2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka na Letnjim Olimpijskim igrama 2012  (Pročitano 36020 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
Samsung 
С тиме што Црнац везе, али везе нема са спортом Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Angola 48–116 United States
Croatia 70–103 United States
United States 111–68 Germany
United States 127–83 Brazil
Spain 81–122 United States
United States 115- 77 Puerto Rico
United States 127-76 Lithuania
United States 117-85 Croatia
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Кад је финале?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Samsung SGH-E590
Zao mi je Djinobilija, stvarno je najbolji, ali jbg kad igra sam...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Pazi, ja u velike igrače ne računam malog Danila ili Rudi Fernandeza. To nisu veliki igrači.

Neki koji bi mogli pod "velike", a koji nisu Amerikanci, bili bi Novicki, Gasol, Parker, Đinobili, Navaro... od naših, a da su aktivni, recimo samo Rakočević.

Probaj usporedi današnju Litvaniju sa Marčuljonisovom generacijom. Probaj isto tako usporedi našu generaciju sa pređašnjim. Smešno je i porediti.
Pa onda ovu generaciju Rusa sa generacijom Sergeja Panova, Pašutina, Karaševa... pa Italijane današnje sa generacijom Menegina. Jedino su možda Španci i Francuzi odskakutali više od starijih njihovih generacija.
O Grcima isto ne treba trošiti reči kakve su igrače imali. Da, kad već pomenu Grke, iz novije generacije velikim igračima pripada možda samo Papalukas.

Ma Grci su pre 20 godina imali samo Janakisa i Fasulasa. Neuporedivo bolja je generacija DIjamantidisa, Spanulisa, Papalukasa, Focisa.....
Sto se tice Rusa, de se mucenog Panova seti.....neuporedivo sa Kirilenkom i drugarima.

U celoj prici smo najlosije prosli mi.....da nam nije vrhunskih trenera koji su de facto napravljeni i stasali pre 20+ godina, ne bi bili ni tu gde smo sad....

Sad okrenuh stranicu i vidim pocetak price, apsolutno je Buki u pravu, pre 20 godina je bilo nezamislivo da evropljani u NBA-u daju 30+ poena. Sto Parker, Novicki, Gasol.....redovno rade.
Pa seti se Kukoca, verovatno najveci talenat evropske kosarke do tada, bio sesti coek.

A pomenuo sam i Litvance i Italijane.

Grci su imali i Galisa, Papadopulosa, kasnije i Alvertisa koji je odličan igrač bio.... pa Sigalas isto.
Dobro, Panova sam se prvog setio jer mi je još komentar Dende u glavi iz 98. Ali mnogo je tu boljih igrača imalo od recimo Monije, Kauna, Mozgova i još nekih.

Citat
.neuporedivo sa Kirilenkom i drugarima.

Kojim drugarima? Rusi su bez Kirilenka 40% slabiji danas.

Imao si Sabonisa, Marčuljonisa, Divca, Rađu, Kukoča (kojeg si već pomenuo) koji su bili odlični tada, iako je bio mizeran broj Evropljana tamo, pa logično da je bilo malo njih sa 30+ poena. Danilović da je hteo da ostane tamo (hvala mu što nije), pa i Đorđević, mogli su isto napraviti doktorske karijere tamo. Kažem, dobro je što nisu ostali.
I što mora igrač da da 30+ poena da bi bio veliki?

Kažeš Kukoč bio šesti igrač. Igrao je sa životinjama koji su uzimali 35 šuteva po utakmici i uspevao da napravi sjajnu statistiku.

Dakle, neuporedivo manje Evropljana je bilo tada nego što je to danas... a i igra se drugačija košarka. Ko kaže da neko ko je krcao po Evropi to isto nije mogao u NBA?

Da se ne vraćamo u period u pre 30 ili 35 godina. Moglo bi do ujutru da se nabraja... i to samo balkanaca.

Jebote, pa ja sam zaboravio i na Dražena. Ma jok... samo su se mogle zamisliti tolike brojke koje danas postižu Parker i drugari.

Ćale, koji prati evropsku košarku od tamo negde 60ih godina, kaže meni da je ovo nula nularica u odnosu na to i da nisi znao kome ćeš pre loptu da daš da reši utakmicu. Slatke muke što se kaže.

Al da kažem, svako ima svoje viđenje na košarku. Ja smatram da je mnogo više većih igrača bilo pre 20 godina i lično sam više voleo da gledam takvu košarku nego današnju...

Al ako kažete da mi se treba zabraniti... eto, odo na FK teme, a vi se ovde prestručno raspravljajte o legendama današnje košarke, u nadi da će se neki od današnjih igrača naći u Kući slavnih... kojoj god...
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
Samsung 
Још ови цигани да изгубе и то је то
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
apelujem na divca, stojakovica ili ko vec moze da sredi ovom sarencu ulazak u svlacionicu amera, da covek ispuni zivotni san i napusi se 12 crnih qrcina.

sudije, jbm vam mater.
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson xperia m2
Angola 48–116 United States
Croatia 70–103 United States
United States 111–68 Germany
United States 127–83 Brazil
Spain 81–122 United States
United States 115- 77 Puerto Rico
United States 127-76 Lithuania
United States 117-85 Croatia

osvojiše Ameri zlato,ali je sad jasno ko je bio jedini pravi Dream tim
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
I one sudije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Samsung SGH-E590
Kazem ja moze da se igra sa Amerima! Smile
Samo da ne dominiraju toliko u skokovima....
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.