Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Константин Косачов: чланство Србије у НАТО је разочара  (Pročitano 13494 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

ne znam cega se to plasi vlast i pojedinci u Srbiji,da ce Srbija,ako kupi opet neko Rusko oruzje,ili pojaca saradnju sa Ruskom vojskom u vidu razmene iskustva ili informacija,ili uspostavi dijalog sa OKDB,da postane deo Rusije...

Ono cega se kukavica plasi - to mu se i dogodi .  Smile

Управо тако!!!

Свака сарадња са НАТО па и ова звана партнерство за "мир" је само легализација НАТО није
крив већ је крив режим у Србији 90-тих.
Многи заборављају да се СФРЈ почела распадати прије Милошевићевог "дрмања" Србијом.
Када је Предсједник Предсједништва био Месић, ПСИВ Анте Марковић,МВП Будимир Лончар,
МО Вељко Кадијевић,Командант РВ и ПВО Антун Тус,Замјеник МО Стане Бровет и на крају
што јес јес Благоје Аџић који је поријеклом црногорски комуниста.
Ако ми неко нађа повезаност тадашње Власти са распадом СФРЈ у смислу неке Српске
хегемоније свака му част.Маслиница би сада радо рекла па то су Милошевићеви људи али
то није истина.
НАТО ради управо оно што су поставили као приоритет:разбијање СССР и војну конфротацију
како би имали савезнике те тим путем поставили темеље тоталне окупације европског
континента.
Србија уколико још има (а има) достојанства ни под којим условима не треба приступити НАТО
пакту због његових злочина на територијама других држава јер тим постаје једна од њих.
Мислим да епитет који сада имамо (мани пропаганду) одбрамбени не треба срушити јер тиме
губимо морални кредибилитет у сваком сучељавању.
Треба тежити добрим односима са Русијом и покушати преко њих добити добро наоружање
за ПВО и тиме би се ствари окренуле у нашу корист.Мислим да би Русија била спремна
бесплатно наоружавати војску Србије и тиме подићи њену одбранбену моћ.
Економски се може добити гасоводима и нафтоводима као и убацивањем јаких људи у
српску економију,а првенствено мислим на горње двије дјелатности.

Како год окренем ЕУ Србији неће и не може пружити што се може од Русије очекивати.
Наравно ствар је до политичара да ли ће упустити руске милијардере у Србију разним
повластицама као нпр.стратешки интерес је да се упусти рус као што је то урадила
Република Српска у Броду.
Када пишем ЕУ подразумијевам НАТО јер је то неодвојиво једно од другог.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa kako tako jebem mu lebac  Smile Zar ste stvarno toliko  Smile

Sta moze Rusija da nam pruzi vise nego EU?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
YETYOU ..... Kad je Mesic pretio rukovodstvu RS da ce vojno intervenisati u Posavini , Dodik se nije zalio UN u , nego mu je odgovorio : Nema problema , tamo su ruske rafinerije , samo izvolite ,, ...  Smile .....

@ Orfanelin , a sta ne moze ? Reci slobodno ....  Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 23:32:58 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Pa kako tako jebem mu lebac  Smile Zar ste stvarno toliko  Smile

А шта ЕУ има више осим пива и кобасица и остала ГМ срања. Русија има све. Готово половину светског богатства, изванредан научни потенцијал, војни потенцијал којим парира читавој тој злочиначкој организацији. А богами из дана у дан има и све више и више пријатеља у свету. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 23:36:20 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Боривоје може одговор?

meni i svim Srbima koje poznajem Rusija je majka ....  Smile
Што?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
НАТО ради управо оно што су поставили као приоритет:разбијање СССР и војну конфротацију
како би имали савезнике те тим путем поставили темеље тоталне окупације европског
континента.
ovo je potpuno tacno,kada pobodete ciode svuda gde ameri i NATO imaju svoje baze,ili marionete na vlasti,tacno dobijate jedan lanac oko Rusije,Indije i Kine,koji se proteze kroz Evropu,preko Azije,sve do samog kraja iste,do Japana.
Citat
Мислим да би Русија била спремна
бесплатно наоружавати војску Србије и тиме подићи њену одбранбену моћ.
al,sta oni imaju od toga?ja mislim da bi jedino mogli s vremena na vreme da nam poslaju nesto lakog naoruzanja,i to je to.a i to bi bilo tek kada bismo se aktivno aktivirali u nekim njihovim vojnim organizacijama i aktivnostima(ne mislim na OKDB,nego na one manje vazne i bitne,koje imaju sa npr. Belorusijom,Kazahstanom,Ukrjainom...)
mada,sto jes,jes,nama bi i njihovi otpisani Buk-ovi vise koristili jos 20 godina,nego da njima sluze kao pokretne mete,ali,jbg...
Citat
Наравно ствар је до политичара да ли ће упустити руске милијардере у Србију разним
повластицама као нпр.стратешки интерес је да се упусти рус као што је то урадила
Република Српска у Броду.
posle onoga sto se desilo s Ikarbusom,meni bas i nije do pustanja Ruskih milijardera u Srbiju.
ja sam pre za pustanje nekih od njihovih brojnih vojnih/automobilskih/industrijskih konzorcijuma od kojih mozemo i mi da izvucemo neku korist.a ima stvarno dosta njih koje bi vredelo angazovati,i koji vec uveliko saradjuju i sa Italijom,Nemackom,Turskom...
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 23:43:02 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Persona grata
Isto tako ima problema u par delova svoje drzave sa militantnim grupama, ima problema sa mafijom koja je najjaca na svetu, odredjen krug ljudi je ultra bogat a ostali se potucaju po jednosobnim stanovima, imaju najveci procenat alkoholicara na svetu, industrija im se zasniva na sirovinama... Sto bi reko jedan moj ortak Rusi su druga rasa sami po sebi jednostavno ako su oni dobri u necemu onda ne mozes da im prismrdis u tome ali sadasnja RUsija jednostavno nema da ponudi nista sem sirovina + trziste EU je 5 puta vece po broju stanovnika a ko zna koliko puta po kupovnoj moci.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Боривоје може одговор?

meni i svim Srbima koje poznajem Rusija je majka ....  Smile
Што?

Takvi smo   Smile.... Ceif nam je .... Da nije zabrajeno ?
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Није забрањено, него те питам зашто и како ти је Русија мајка. Умеш ли да објасниш?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Pa kako tako jebem mu lebac  Smile Zar ste stvarno toliko  Smile

Па има истине у твојим ријечима!!!
Све што може ЕУ не може Русија.
Напримјер Русија може да пружи Србији да санџак никада не помисли на сецесију.
Русија може да пружи Србији да никада Војводина не помисли на сецесију.
На супрот томе:
ЕУ може да пружи Србији руку помирења гдје ће санџак бити САНЏАК или
ЕУ може пружити Србији гдје ће Војводина бити Vajdasági.

Мени су ова два разлога довољна,а ти смањи апетите. Smile

YETYOU ..... Kad je Mesic pretio rukovodstvu RS da ce vojno intervenisati u Posavini , Dodik se nije zalio UN u , nego mu je odgovorio : Nema problema , tamo su ruske rafinerije , samo izvolite ,, ...  Smile .....

@ Orfanelin , a sta ne moze ? Reci slobodno ....  Smile

Ма дај прву ствар што би Месић урадио је да би попушио као и прије 15-так година.
На крају крајева види се ко је како прошао и бројчано и територијано. Smile

ХКЈ:
Па за то кога и шта треба упустити без икаквих услова је ствар коју економисти и војници
требају одлучити.Кога год упустиш мора бити милијардер да би могао радити ми тиме теби,
односно себи гарантовати заштиту и војну и економску.

Persona grata
Isto tako ima problema u par delova svoje drzave sa militantnim grupama, ima problema sa mafijom koja je najjaca na svetu, odredjen krug ljudi je ultra bogat a ostali se potucaju po jednosobnim stanovima, imaju najveci procenat alkoholicara na svetu, industrija im se zasniva na sirovinama... Sto bi reko jedan moj ortak Rusi su druga rasa sami po sebi jednostavno ako su oni dobri u necemu onda ne mozes da im prismrdis u tome ali sadasnja RUsija jednostavno nema da ponudi nista sem sirovina + trziste EU je 5 puta vece po broju stanovnika a ko zna koliko puta po kupovnoj moci.

Све си ти то лијепо написао само запамти да Србија неће никада извозити у ЕУ ништа осим малине и
шљиве што мораш признати извози и у Русију.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.