2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 53746 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson w700
Samo sto bih ja, ako bih morao da biram, vise voleo da ne pobedimo ni jednu vise utakmicu u evroligi, a da na kraju osvojimo titulu, nego da sve timove u grupi porazbijamo u Pioniru, a da posle izgubimo od Fmp-a u playofu.

kakvo mešanje baba i žaba

pa nije mesanje baba i zaba kad je covek lepo rekao i upravu je.Jako je tesko da dobijemo neku od ovih ekipa kod kuce a kamoli na strani.A titula na kraju sa druge strane mora da se osvoji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
pa ne ide EL i naše prvenstvo paralelno da mora da bira da li će sa se usredsrede na jedno ili na drugo
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Samo sto bih ja, ako bih morao da biram, vise voleo da ne pobedimo ni jednu vise utakmicu u evroligi, a da na kraju osvojimo titulu, nego da sve timove u grupi porazbijamo u Pioniru, a da posle izgubimo od Fmp-a u playofu.

kakvo mešanje baba i žaba

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson w700
pa ne ide EL i naše prvenstvo paralelno da mora da bira da li će sa se usredsrede na jedno ili na drugo

a na to mislis pa dobro onda u redu nego ja sam mislio u globalu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Preporucujem pojedincima da procitaju ceo post pre nego sto o istom nesto napisu, ne mozemo svi misliti isto, ali je skroz bezveze da mi izvuce nekoliko reci iz konteksta i onda poruci postavi sasvim drugi smisao.
Napisao sam "AKO bih morao da biram" misleci na svodjenje racuna po zavrsetku sezone i na glavni cilj koji je po meni da se bude prvak drzave, a svaki uspeh koji dodje kroz sezonu je naravno dobrodosao (ne volim da se pravdam ili objasnjavam vec izreceno i zato te Djole sada ne cenim bas previse)...
IP sačuvana
social share
Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Neocassius previše teoretisanja,

"AKO bih morao da biram

je za mene pojam za nešto što stoji jedno pored drugog pa onda izabereš, a ako stvari dolaze jedna za drugim onda nema šta da biraš

Kod:
i zato te Djole sada ne cenim bas previse

šta reći život je surov

edit

ajd' da kažem da je to moja reakcija na tvoju nespretno sklepanu rečenicu.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2007, 13:40:15 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Napisao sam "AKO bih morao da biram" misleci na svodjenje racuna po zavrsetku sezone i na glavni cilj koji je po meni da se bude prvak drzave, a svaki uspeh koji dodje kroz sezonu je naravno dobrodosao

Sve je jasno šta si hteo da kažeš...
Setite se sezone 97-98 kada je Partizan igrao na final four-u, izbacio Olimpijakosa i CSKA pre toga a onda izgubio od FMP-a u 1/2 finalu našeg play off-a
Partizan nije vrhunski tim da izdrži u istom tempu cele sezone i naravno da je bolje da se forma tempira za play-off jer je važnija titula šampiona nego nekoliko pobeda više (od očekivanog) u evropi...
Što se tiče ovog ''biranja'' oko koga ste se rasparavljali, ja sam razumeo to ''biranje'' više kao navijački gledano...kada bi navijač birao šta bi izabrao...
Naravno da debeli Dule ne može sad da bira između evrope i naše lige, jer naše prvenstvo kreće tek u maju i ko zna šta će se desiti do tada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Od ponedeljka u prodaji karte za Top 16

Ulaznice za mečeve košarkaša Partizana u drugoj fazi takmičenja Evrolige biće puštene u prodaju u ponedeljak 12. februara.

Karte će se prodavati u kompletima za sva tri meča, cena za tribine je 1.500 dinara, parter košta 2.400 dinara, dok će za ložu biti potrebno izdvojiti 4.500 dinara.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Partizana, karte će se prodavati svakog dana na blagajni na stadiona crno-belih od 10 do 15 časova, a svaki navijač moći će da kupi najviše dva kompleta ulaznica, uz ličnu kartu na uvid.

Prvi meč u okviru druge faze Evrolige crno-beli igraju u sredu 14. februara, a protivnik je grčki Olimpijakos.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Red or ded

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 143
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5130
zgazi ih !!! mi smo uz tebe........

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Čelnici Evrolige uvode visoke kriterijume

Za srpskog šampiona obezbediti pet miliona

Po uzoru na NBA, čelnici Evrolige su rešeni da uvedu nova pravila, koja bar po trenutnoj situaciji, nikako ne bi išla u prilog našem predstavniku u najjačem ULEB takmičenju. Reč je, naravno, o novcu, dok bi u drugom segmentu - dvorani, naš šampion ispunjavao i najstroži kriterijum.

Višegodišnja orijentacija Evrolige jeste da svaki klub u ovom takmičenju ima godišnji budžet od najmanje 5,2 miliona evra i dvoranu najmanjeg kapaciteta 10.000 mesta. Kad je klupski budžet u pitanju, uslov ispunjava skoro 95 odsto učesnika Evrolige, a samo Partizan i nemački Keln ne mogu ni da se približe ovoj sumi. Po gruboj računici, crno-beli za sezonu na evropskoj sceni izdvajaju tek oko dva miliona.

- Ne vidim da je ovo ispravan, sportski način, odnosno da je teoretski moguć. U fudbalu je princip jasan, dozvoljen je ogroman pristup samo kvalitetu, kvalitetu i kvalitetu. Pa zar bi trebalo uskratiti pravo igranja Mariboru, Bazelu, Levskom, Steaui u Ligi šampiona, zato što nemaju budžet kao Real, Mančester, Milan? To je neprihvatljivo! Što se Saveza tiče, mi ćemo se potruditi da zadovoljimo interese, uz pomoć grada i države. Imamo takav primer u komšiluku, gde je Zagreb stao iz Cibone - kaže Predrag Bojić, direktor Košarkaškog saveza Srbije.

Prokom, najbolji tim zemlje koja nije košarkaška - Poljske, ima veći budžet od pet miliona evra, Cibona, uz pomoć Zagreba obezbeđuje više od te sume, Olimpija ove sezone ima na raspolaganju 3,6. Gde je tu srpski predstavnik? - Treba zaboraviti ranije periode, obezbediti veću mogućnost finansiranja vrhunskog sporta, fudbala i košarke, ali ne kao nekad to pokušavati akcijom „Sport za sve“. I ranije je bilo mnogo interesantnih inicijativa iz sedišta ULEB u Barseloni, ovo možda samo liči na ideju, ali smatram da je realizacija manje realna, mada neću da prejudiciram.

Kada je dvorana u pitanju tu se stvari menjaju u korist naših klubova. Tako će ULEB zahtevati da svaka hala, u kojoj se igra Evroliga, ima kapacitet najmanje 10.000 mesta, što je problem većine gradova Starog kontinenta. „Arena“ prima 18.000, koliko i Olimpijska dvorana u Atini, istanbulski „Abdi Ipekči“ 14.000, „Nokija arena“ u Tel Avivu, dvorana „Mira i prijateljstva“ u Pireju i sala moskovskog Dinama po 12.000 i tu je kraj.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.