2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 53568 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
A gledo sam sad Barselonu i Arisa, i mogu da kazem da je dosta dobra utakmica bila, a onaj Lakovic sve vise i vise mi lici igrom na Nesha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
jaka=nash... znam ga, car je, ali nash... znachi, strashno  Smile

inache, u sluchaju pobeda rome i unicaje deshava se sledece...

If Roma wins between 1 and 9 points, Cibona 5th , Partizan 6th , Roma 7th .
If Roma wins between 10 and 13 points, Cibona 5th , Roma 6th , Partizan 7th .
If Roma wins between 14 and 18 points, Roma 5th , Cibona 6th , Partizan 7th .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

s' verom u boga za kralja i otadzbinu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 373
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia N73
ja sam nesto racunao da partizanu odgovara i pobeda rome od 18+ razlike Smile

u tom slucaju roma 5. partizan 6. cibona 7.  Smile

prema tome partizan ne ide dalje samo ukoliko izgubi od uniikahe a lotomatika dobije cibonu 10-18 razlike  Smile
IP sačuvana
social share
b]Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi[/b]

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
zamisli.

a shta pishe u mom postu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 373
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia N73
zamisli.

a shta pishe u mom postu?
ne pishe za opciju da roma dobije 18+ razlike Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
ma nek' Partizan pobedi a kalkulacije ostavimo za druge  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
ma nek' Partizan pobedi a kalkulacije ostavimo za druge  Smile
e bas tako!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson w700
Ma doci ce pobeda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 373
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia N73
Ja se cak nadam i trecoj poziciji na tabeli, do toga dolazi ukoliko pobede Panatinaikos,Huventud,Lotomatika i Partizan. (ovu kombinaciju cu i na kladionici "pogurati" Smile)

1. Panatinaikos
2. Huventud
3. PARTIZAN   Smile
4. Makabi
5. Unikaha
6. Cibona
7. Lotomatika
8. Olimpija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
EL: Rigorozna kontrola na ulazima u Pionir

Uprava Košarkaškog kluba Partizan zamolila je sve posetioce utakmice 14. kola Evrolige protiv španske Unikahe da u dvoranu Pionir dodju što ranije, kako bi na ulazima bila izbegnuta gužva.

Crno-beli sumnjaju da se na "crnom tržištu" pojavio odredjeni broj falsifikovanih ulaznica, zbog čega će kontrola na svim ulazima u halu biti krajnje rigorozna. Kao i uvek, obezbedjenje će vraćati navijače u alkoholisanom stanju.

Partizan i Unikaha sastaju se u četvrtak od 20.15 časova u odlučujućoj utakmici za plasman u "Top 16" Evrolige.

Prvak Srbije pustio je u slobodnu prodaju oko 3.000 ulaznica za ovaj meč, ali su one u sredu pre podne planule pod nedovoljno razjašnjenim okolnostima i uz fizičke sukobe ispred blagajne na stadionu u Humskoj 1.

Vodje Grobara su se na klupskoj konferenciji za novinare uoči utakmice ogradili od nemilih scena i kategorično odbacili mogućnost da ova navijačka grupa stoji iza pokušaja da se karte sa blagajni prebace u nelegalne tokove.

Trener Unikahe želi da obraduje Delije!

Trener Unikahe Serdjo Skariolo doputovao je u Beograd sa namerom da pobedom nad Partizanom obezbedi mesto medju najboljih 16 ekipa u Evropi, a u šali je izjavio da podršku pri ostvarivanju tog cilja očekuje od navijača Crvene zvezde!

"Da li su navijači Zvezde kupili karte? Nećemo ih razočarati", rekao je Skariolo u razgovoru za "Sport".

"Šalim se, naravno. Ovo je duel Partizana i Unikahe. Crno-beli će igrati za svoje pristalice, a mi za naše", nastavio je italijanski stručnjak, koji uoči meča 14. kola B grupe Evrolige, zakazanog za četvrtak od 20.15 časova, najviše strahuje upravo od atmosfere koju će napraviti Grobari.

"Partizan je mnogo puta dokazao koliko je težak protivnik. Praktično je nepobediv na svom parketu, gde mu veliku snagu uliva zaista neverovatna publika. Upoznao sam Grobare na nekoliko gostovanja u Beogradu. Uvek su bili sjajni, a sada Partizan ima i znatno bolje ukomponovan tim u odnosu na prethodne sezone. Biće nam zaista teško", svestan je Skariolo.

Iskusni trener ima na raspolaganju mnoštvo isto tako iskusnih igrača, koji ove sezone veoma često nisu funkcionisali onako kako se očekivalo.

"Trudićemo se da ne podlegnemo atmosferi. Važno je da ne izgubimo koncentraciju u prvom delu, a ne sumnjam u to jer svi moji igrači imaju iskustvo igranja u finalima. Znam da smo mnogo puta ove sezone razočarali, ali nije lako godinama se održati u društvu Reala, Barse i Taukeramike, klubova sa daleko većim budžetom. Pridodajte tome pehove, od pauze Markusa Brauna do povrede Vasilijadisa pred sam polazak za Beograd", pravda se Skariolo.

On je izjavio da uprava Unikahe nije izgubila poverenje u njegov rad, pošto se ekipa i dalje nalazi na dobrom putu da ostvari ciljeve za ovu sezonu, a to su polufinala oba domaća takmičenja i "Top 16" Evrolige.

Izvor: MTS-Mondo
« Poslednja izmena: 01. Feb 2007, 16:49:51 od cornerfreaks »
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.