2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 53564 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
sve je dobro kad se dobro svrši !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
02/02/2007 | Izvor: B92, zvanicni sajt
Crno - beli u četvrtom šeširu

Posle 14 kola u tri grupe Evrolige, poznato je 16 klubova koji će nastaviti borbu za tituli prvaka Evrope.

Top 16 će biti podeljen u četiri grupe sa po četiri predstavnika, a grupe će se formirati sa po jednim ekipom iz četiri grupe nosilaca. U šeširima su:

1: CSKA Moskva, Tau Ceramica Vitoria, Panathinaikos Atena, Dinamo Moskva.

2: Barcelona, Maccabi Tel Aviv, Olympiacos Pirej, Benetton Treviso.

3: Joventut Badalona, Efes Pilsen Istanbul, Unicaja Malaga, Pau-Orthez.

4: Lottomatica Rim, Aris Solun, Prokom Sopot, Partizan Beograd.

S kim će Partizn voditi borbu za Final 4 biće poznato posle žreba koji je zakazan za ponedeljak u 13 časova.
Priredio: Željko Čačija
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
TAU, Beneton, Ortez, Partizan, idealna grupa za mene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
Pre bih voleo da vidim Dinamo i opet Unikahu!  Smile
U svakom slucaju, sa ekipama iz drugog i treceg sesira moci cemo sasvim ravnopravno kuci da se nosimo..., a u gostima ce biti dobro ako ne dozivimo debakl u svakoj utakmici!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Ne možemo sa Olimpijakosom iz drugog... Samo njih da izbegnemo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 922
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750i
ja cu samo reci...USERI
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

s' verom u boga za kralja i otadzbinu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 373
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia N73
Frederik House povredio koleno Smile
Tau: House out with knee injury
Euroleague regular season Group A champ Tau Ceramica will miss swingman Fred House for an undetermined period of time because of a knee injury, the team announced Friday. House sprained his knee when hitting the floor during the third quarter of Tau's Week 14 victory over Le Mans Sarthe Basket on Thursday. He did not return to court after an examination by Tau medical staff revealed that the injury would persist. House will miss Tau's next Spanish League game at least, the team's statement said, and is doubtful to participate in the King's Cup domestic tournament next week. The Top 16 starts a few days after the end of the King's Cup.
Friday, February 02, 2007
Euroleague.net

Steta Smile

sad bi valjalo i Taukeramiku da izvucemo
IP sačuvana
social share
b]Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi[/b]

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Desire HD
Partizan želi Top 16 u Areni, grad pomaže

Košarkaški klub Partizan pokušaće da promeni domaćinstvo i utakmice druge faze Evrolige igra u beogradskoj Areni, umesto u "Pioniru", i u tome će imati svesrdnu podršku grada, rekli su agenciji Beta čelnici tih institucija.

Predsednik Partizana Predrag Danilović rekao je da će klub pokušati da sa čelnicima Evrolige promene mesto odigravanja domaćih utakmica, ali da nije izvesno da će u tome uspeti.

"Rekao sam i pre utakmice sa Unikahom da ćemo pokušati preko svojih veza da promenimo domaćinstvo u Top 16 i nadam se da će ljudi iz Evrolige imati sluha i razumevanja za nas, jer se mesto odigravanja prijavljuje pre početka takmičenja", rekao je Danilović.

Partizan je prošao u Top 16, iako je juče izgubio od Unikahe u poslednjem kolu prve faze. Karte za tu utakmicu rasprodate su jako brzo. U halu je ušlo oko 7.000 ljudi, a mnogo njih je ostalo bez karte.

"To je velika stvar za Srbiju, a posebno za Beograd i drago mi je što su gradske vlasti imale razumevanja i sluha za nas i ja im se najiskrenije zahvaljujem. Nadam se da će tako biti i sa ljudima iz Evrolige", rekao je Danilović.

Gradski sekretar za sport Goran Kreclović rekao je agenciji Beta da je grad potpuno spreman i voljan da pomogne Partizanu "u svakom pogledu".

"Mi smo spremni da pomognemo Partizanu i ne samo njemu, već svim klubovima koji prave velike uspehe, jer je Arena i pravljena za sportske dogadjaje, bar je mi tako doživljavamo", rekao je Kreclović.

U strukturi vlasti postoji i Skupština Arene, koja na preporuku Sekretarijata za sport može da oslobodi plaćanja klubove. Kreclović je rekao da će to i učiniti ako bude trebalo.

"Da, preporučićemo da se Partizan oslobodi plaćanja Arene. Još jednom - da, i koliko god puta treba da ponovim - da. Srećan sam zbog uspeha Partizana", rekao je Kreclović Beti.

Danilović je obećao da će karte, ako se ekipa preseli u Arenu, koštati isto kao da se igra u "Pioniru".

"Mogu da obećam da će karte koštati isto, osim za one 'skaj-boksove'. Bilo bi nepošteno da dižemo cenu karata, kako prema svima koji prate Partizan cele sezone, tako i prema onima koji žele da odvedu decu da gledaju košarku", objasnio je Danilović.

Sa košarkaške strane, promena domaćinstva obično nije dobra stvar, jer se ekipa navikne na salu, koševe, teren. Trener Partizana Duško Vujošević ima takvo mišljenje, ali je rekao da su ga neke stvari navele da počne da ga menja.

"Nije dobro menjati salu, jer je Pionir naša kuća. Postoji, medjutim, i druga strana. Meni su ljudi juče i danas spontano prilazili i kažu da su, na primer, došli iz Banja Luke ili stali u red u šest ujutru i ipak ostali bez karata. Kada vidim te navijače, počinjem da polako menjam mišljenje", rekao je Vujošević.

Žreb za drugu fazu Evrolige održaće se u ponedeljak.

Vujošević: Igrači su položili veliku maturu

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je da je njegova ekipa prolaskom u drugu fazu Evrolige položila "veliku maturu" i istakao da je ponosan na rad celog tima.

"Prolaskom medju 16 najboljih ekipa Evrope položili smo veliku maturu u najskupljoj školi za mlade igrače, i to u momentu koji nije lak za našu košarku", rekao je Vujošević agenciji Beta dan pošto je njegova ekipa obezbedila plasman u drugu fazu, iako je izgubila od Unikahe.

"Utisci su se malo slegli i malo smo se smirili i sada mogu da kažem da smo napravili ogroman uspeh. Prošli smo dalje, a Klimamio, Žalgiris, Cibona, Fenerbahče, Napoli, Olimpija, Le Man i Keln nisu. U četvrtak smo bili previše pod utiskom poraza, ali sada je jasnije", rekao je Vujošević.

Partizan se u drugu fazu nekog evropskog takmičenja poslednji put plasirao pre šest godina, a u medjuvremenu je osvojio pet uzastopnih titula državnih prvaka.

Uprkos tome, u javnosti su se često mogle čuti kritike zbog toga što crno-beli ne mogu da dodju do druge faze Evrolige. Vujošević je rekao da mu nije posebno laknulo što je i to konačno učinjeno.

"Mi smo prolazak jako zaslužili i ponosan sam na to, a te priče o nemoći u Evropi su svesno proizvedene u pokušaju da se omalovaže rezultati na domaćoj sceni. Ali, to su priče lažljivca i neću na to da se osvrćem više. Naše prvenstvo, za razliku od hrvatskog i slovenačkog, daje prohod ka Evroligi i to šampionatu daje posebnu težinu", rekao je Vujošević.

"Mi nismo staromodni, ali radimo na stari način - proizvodnja mladih igrača i jurenje rezultata, ali smo i pod posebnom pažnjom i posebnim opterećenjem. To što mi igramo sa mladim igračima i samo jednim strancem, koji je sve manje stranac, daje nam posebnu dimenziju", dodao je trofejni stručnjak.

Partizan će u drugoj fazi igrati rasterećen, jer je već ispunio cilj za ovu sezonu, ali je Vujošević rekao da je svestan da će navijači očekivati nove uspehe.

"Ljudi koji su veliki navijači nisu, znate, realni i to je normalno i razumljivo. Meni više smeta kada se namerno kreira nerealna slika da bi se igrači opteretili. Ja se bavim košarkom i neću više da obraćam pažnju na takve priče", kazao je Vujošević.

Partizan je igrao sa najmladjim sastavom u Evroligi i samo jednim strancem, a trener "crno-belih" pozvao je na razumevanje i toleranciju kada su njegovi igrači u pitanju.

"Ja sad već postajem star trener i mogu da kažem da su i veliki nekada bili mali. I generacija Vlada Divca i Saše Djordjevića grešila je kao mlada pre nego što je počela da pruža mnogo timu i reprezentaciji. U našoj ekipi ima mnogo igrača od 19 i 20 godina, koji provode mnogo vremena na parketu, treba i to razumeti. Neke greške su način odrastanja", objasnio je Vujošević.

Izvor: MTS-Mondo
« Poslednja izmena: 02. Feb 2007, 18:46:03 od odimoski »
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s3
Koliko ide ekipa dalje iz nove grupe... Samo prva odmah na final four ili ne? Ja nisam za to da se menja dvorana... Ipak je pionir nešto posebno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

zato sto nemam pametnija posla...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1994
Zastava French Polynesia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola V3xx
videcemo...
inace idu 2 pa se igra cetvrtfinale po sistemu prvi sa drugim u dve utakmice....  Smile
IP sačuvana
social share

Nek ne igra ko se lomi, kom ne kuca srce celicno... Do pobede. Uvek uz Partizan.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.