Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rs-mmc???  (Pročitano 1212 puta)
02. Nov 2005, 13:14:38
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
mob
Nokia N95-2 & 5800
Moze li neko da mi objasni koja je razlika izmedju obicne rs-mmc kartice i rs-mmc dv(dual voltage)? koja je bolja? koju mi preporucujete za n7610? gde  beogradu da nadjem najjeftinije rs-mmc kartice???  pisi te mi na mail ako nije problem. p0z
maliomladinac@yahoo.com
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
kod mene  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

.::I am a man who walks alone::.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
mob
SonyEricsson P1i
kod mene Smile Smile Smile Smile Smile

Djole, nemoj tako.........reci mu lepo.......
Ako ti neces, ja hocu !!!  Smile Smile Smile

Moze li neko da mi objasni koja je razlika izmedju obicne rs-mmc kartice i rs-mmc dv(dual voltage)? koja je bolja? koju mi preporucujete za n7610? gde beogradu da nadjem najjeftinije rs-mmc kartice??? pisi te mi na mail ako nije problem. p0z
maliomladinac@yahoo.com

Imas N7610, jel tako !
E, pa da te razocaram/iznenadim, shvati to kako hoces, Nokia 6670 ne podrzava dual voltage kartice (DV) !
Podrzava samo obicne RS-MMC kartice !!!
Cena RS MMC kartice npr. od 512MB je oko 4000 din.
---------------------------------------------------------------------------------------Znaci, trazi obicne RS-MMC kartice !!!-----------------------------------
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
alo pa ja imam kartice lepo sam mu rekao i bolje ti je da kupis dv-rs-mmc i ona ti radi u svim telefonima za nijansu je skuplja od rs-mmc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.