prvi put sam video uzivo genijalnog Kuka, a i Super Mish me je totalno iznenadio - pa on je naucio da igra! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Bio sam na tekmi, nije bila bas puna hala

Onaj komentator na FOX-u rece da je bilo 5.000  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.