2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 45274 puta)
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nadam se da je debeli Dule (ako je uopšte gledao utakmicu) uvideo konačno odakle preti opasnost Huventuda...
Zaustaviti samo špance...osim Arčibalda (mada je i on pomalo volina) ostali stranci i crnci nisu ni za qrac

kada ovakvi eksperti krstare internetom, chemu onda profesionalni treneri moraju da prolaze kroz trenerske shkole i slichne gluposti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Slavili Huventud, Makabi i Tau

U mečevima drugog kola Top 16 Evrolige najveće iznenađenje priredila je ekipa Prokoma koja je na gostovanju savladala Efes Pilsen.

Ekipa Huventuda uspela je da na samom kraju meča savlada Olimpijakos iz Pireja sa 58:56.

Na devet sekundi pred kraj meča, pri vođstvu Huventuda od 57:55 Skuni Pen je imao dva slobodna bacanja. Prvo je promašio, a pogodio drugo. U penal završnici ni Huventud nije bio naročito uspešan. Riki Rubio je takođe samo jednom bio uspešan. Na 6 sekundi do kraja Gejns je ukrao loptu igračima Olimpijakosa, ali je Stefanov uspeo da je pobvrati samo sekund kasnije. Međutim, igrači Olimpijakosa nisu uspeli da to pretvore u poen i utakmica je završena rezultatom 58:56 za Huventud.

Najefikasniji igrač Olimpijakosa bio je Pen sa 16 poena, ali je imao čak osam izgubljenih lopti. Poen manje ubacio je Fernandez za domaću ekipu.

Jednako napeto bilo je u Rimu gde je domaća Lotomatika poražena od Makabija iz Tel Aviva sa 69:71.

Utakmica je celim tokom bila prilično izjednačena, jedinu osetniju prednosz Makabi je napravio na kraju druge četvrtine kada je prednost bila 7 poena za tim iz Izraela. Treća letvrtina završena je nerešenim rezultatom 45:45. Na kraju je boljim izvođenjem slobodnih bacanja slavila ekipa Makabija sa samo dva poena razlike.

Najbolji u gostujućem timu bili su Arnold i Bajnum sa 17 poena, a Arnold je imao dabla dabl učinak sa još 12 uhvaćenih lopti.

U timu iz Rima najuspešniji bio je Četman Majr sa 19, Hokins je imao poen manje, dok su naši bivši reprezentativci Bodiroga i Aškrabić imali 10 i 6 poena.
www.euroleague.net

Veliko iznenađenje napravila je ekipa Prokom Trefla koja je na gostovanmju u Turskoj savladala Efes Pilsen sa 71:67.

Četiri igrača poljske ekipe postiglo je više od 10 poena a najuspešniji je bio Rašid Etkins sa 16 poena. Kod domaeg tima Nikolas Endru imao je 18 poena.

Najubedljiviju pobedu ostvarila je ekipa Tau Keramike koja je na gostovanju u Francuskoj savladala Po Ortez sa 10 poena razlike 99:89.

Sjajnu partiju pružio je reprezentativac Argentine Luis Skola sa 23 poena i 8 skokova. Odlično je odigrao i naš Igor Rakočević sa 18 poena za 25 minuta u igri. Fredi Haus imao je 17 poena.

U domaćoj ekipi najuspešniji je bio Herison sa 22 poena.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nadam se da je debeli Dule (ako je uopšte gledao utakmicu) uvideo konačno odakle preti opasnost Huventuda...
Zaustaviti samo špance...osim Arčibalda (mada je i on pomalo volina) ostali stranci i crnci nisu ni za qrac

kada ovakvi eksperti krstare internetom, chemu onda profesionalni treneri moraju da prolaze kroz trenerske shkole i slichne gluposti...

ja sam samo izneo mišljenje, a ti ako si gledao utakmicu ubedi me u suprotno od onoga što sam rekao...
''ekspert'' sam koliko si i ti ili možda malo manji, zato nemoj da izigrivaš nekog stručnjaka ovde na forumu...
verovatno se više razumeš u basket od mene, ali zašta onda služe forumi uopšte???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ne znam tachno, ali ja pokushavam da ti skrenem paznju da se vishe ne blamirash postovima gde dajesh "struchnu ocenu" igracha koje si gledao ukupno dva minuta...

i da, razumem se malchice bolje od tebe, rekao bih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ne znam tachno, ali ja pokushavam da ti skrenem paznju da se vishe ne blamirash postovima gde dajesh "struchnu ocenu" igracha koje si gledao ukupno dva minuta...

i da, razumem se malchice bolje od tebe, rekao bih...

Pa dobro ovo nije kongres stručnjaka Uleba već obična tema o košarci na forumu i ne razumem od koga bi me ovde bio blam što sam izneo mišljenje o strancima iz Huventuda...
I nije tačno da sam ih gledao 2 minuta...gledam često ACB ligu jer je igram na kladionici, a i sa Patizanom su igrali 2 puta već i uvek je ista priča što se tiče Huventuda (bar kad ih ja gledam)...boli me uvo koliko su oni plaćeni i da li su nekad nešto doprineli Huventudu i kakva im je bila karijera...
Ponavljam još jednom, od onoga što sam ja video u Huventudu jedino vrede španski igrači

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 572
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Onaj malac Rubio je stvarno cudo od igraca.Tako mlad a vec ima ogromnog staza i mnogo minuta i u Spaniji i u
Euroligi.Vec je vise nego solidan a sta ocekivati za 5 godina.(godiste 1990)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
TOP 16    
 Game    3

Wednesday, February 28    

GROUP D
Tau Ceramica - Lottomatica    20:45    

GROUP F        
Prokom Trefl - Panathinaikos    19:45

GROUP G        
Dynamo Moscow - Unicaja    18:15    

Thursday, March 1        

GROUP D
Maccabi Elite - Pau-Orthez    19:45    

GROUP E        
Partizan - DKV Joventut    20:45    
Olympiacos - CSKA Moscow    19:45    

GROUP F        
Winterthur FCB - Efes Pilsen    20:45    

GROUP G        
Aris TT Bank - Benetton Treviso    19:45    

IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

GROUP D
Tau Ceramica - Lottomatica    99:56
Erdogan 24, Splitter 18 ; Righetti 13, Bodiroga 11   

GROUP F       
Prokom Trefl - Panathinaikos    69:75
Slanina 15, Andersen 12 ; Bećirović 18, Hatzivrettas 14

GROUP G       
Dynamo Moscow - Unicaja  86:80
Popović 21, Dean 16, Papadopoulos 15 ; Rodriguez 22, Tušek 12   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s3
43 razlike za Tau...  Smile Eto i jedan Italijanski klub sa mnogo vecim budzetom od Partizana pa dozivi takav debakl u Evroligi... Mi smo jos i dobri protiv koga smo sve igrali na strani...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson w700
43 razlike za Tau...  Smile Eto i jedan Italijanski klub sa mnogo vecim budzetom od Partizana pa dozivi takav debakl u Evroligi... Mi smo jos i dobri protiv koga smo sve igrali na strani...

ma mogli su i nas rusi toliko nego verovatno im je bilo zao pa ipak su nam orthodox brothers  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.