Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Korisno povlačenje  (Pročitano 797 puta)
19. Sep 2005, 05:59:34
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Korisno povlačenje

Dopadaju vam se neki dečko ili devojka. Ma, šta samo dopadaju - zaljubljeni ste u njih. Možda su to vaš bivši dečko ili devojka koje pokušavate ponovo da privučete, možda još niste bili s njima a žarko biste želeli da se upravo to desi. Čini se da vam ne ide loše - imate lepu komunikaciju, prijatni su vam razgovori, zajedničko smejanje, taj dečko ili devojka odlično znaju da vam se sviđaju i da želite da budete s njima. Šta je problem, mogao bi neko da upita.

Problem je što se osim tog zajedničkog smejanja i razgovora, možda i odlazaka u bioskop ili kafić ili diskoteku u "cela ekipa" varijanti, ništa ne dešava. Vi tog dečka ili devojku mazite i pazite, ugađate im, fini ste i slatki prema njima - ali ništa konkretno se ne dešava. To i dalje nisu vaš dečko ili devojka i ne znate šta još da uradite.

Ako se prepoznajete u ovakvoj situaciji, moglo bi da bude korisno da se povučete. Ne brinite, ne trajno - ovde povlačenje služi tome da isprovocira reakciju. Ovako kako stvari stoje, vi ugađate tom dečku ili devojci, i to pred svima, oni se osećaju lepo i maženo i paženo i još im raste ego jer im ugađate pred svima - a istovremeno, i dalje imaju potpunu slobodu. Niste u vezi, pa prema tome oni nemaju nikakvih obaveza prema vama.

Ukoliko se povučete, vrlo je verovatno da ćete ubrzo početi da im nedostajete. Navikli su na vas i na to da se trudite oko njih - pitaće se šta je to odjednom, gde ste vi. Valjda će shvatiti i da bi, ako ne uzvrate pažnju i ne potrude se i oni oko vas, mogli i da vas izgube. Nije verovatno da žele da se to desi. Povucite se - i najverovatnije će dečko ili devojka u koje ste zaljubljeni reagovati, konačno će se izjasniti i vaša želja za ljubavnom vezom s njima će se ostvariti. Jipi!

Šta ako se povučete, a oni ne reaguju, ne krenu za vama? Postoji i ta mogućnost. Ukoliko se to desi, moraćete da se suočite s tužnom činjenicom, a to je da oni nisu zainteresovani za vezu s vama. Jeste, prija im što im ugađate - ali vaša osećanja prema njima nisu uzvraćena. Nisu zaljubljeni u vas. U takvom slučaju, pomirite se sa situacijom - ako neko nije zaljubljen u vas, tu se zaista ništa ne može učiniti. Ne možete nikoga prisiliti da vas voli.

Držimo vam palčeve!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
onda jedostavno picis dalje...

zivot je pun mogucnosti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
ili banes pred njih obucem/a u francuski mantil ibez donjeg vesa,,,, i pocnes da vices u batttman poziciji ...I looooooooooove yyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuu                     ha hahahahahahhah ahah Smile
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 73
Zastava
ja se ne slazem sa ovom taktikom.

svima savetujem bas suprotno, bas takvim osobama zbog kojih oklevate OBAVEZNO treba da otvoreno iznesete svoje zelje i pozdrave.

to je jedini recept za zdrav i srecan zivot.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2005, 03:06:40 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Ma,da...  Smile Pa,nije u zivotu kao u americkim filmovima-uvod-zaplet-rasplet-srecan kraj! Ja sam tek skoro zaista shvatila da se vise moze postici igrom vruce-hladno,koliko god da mi se to ne svidja,bar na pocetku-dok stvar ne krene... Eh,gde bi bila da mi je to neko objasnio kad sam bila mlada   Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

par godina za nas

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 607
Zastava Kosovo
Sigurno u nekim od Holivood filmovima, Smile [smilie=frisko73d.gif] [smilie=friskod.gif]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 73
Zastava
Citat
Pa,nije u zivotu kao u americkim filmovima-uvod-zaplet-rasplet-srecan kraj! Ja sam tek skoro zaista shvatila da se vise moze postici igrom vruce-hladno,koliko god da mi se to ne svidja

nisam ja rekao da je obavezan srecan kraj. ali je definitivno preskocena dosadna sredina.

a ako taktikom toplo-hladno mozes vise postici, pitanje je da li ta osoba onda vredi smaranja.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2005, 03:21:46 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Ma,jeste gubljenje dragocenog vremena igranje igrica...Ali,ostalo mi zao zbog jedne osobe,a vredelo je...samo da sam znala...Sto je najcrnje,pretpostavila sam,ali sam se pravila pametna i dosledna svojim dotadasnjim stavovima...Izes stavove koji stete,ne donose korist...Navikla da budem lenja,da mi je servirano,umesto da pruzim ruku i uzmem kolac!Eh,da,naucila sam lekciju,necu nikada vise ici samo jednim putem,vec kako situacija nalaze  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.