2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 44997 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s3
Nama vecito lopta ispada iz ruku... Nekako mnogo trapavo sve to izgleda...
A ova Roma nije nista posebno... Prvo poluvreme su odigrali ocajno...
Ako drugo zapnu ode razlika preko 15 posto mi ne mozemo bolje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
bar ova dvojica komentatora sasvim ok prenose...ne ulivaju nervozu kao npr. šarenac ili denda...nekad nisam znao da li me više nerviraju komentatori sa rts-a ili sam partizan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
malo su mi kao mrtve ribe...

krenuše Rimljani da pogađaju trojke  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Nikad Partizan nista nece uraditi sa Vujosevicem. Ovako je vec pet godina - kao osvajamo titule, a u Evropi nas svi ubijaju (kao cigani u fudbalu).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
realno smo druga evropska liga u košarci mada ni ovi italijani ništa nisu bolji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Prenos je bio na nivou... samo je BK svojevremeno imao mrtvije prenose sa onim bradatim matorim...
A tekma... jad... ako partizan ne moze da uzme onakvu lotomatiku koja je sramota za palakanestro... onda stvarno..
Al dobro.. utakmicu je odlucila katastrofalna organizacija... mozda bude bolje.. realno ovako nesto je tesko ponoviti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Diamond 2
ja sam gledao do polovine druge cetvrtine i odustao... sto zbog uzasne igre ( mada kaze mi tjale da su igrali gore u drugom) sto zbog komentatora... ko im dade "pistaljku"... uzas...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Evroliga: Partizan izgubio u Rimu

Košarkaši beogradskog Partizana su u prvom kolu takmičenja u grupi 'B' Evrolige izgubili od rimske Lotomatike, 65:60.

'Crno-beli' su u Rimu imali priliku da dobiju utakmicu, ali su velikim brojem izgubljenih lopti i lošim procentom šuta pomogli timu Jasmina Repeše da osvoji bodove.

U prvoj četvrtini domaći tim vodili su Ilievski i Bodiroga, u ekipi Partizana Predrag Drobnjak postigao je prvih šest poena, ali nije imao 'pratnju' saigrača. Najslabiji su košarkaši poslednjeg prvaka Srbije i Crne Gore bili u prenosu lopte i dodavanjima, pa su i u ovoj utakmici imali znatno više izgubljenih lopti od protivnika.

Do poluvremena Partizan je uspeo da uđe u 'rezultatsku klackalicu'. Od 12. do 19. minuta rezultat je bio u dva poena razlike, da bi Rimljani u finišu došli do prednosti – 32:28.

U trećem periodu igre Rigeti je trojkom doneo najveću prednost domaćem timu, ali su se košarkaši Partizana, i pored velikog broja izgubljenih lopti, držali da bi u 26. minutu poveli, 44:43. Do kraja treće četvrtine domaći tim je bio bolji, da bi u poslednjih deset minuta ušli sa +5.

Partizan je igrao do polovine poslednjeg perioda, bilo je 51:48 za Lotomatiku (34. minut), a onda je usledio period grešaka 'crno-belih' i pogodaka Ognejna Aškrabića ('vezao' osam poena), pa se u finiš ušlo sa velikom prednošću Rimljana, 58:48. Domaći tim je čvrstom odbranom zaustavio napad košarkaša Partizana (u sedam minuta poslednje četvrtine postigli sedam poena), ali su pogodili Kecman sa 6,25 i Kamings sa penala, pa je Partizan imao minus od pet poena. U dva napada pokušali su za tri Tripković i Drobnjak ali nisu bili precizni.

Košarkaši Lotomatike su sačuvali prednost i ostvarili prvu pobedu u sezoni.

I jedni i drugi vrlo loše su šutirali spolja (Lotomatika za dva – 35%, Partizan 30%), košarkaši beogradskog kluba izgubili su čak 23 lopte, pa i prednost u broju skokova, 41:36 za goste, nije pomogla.

Sledeću utakmicu Partizan igra u Beogradu, sledeće nedelje u 'Pionir' dolazi Makabi.

Lotomatika – Partizan 65:60 (17:12, 15:16, 19:18, 14:14)

Lotomatika: Đaketi 10, Ilievski 7, Houkins 12, Tonoli, Rigeti 10, Bodiroga 14 (9-6, 2-0, 4-2, 6 sk),  Mavrokefalidis, Marmarinos, Gari 3, Cinćarini, Moiso 1, Aškrabić 8.

Partizan: Tepić 5 (3-1, 1-0, 4-3, 5 i.l), Bogdanović 6 (-, 2-2), Kecman 4, Borovnjak, Tripković 4 (6-1, 3-0, 2-2, 5 i.l), Veličković, Perović 8 (11-2, -, 2-2, 12 sk), Peković 4, Đurković, Drobnjak 17 (10-5, 5-1, 5-4, 9 sk), Božić, Kamings 14 (8-2, 2-2, 5-4).

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Nikad Partizan nista nece uraditi sa Vujosevicem

iako ne simpatišem Vujoševića mislim da ovo nije njegova krivica ni najmanje. Od onog što ima radi sasvim dobar posao. E sad to što su imali x izgubljenih lopti to je prava sramota da bilo koji tim.
Utakmica je bila jednom rečju - loša...
Tepić za dve brzine sporiji od Ilijevskog a ni centri se nisu baš istakli... Jedino su Drobnjak i Kamings pokazivali malo života  - ostali ispod proseka...
I istakao bi i Tripkovića kao veliko razočarenje...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
gledo sam olimpjakosa, i ja mislim da ce oni daleko da doguraju, a u pireju ih niko nemoze pobedit to sam skoro 100% siguran
« Poslednja izmena: 26. Okt 2006, 23:59:49 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.