Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Korisni saveti iskusnih igrača  (Pročitano 48514 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Sez, nisam te prozvala, al kad se diras. Sve je ok, ti volis da postavljas pitanja na koje samo ti znas odgovor, nema tu loseg, dozvoli mi da primetim da mi se ne dopadaju. Ni Wallerina mi se ne svidjaju isto, al mi je devojka totalno super. To sto neko ne zna odgovor na tvoje pitanje, ne znaci da je glup. Nikad nisam poslala pitanje na koje samo ja il moje kolege znaju tacan odgovor. Upravo se trudim da posaljem nesto sto se moze zakljuciti, iako ne znas, zato sto je u tome poenta. Zato sam pohvalila pitanja SF-a, a ima dobrih pitanja i Shoshon, Totalis, dopadaju mi se i neka Perketova, ima tu jos likova koji znaju da salju pitanja.

ko tebi drma kafez, pa naravno da nije bas mnogo pametan onaj ko ne razume njutnove zakone,a zna recimo pragraf clana zakona tog i tog napamet Smile,neverovatno je da par desetina pitanja stvore toliku lavinu negodovanja,a to su stvari koje bi svaki prosecno skolovan covek morao da zna
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Qtek 666
Sez, nisam te prozvala, al kad se diras. Sve je ok, ti volis da postavljas pitanja na koje samo ti znas odgovor, nema tu loseg, dozvoli mi da primetim da mi se ne dopadaju. Ni Wallerina mi se ne svidjaju isto, al mi je devojka totalno super. To sto neko ne zna odgovor na tvoje pitanje, ne znaci da je glup. Nikad nisam poslala pitanje na koje samo ja il moje kolege znaju tacan odgovor. Upravo se trudim da posaljem nesto sto se moze zakljuciti, iako ne znas, zato sto je u tome poenta. Zato sam pohvalila pitanja SF-a, a ima dobrih pitanja i Shoshon, Totalis, dopadaju mi se i neka Perketova, ima tu jos likova koji znaju da salju pitanja.

ko tebi drma kafez, pa naravno da nije bas mnogo pametan onaj ko ne razume njutnove zakone,a zna recimo pragraf clana zakona tog i tog napamet Smile,neverovatno je da par desetina pitanja stvore toliku lavinu negodovanja,a to su stvari koje bi svaki prosecno skolovan covek morao da zna
Pa mene si citirao na prethodnoj strani. A ja ne spadam u te prosecno skolovane, pa se u ime njih ni ne bunim.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
niko vas nije citirao gospodjo,molim vas ne pridajete suvise paznje sebi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
I kad ne znate odgovor i skroz vam je nepoznat lik ili pojam, uvek je ono najgluplje, a SF, u pravu su ljudi za tvoja, mada, moram da priznam da su skroz logicna i kad ne znas. Imam primedbu na sezova, tu nema pravila, ni logike...kad vidite sez dole, tu vam apsolutno nista ne moze pomoci osim puke srece, posto ne verujem da ima onih koji ono znaju. Smile

neki nalaze sebe u tome da mene prozivaju umesto da porade na obogacenju svog znanja Smile Smile Smile

evo sez ovde si je citirao, postao si zaboravan. idi nadji neku zeMsku, pa se vrati  ovde normalan
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
sta ces takvu gomilu stupidarija sam odmah zaboravio :mrgreen:a sto se tice ovog drugog,preso sam u zen budizam tako da nista od toga
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sony 
Moj vam je savet ako ste u igri i slučajno vas napada robot , nemojte da odgovarate ako niste sigurni da znate odgovor , što džaba da gubite poene za odgovore bez ikakve potrebe.... Smile
Takođe pročitajte ko je poslao pitanje , može vam i to nekad pomoći.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
Moj vam je savet ako ste u igri i slučajno vas napada robot , nemojte da odgovarate ako niste sigurni da znate odgovor , što džaba da gubite poene za odgovore bez ikakve potrebe.... Smile
Takođe pročitajte ko je poslao pitanje , može vam i to nekad pomoći.... Smile

Los ti je savet. Ako ne odgovoris na pitanje, racuna ti se kao netacan odgovor. Pa svako bi to radio da je to tako kao sto ti mislis. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson C902
Citat
Los ti je savet. Ako ne odgovoris na pitanje, racuna ti se kao netacan odgovor. Pa svako bi to radio da je to tako kao sto ti mislis. Wink

I ja sad bas gledam kako moze da se ne odg. na pitanjwe ?! Računa se ja mislim kao pogresan odgovor.
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mozda je to tako kad napada robot, ali javice se mozda neki superiorni, tj nadredjeni da pojasni situejsn
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Nije to tako, lupa Poucković Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.