2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 53512 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s3
U grupi C u poslednjem kolu Aris - Barselona, Napoli - Beneton, Ortez - Zalgiris... Kad bi bar jedan domacin izgubio Partizan bi sigurno prosao dalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Desire HD
EL: Šok-pobeda Olimpije nad Makabijem

U poslednjem meču 13. kola B grupe Evrolige, košarkaši Olimpije načinili su u Tivoliju prvorazredno iznenadjenje, savladavši Makabi košem Finca Temua Ranika u poslednjim sekundama - 77:75.

Makabi je na poluvremenu imao deset poena viška (32:42), da bi Olimpija serijom od 14:0 stigla do identične prednosti u 37. minutu (70:60). Gosti su se trgnuli, uzvratili serijom od 15:5 i izjednačili "trojkom" hrvatskog centra Nikole Vujčića. Tada je na drugoj strani poentirao Raniko, a šut za pobedu Litvanca Simasa Jasaitisa nije završio na pravom mestu, pa je izraelski velikan morao da proguta još jednu gorku pilulu.

Makabi je sebi prilično zakomplikovao život, jer sada u slučaju eventualnog poraza od Panatinaikosa u poslednjem kolu može da se spusti čak do četvrtog mesta.

Atinjani su sa skorom 11-2 sigurni pobednici grupe, a Huventud i Makabi su za po korak ispred Partizana, Cibone i Unikahe (po 6-7). Ta tri tima i Lotomatika (5-8) odlučivaće u direktnim okršajima o raspodeli prostora izmedju četvrtog i sedmog mesta - Zagrepčani naredne nedelje putuju u Rim, a Unikaha u Beograd.

Eldo Napoli u Istanbulu je nakon produžetka pobedio domaći Fenerbahče Ulker rezultatom 93:88, dok je Aris u Litvaniji doživeo neočekivano uverljiv poraz od beznadežnog Žalgirisa - 77:66.

Ti rezultati su kolo pre kraja prve faze Evrolige stvorili pravu pometnju na tabeli C grupe, na kojoj se iza sigurnih učesnika "Top 16" - CSKA, Barselone i Benetona - nalaze Ortez, Aris i Napoli sa skorom 6-7.

S obzirom na to da u poslednjem kolu svi oni igraju pred svojim navijačima (sastaju se Napoli - Beneton, Ortez - Žalgiris i Aris - Barselona), postoji realna mogućnost da čak četiri tima, uključujući šestoplasirani, završe takmičenje sa skorom 7-7.

To znači da Partizan u slučaju eventualnog poraza od Unikahe, sa učinkom 6-8, ne bi mogao da računa na prolaz kao najbolja šestoplasirana ekipa.

Dobro po crno-bele je to što su trijumfom nad Panatinaikosom u Atini ostali u poziciji da sami odlučuju o svojoj sudbini, jer ako savladaju aktuelnog prvaka Španije, niko neće moći da im oduzme prvo "evropsko proleće" u poslednjih devet godina.

CSKA bez milosti, dogurao do 12-1!

Evropski prvak CSKA upisao je dvanaesti trijumf u Evroligi i dokazao koliko je ozbiljna ekipa, pošto utakmica u Barseloni za "armejce" nije imala nikakav takmičarski značaj.

Katalonci su na poluvremenu vodili čak sa 43:27, ali su u nastavku drastično pali. CSKA je u finišu došao do "plus tri", Jaka Lakovič je iznudio Barsi produžetak (65:65), u kojem su gosti dominirali i sasvim zasluženo osvojili nove bodove - 70:78.

Moskovski Dinamo je u derbiju A grupe nadigrao Olimpijakos i pobedom od 84:69 nadoknadio 13 poena "minusa" iz Pireja. U timu Dušana Ivkovića briljirao je Amerikanac Trevis Hansen sa 27 poena, dok je Bojan Popović postigao 10, uz po dva skoka, asistencije i ukradene lopte.

Taukeramika je već osvojila grupu, a Dinamo (9-4) stekao prednost nad Olimpijakosom (9-4) u borbi za drugo mesto. Ipak, Moskovljanima predstoji teško gostovanje Efesu (8-5), koji takodje može da se umeša u borbu za sam vrh.

Francuski Le Man (4-9) je savladao Keln sa 69:60, ali je i pre tog meča izgubio sve šanse da se plasira u "Top 16".

Kao i prošle sezone, u drugu fazu će se plasirati poljski Prokom (5-8), kojem će biti dovoljno da pred svojim navijačima ne izgubi sa više od 13 poena razlike od direktnog rivala Klimamija (4-9)! Prokom je u Bolonji deklasirao slavni italijanski tim rezultatom 91:77.

REZULTATI, TABELE, PAROVI

GRUPA A

Taukeramika - Prokom Trefl 76:64
Klimamio - Efes Pilsen 74:76
Dinamo Moskva - Olimpijakos 84:69
Le Man - Keln 69:60

TABELA: TAU 11-2, Dinamo 9-4, Olimpijakos 9-4, Efes 8-5, Prokom 5-8, Le Man 4-9, Klimamio 4-9, Keln 2-11.

PAROVI POSLEDNJEG KOLA (1. februar): TAU - Le Man, Efes - Dinamo, Olimpijakos - Keln, Prokom - Klimamio.

GRUPA B

Cibona - Huventud 77:74
Panatinaikos - Partizan 80:93
Unikaha - Lotomatika 68:66
Olimpija - Makabi 77:75

TABELA: Panatinaikos 11-2, Huventud 7-6, Makabi 7-6, Partizan 6-7, Cibona 6-7, Unikaha 6-7, Lotomatika 5-8, Olimpija 4-9.

PAROVI POSLEDNJEG KOLA (1. februar): Makabi - Panatinaikos, Lotomatika - Cibona, Huventud - Olimpija, Partizan - Unikaha.

GRUPA C

Beneton - Ortez 87:66
Fenerbahče - Napoli 88:93 (73:73)
Žalgiris - Aris 77:66
Barselona - CSKA 70:78 (65:65)

TABELA: CSKA 12-1, Barselona 8-5, Beneton 7-6, Ortez 6-7, Aris 6-7, Napoli 6-7, Fenerbahče 5-8, Žalgiris 2-11.

PAROVI POSLEDNJEG KOLA (31. januar): Napoli - Beneton, Ortez - Žalgiris, Aris - Barselona, CSKA - Fenerbahče.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Partizan senzacijom u Atini stigao na prag druge runde takmičenja u Evroligi

Srušen PAO, mora i Unikaha

Senzacionalna pobeda Partizana usred Atine, kojom je beogradska ekipa stigla u predvorje top 16 Evrolige, izazvala je brojne komentare zaljubljenika u košarku širom Starog kontinenta, ali su i javno izrečene i ispisane mnoge „teorije zavere“.

„Grčko-srpska alijansa za izbacivanje Unikahe, ili je to zaista bio najgori momenat Panatinaikosa u ovoj sezoni? Jedno je sigurno, PAO je poražen od motivisane ekipe Partizana sa 80:93“, deo je uvoda iz grčkog lista „Sport 24“, dan posle prvog poraza zelenih na svom parketu u elitnom takmičenju.

Željko Obradović, bivši igrač i trener Partizana, danas trofejni stručnjak Panatinaikosa, u razgovoru za „Blic“ kaže da ga optužbe i pojedine insinuacije oko „poklona crno-belima“ ne dotiču.

- Za 16 godina bavljenja trenerskim poslom nikada nisam bilo šta, u tom smislu, imao potrebu da komentarišem. Onaj ko je gledao utakmicu u Atini, jasno mu je bilo da je Partizan igrao bolje svih 40 minuta i da je zasluženo pobedio. Ko god dovodi u sumnju regularnost te utakmice, neka ga, neka sumnja, ja nemam problem s tim. Ti koji optužuju za neko nameštanje, ne zanimaju me. Neka se svako bavi sobom, a ne drugima, baš kao što se i ja bavim samo svojom ekipom. Znam da smo odigrali slabije nego što su mogućnosti tima, ali to je jedna utakmica u kojoj je mojoj ekipi rezultat bio nebitan. Naravno, izašli smo pred našu publiku da dobijemo meč, probali smo, probali i probali da posle četiri poena zaostatka preokrenemo rezultat, ali nismo uspeli u tome. Jednostavno, kad možda imaš šansu da prelomiš utakmicu - ne ide, fali nešto. Šta sad ja tu da radim, to je bio naš maksimum u tom trenutku, idemo dalje. Nemam više tu šta da analiziram i pametujem - kaže Obradović.

Bivši selektor plavih želi da naglasi još i ovo:

- Videli ste da su nas navijači ispratili aplauzom, jer znaju šta je ekipa uradila tokom cele sezone. I to nije uobičajeno da jedan tim u ovoj fazi takmičenja, tri-četiri kola pre kraja, bude sigurno prvi. Očigledno je da su shvatili da nas je zadesio jedan loš momenat. Čak i ja mogu da budem zadovoljan jer su igrači pokazali želju da pobede Partizan, ali je očigledno posle ubedljivog trijumfa u Solunu došlo do pražnjenja ekipe.

Za kraj, Željko Obradović predviđa:

- Partizan ima veliku šansu da se plasira u top 16 Evrolige. Meč odluke igra kod kuće. Pobedom u Atini, uz talenat koji poseduju, pokazali su da poseduju i kvalitet. Pametno su odigrali utakmicu, na tome sam im i čestitao na kraju. Unikaha igra uz velike oscilacije, ali oprez je uvek potreban - zaključuje Obradović.

Uoči utakmice decenije za Partizan, trener Duško Vujošević, veruje da će u četvrtak u „Pioniru“ pasti i Unikaha.

- U Atini smo izvojevali jako značajnu i veliku pobedu. Pokazuje se da naš način rada dobija smisao, kada je selekcija igrača u pitanju i strpljenje da se podnesu porazi. Protiv Panatinaikosa smo bili mnogo motivisaniji, bez obzira na njihovu veliku profesionalnost i zalaganje. Potreba da se utakmica dobije bila je na našoj strani. Pokazali smo da košarku shvatamo kao misaonu igru, a osnovna zasluga pripada igračima. Trijumf nad Panatinaikosom podiže raspoloženje i samopouzdanje među igračima i posle svega više ne moramo da razmišljamo o koš razlici. Na meču sa Unikahom ostaćemo uspravni, navikli smo da igramo pod pritiskom i tenzijom. Igrači su pokazali da su sazreli, da imaju kvalitet. Verujem da ćemo dobiti Unikahu i da ćemo se plasirati u drugi krug takmičenja - kaže Duško Vujošević, trener beogradskih crno-belih.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
Joj, sto bi lepo bilo da Makabi i Cibona izgube u poslednjem kolu! Uz (sigurnu) pobedu, Partizan bi se u tom slucaju podigao na trece mesto!  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson 
Ma najaci smo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Kosta Perović ponovo u petorci kola!

Centar Partizana Kosta Perović drugu nedelju zaredom je zaslužio mesto u idealnoj petorci kola Evrolige.

On je u meču 13. kola B grupe protiv Panatinaikosa (93:80) postigao 19 poena, bez promašaja iz igre i sa linije slobodnih bacanja, uz sedam skokova, dve asistencije, po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Perović je akumulirao indeks korisnosti 29 i ušao u petorku u kojoj se još nalaze Antonis Fotsis (Dinamo Moskva, indeks 30), Mišel Morande (Napoli, 32), Tajron Elis (Napoli, 34) i najkorisniji igrač kola, plejmejker Benetona Terel Lidaj (40).

Lidaj je trijumfu nad Ortezom doprineo sa 31 poenom, što je više nego trostruko bolji učinak od njegovog ovosezonskog proseka (9,8).

U trci za MVP-ja prve faze Evrolige, Nikola Vujčić iz Makabija i dalje ubedljivo vodi sa 24,15 indeksnih poena po utakmici. Drugi je Džeremaja Mejsi iz Arisa (19,38), a treći krilni centar Partizana Predrag Drobnjak (19,15).

Drobnjak je takodje peti strelac takmičenja sa prosekom od 16,38 poena, deveti skakač (7,23), ali i dvanaesti po broju izgubljenih lopti (2,69), dva mesta ispred klupskog druga Vontiga Kamingsa (2,62).

Američki plejmejker u timu crno-belih je jedanaesti na listi "kradljivaca" lopti (2,00), a četrnaesti medju asistentima (3,46), dok Perović zauzima sjajno treće mesto u poretku blokera sa 1,46 "bananom" po meču.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Partizanov rival godine na skeneru

Unikaha luda družina

Boljeg poznavaoca kvaliteta Unikahe, preko koje Partizan traži šansu za plasman u top 16 Evrolige, od Dejana Milojevića - nema. As Pamese i bivši kapiten crno-belih letos je prešao na Iberijsko poluostrvo što je sasvim dovoljno da „skenira“ sastav iz Malage, koji u četvrtak dolazi u „Pionir“ na megdan poslednjeg kola grupe B i direktnu borbu za plasman u drugu fazu takmičenja.

O odlučujućoj utakmici za obe ekipe, Milojević kaže:

- Unikaha je totalno nejasan tim, igraju promenljivo, recimo izgube od Huventuda u Evroligi 53 razlike, a zatim u prvenstvu dobiju odličnu Kahu San Fernando sa 48 poena. Velike su to oscilacije, jer imaju odličnu, iskusnu ekipu, popunjenu na svim mestima. Mogu da pobede najjači klub u Španiji, a da izgube od poslednjeplasiranog, za njih nema nikakvog pravila. Smatram da imaju snage da savladaju svakog rivala, ali valjda to neće biti moj nekadašnji klub.

Kako protiv njih u Beogradu?

- Prvo, Partizan me nije iznenadio dobrim igrama, verovao sam da će ove sezone stići do top 16. Prethodnih godina, kada sam i ja igrao, nismo uspevali u tome spletom nesrećnih okolnosti, recimo razlog zašto nam to nije pošlo za rukom prošle sezone jeste manjak plejmejkera. Zato sada očekujem da se sve to vrati, zar velika pobeda u Atini nije dokaz za to? Crno-beli imaju kvalitet i mogućnosti da trijumfuju nad Unikahom.

Navijači će, kao i uvek, biti šesti igrač?

- Zna dobro Evropa koliko je „Pionir“ vruć teren, podsećaju često na to igrači i trener Unikahe kad u medijima govore o predstojećem meču. „Grobari“ su najbolji na svetu, više puta sam im se zahvalio na podršci koju pružaju, siguran sam da će Partizan na njihovim krilima doći do uspeha.

Uloga favorita, dakle, pripada crno-belima?

- Da, Partizan ovakvu šansu ne sme da propusti. Pa, dovoljna je samo pobeda na svom terenu, ništa više, svim srcem biću 1. februara uz moje bivše saigrače, nadam se da će me obradovati plasmanom u top 16 - završio je Milojević.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
Olimpijakos za Drobnjaka plaća 500.000 evra
Subota, 27. januar 2007. 13:32

Košarkaši Partizana u četvrtak će protiv španske Unikahe igrati za prolaz u Top16 Evrolige, ali i za Predraga Drobnjaka (213, 29), koji se zahvaljujući dobrim igrama u elitnom takmičenju ponovo našao na meti bogatih evropskih klubova.

Pozivajući se na izvore iz Grčke, "Večernje novosti" pišu da se krilni centar crno-belih nalazi na vrhu liste želja pirejskog Olimpijakosa, koji je spreman da plati 500.000 evra za njegov transfer.

Prvi kontakti izmedju dva kluba su uspostavljeni, a Partizan je Atinjane "stavio na čekanje" i odlazak
Drobnjaka zavisiće od ishoda poslednjeg kola prve faze takmičenja u Evroligi.

Ukoliko Partizan uspe da se plasira u Top 16 od dogovora neće biti ništa, u suprotnom Drobnjak će crno-beli dres beogradskog kluba zameniti Olimpijakosovim crveno-belim.

Krilni centar crno-belih, koji se letos posle osam godina ponovo vratio u Humsku, u Evroligi je ove sezone na 13 utakmica prosečno beležio 16,4 poena i 7,2 skoka.

Drobnjak je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio dve zlatne medalje na Svetskim prvenstvima, a izmedju dva boravka u Partizanu natupao je za turski Efes Pilsen, NBA ligaše Sijetl, LA KLiperse i Atlantu, odnosno špansku Taukeramiku.

(MONDO, foto MN Press)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Karte za Unikahu 300, 500 i 1.000 dinara

Ulaznice za odlučujuću utakmicu Partizana za plasman u Top 16 Evroligi, protiv Unikahe, prodavaće se u sredu i četvrtak od 10 do 15 časova na blagajni stadiona crno-belih u Humskoj, odnosno na dan odigravanja utakmice od 16 do 20 sati na blagajni hale "Pionir".

Karte za tribine koštaju 300 dinara, za parter 500, a za "VIP" ložu 1.000 dinara.

Kako je saopštio Košarkaški klub Partizan, jedno lice će uz ličnu kartu moći da kupi najviše pet ulaznica.

Utakmica izmedju Partizana i Unikahe igra se u četvrtak od 20.15.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson w700
to ne smem da propustim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.