Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Nov 2024, 05:41:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kontrola  (Pročitano 5319 puta)
01. Mar 2004, 14:19:55
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 273
Jutros sam imao veoma neprijatno i tesko iskustvo.
1. mart. 08:00
Krenuo sam na Slaviju da kupim markicu, pa onda pravo na fax.
U 14-ici (u koju sam usao kod Pravnog - znaci samo jedna stanica) uleti mi kontrola. Kontrolorka je stajala bas pored mene, pa je od mene prvo trazila da joj pokazem kartu.
Poceo sam da smuram po torbi trazeci legitimaciju (cuo sam da kad puno smuras onda ona ode, smatrajuci da imas markicu). Medjutim ona stoji i ceka.
Ja joj pokazem legitimaciju iz daljine, da ne moze da procita za koji je mesec, ali mi je ona trazila da joj dam legitimaciju, sto sam morao uciniti. Kad ona - Pise mi kaznu 1200 din. , zapleni legitimaciju i kaze da po legitimaciju mogu doci tek kada platim kaznu.
U medjuvremenu sam je ubedjivao da me pusti, ali na fin nacin (bez dernjave po tramvaju) sto ona nije htela da ucini. Objasnjavao sam joj da sam krenuo da kupim markicu, da mi uzima poslednjih 1000 din i da nemam od cega da zivim 7 dana, pa sta bi ona uradila da se to dogodilo njenom sinu...
Jedna zena iza mene je komentarisala:"Sine, nista ti ne vredi! Sto si finiji to su kontrolori patoloski AGRESIVNIJI!!!" Nazalost biula je u pravu. Ja moram da platim kaznu od 1200 din, 1500 posle 8 dana ili 2500+sudski troskovi, ako ode kod sudije za prekrsaje.

Koji su vasi izgovori i nacini izvlacenja ako vas uhvati kontrola u busu bez karte???

Pomozite meni, mladom i neiskusnom provincijalcu, zalutalom u ovom sivilu "metropole".
IP sačuvana
social share
Sve, sve, ali ZLATO!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
Najlaksi nacin je da uvek kod sebe imas "zute karte" Smiley ..12din-nije puno

Ili, sta da ti kazem, udri u svadju pa ko bude glasniji... i NIKAD im nemoj davati bilo kakva dokumenta.... Smile
IP sačuvana
social share
idi begaj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Pričaj tiho i nosi psa sa sobom...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
naoružaj se markicom..
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ma jok.. martinke i sisanje na celavo i niko nece da te cima
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2268
mob
LG 
ovde  je haos prvo ti traze pasos ili licnu kartu pa ako nemas zovu muriju  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
pravi se da ne razumes srpski Wink

najefektivnije je da putujes sa jos dva drugara od po 2mx2m(ledja), da gledate pogledom "masovni ubica" i neprogovarate Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Evo recimo ja... fantomku na glavu, koznu jaknu, urbanke uvucene u martinke... ni ne prilaze da mi naplate kartu kad udjem... danas kad sam usao u dom zdravlja sa kevom odmah su je pustili na red Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
znaci da se sisam i ja na celavo, da kupujem urbanke, martinke mozda i imam negde kuci Wink
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Juče se vraćam sa posla, u 51 na Banovom Brdu, matori stoji i kenja mladiću koji sedi. Ovaj trpi jedno vreme, pa ga pripali u glavu. MAtori mu vrati, krene tuča, mladić ga uhvati u kragnu, ali ni matori nije naivan, stisne ga za muda i dovede u pat poziciju. Narod okolo viče "Zaustavite autobus!", a šofer - "Kako ću, nije stanica?" NA sledećoj mlađi izađe, sve kao da se ništa nije desilo...
Mala digresija, ali sam još pod utiskom...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Nov 2024, 05:41:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.