2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 53290 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6303
Realno : partizan igra dobro samo kod kuce a oni tu smrdljivu Cibonu jedva pobedili u pioniru  Smile
ne hvali niko cibonu ali mislim da je bolja ove sezone od partizana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Praznik košarke u Pioniru

Nekada je 29. novembar bio veliki državni praznik, a u sredu će biti samo košarkaški. U "Pionir" na noge Partizanu dolazi atinski Panatinaikos, lider grupe B Evrolige.

Predvodjeni sa klupe bivšim igračem i trenerom crno-belih, Željkom Obradovićem, "zeleni" iz Atine pokušaće u Beogradu da zadrže perfektan skor u elitnom takmičenju ove sezone.

"Za mene je svaki dolazak u Beograd veliki praznik. Uželeo sam se svega beogradskog. Medjutim, ovog puta praznik mi ’kvari’ utakmica sa Partizanom. To su mi najteži susreti u kojima je teško da u crno-belima vidim protivnika. Partizan je moj bio oduvek i zauvek. Imao sam sreću da punih sedam godina ne igram protiv crno-belih. Nažalost namestilo se prošle i ove godine da smo rivali. Tako je to, takav mi je posao, a samo ja znam kako će da mi bude tih sat i po ili dva. Bilans protiv mojih ne znam, a i ne zanima me", izjavio je Obradović uoču gostovanja u "Pioniru" za "Večernje novosti".

Prošle sezone PAO je bio bolji u oba susreta. U Atini su „zeleni“ bili ubedljivi, dok je duel u Beogradu ostao upamćen po neizvesnoj završnici i minimalnoj pobedi Grka 94:93.

Uz Obradovića, Panatinaikos u svojim redovima ima još dvojicu eks-Partizanovaca - Dejana Tomaševića i Miloša Vujanića. Jedno je izvesno, iskusniji Tomašević će na parketu provesti više vremena, s obzirom na to da se Vujanić tek prošle nedelje vratio na teren posle dugog odsustva zbog povrede.

"Miloš odlično napreduje, trenira punom snagom, dobro je odigrao svojih pet minuta protiv Unikahe. Naravno, posle deset meseci pauze potrebno je da se polako vraća u formu. Njegov kvalitet ne dolazi u pitanje, samo nam treba strpljenja", dodao je Obradović.

Partizan se uzda u svoje "Grobare"

Za utakmicu u sredu karata više nema. Dakle "Pionir" će biti pun, a upravo su "Grobari" i njihova podrška sa tribina najjači adut Partizana uoči gostovanja Atinjana.

"Ovog puta situacija je slična kao pred Makabi i tada smo unapred bili prežaljeni. Medjutim, uz ogromnu podršku 7.000 navijača i nemoguće je moguće. Lopta je okrugla i teren je jedino merilo vrednosti. Panatinaikos je ozbiljan klub imaju 12 sjajnih igrača, ali, uslovno ako odigraju slabije možemo da dodjemo do iznenadjenja", izjavio je sportski direktor Partizana Dragan Todorić.

Strateg Partizana Duško Vujošević, takodje, se uzda u "Grobare" i u njihovoj podršci vidi šansu svog tima.

"Bio bi to još jedan veliki ’skalp’ ove godine. Panatinaikos ima sve što čini jedan veliki klub, ekstra organizaciju, trenera, kao domahin finalnog turnira napravio je tim koji ima visoke ciljeve. Sigurno je favorit. Promaćemo da, na našem terenu uz pomoć navijača, prevazidjemo realne limite i pobedimo velikog protivnika koji je i naš sportski prijatelje", rekao je Vujošević u intervjuu "Politici".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony 
bice jako tesko,nemoguce...ali nadam se jos uvek  Smile
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Partizan gubi od Cibone u gostima, a verovatno i danas od Panatinaikosa. - Realno.

A Cibona je daleko od loše ekipe, imaju bolji tim od Partizana i od Olimpije.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony 
Pa nisam bas siguran da Cibona ima bolji tim od Partizana.Nisu zadnje dve utakmice realan pokazatelj
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

ne obra se bostan dok sljive ne popadaju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung zv-10

pa cujte ja ipak mislim da partizan i nije tako los, solidna je to ekipica, a za cibonu me u principu zabole...vjerujem da ce partizan uspjeti da ih dobije u drazenovom domu, iako je to jos uvijek daleko, mnogo stvari moze da se promijeni...
nego, veceras...mogla bi biti dobra utakmica, naravno ako partizan pruzi dostojan otpor...a bice i puna dvorana...ne mogu da ne budem optimista, i da se nadam najboljem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
EL: PAO, ipak, prejak za Partizan

Košarkaši Partizana bili su blizu ispunjenja (ne)moguće misije – da savladaju Panatinaikos, jedini neporaženi tim grupe B u Evroligi, ali su uprkos velikoj i neizvesnoj borbi izabranici Dušana Vujoševića ipak ostali "kratkih rukava" u 6. kolu pred svojim navijačima - 65:73 (16:19, 18:11, 15:21, 16:22).

Crno-beli odlično su odigrali prvo poluvreme, nakon kojeg su imali četiri poena viška, ali je grčki tim u nastavku odigrao mnogo angažovanije što im je donelo šesti trijumf u Evropi.

Partizan je bio "u igri" sve do 37. minuta, kada su Majk Batist "trojkom" i Dimitrios Diamantidis povećali prednost na 67:61, nakon čega domaći višu nisu uspeli da uhvate priključak.

Najefikasniji u redovima Partizana bio je Predrag Drobnjak sa 17 poena i sedam skokova, dok je Uroš Tripković zabeležio 14 pogodaka.

Kod Atinjana Majkl Batist zabeležio je 15 poena uz 11 uhvaćenih lopti, a Dimitrios Diamantidis i Nikos Hadživretas po 12 pogodaka. Miloš Vujanić doprineo je trijumfu sa pet poena za osam minuta provedenih na parketu, dok Dejan Tomašević nije uspeo da se upiše u strelce.

Partizan posle šest kola ima polovičan skor 3-3, dok je tim Željka Obradovića ostao sam na čelu grupe B bez upisanog poraza.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ma neeee  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Igra mačke i miša, Partizan je mogao pobediti da je imao šut za 3 poena kao protiv Makabija, a to se ipak retko događa. Panatanaikos s' pola snage do pobede...

Prijatno iznenađen Tepićem i njegovom željom za pobedom i velikom borbenošću.

Partizan ovde nije imao šta da traži...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Vujošević: Grci kvalitetniji

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da njegov tim nije odustao od borbe za drugu fazu takmičenja posle poraza od Panatinaikosa na domaćem terenu 65:73.

"Bili smo blizu pobede, ali nismo imali ni iskustva, ni kvaliteta za nju. Nismo, medjutim, odustali od borbe za drugi krug. Oni su jedna od najboljih evropskih ekipa i glavni favorit za osvajanje Evrolige. Nije ovo utakmica u kojoj se traži prolaz", rekao je Vujošević.

Partizan je igrao ravnopravno do poslednjih nekoliko minuta, kada je kvalitet Panatinaikosa došao do izražaja, a atinski tim prelomio meč.

"Želim još da kažem da mi je izuzetno drago što se Miloš Vujanić vratio u igru na ovakav način. Dobro, nije morao baš protiv Partizana, ali dobro sad", rekao je Vujošević.

Vujanić je nedavno počeo da igra posle 10 meseci pauze i postigao je važne poene u finišu.

Trener Panatinaikosa Željko Obradović rekao je posle meča da je očekivao da će protiv Partizana odigrati težak meč.

"Bilo je kao što smo očekivali - teško i tvrdo sve vreme. Bili smo dominatni u odbrani, ali nikako nisam zadovoljan napadom. Mislim da Partizan ipak ima kvalitet da se plasira u drugu fazu", rekao je Obradović.

Završni turnir Evrolige igra se ove sezone u Atini, tako da PAO važi za glavnog favorita takmičenja.

"Svi nas proglašavaju za glavnog favorita. Iako se 'fajnal for' igra u našoj hali, mislim da nismo glavni favorit. Naše ambicije se, medjutim, ne menjaju ni u jednoj sezoni, a to je bar plasman na završni turnir", rekao je Obradović.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.