Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Константин Косачов: чланство Србије у НАТО је разочара  (Pročitano 13264 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@framling sta fali sadasnjem statusu kada smo u parterstvu za mir sto bi znacilo da saradjujemo sa amerikancima i kada u isto vreme imamo dobre odnose sa Rusima prvenstveno u odbrani Kosmeta? Sta mi gubimo ovim sadasnjim polozajem?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@framling sta fali sadasnjem statusu kada smo u parterstvu za mir sto bi znacilo da saradjujemo sa amerikancima i kada u isto vreme imamo dobre odnose sa Rusima prvenstveno u odbrani Kosmeta? Sta mi gubimo ovim sadasnjim polozajem?
nista.
i ja bih i zadrzao ovavak polozaj sto se vojnih odnosa tice.
samu vojsku,s druge strane,bih iz korena reformisao,ali,ne na Sunetov nacin,naravno...
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 22:41:57 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dobro to je vec druga tema.... Ali sadasnjem polozaju nista ne fali cak sam citao da hrvati neki pricaju kako su nasi politicari pametni i kako su nas postavili u idealan polozaj u kom smo dobri sa svim bitnim faktorima  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Vlast sada mudro cuti ali kada se aktiviraju po pitanju pristupa, za 2 mjeseca ce u narodu napraviti vecinu za pristup kad pokrenu medijsku masineriju i kampanju zastrasivanja naroda svim i svacim.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
To partnerstvo za mir ima klimave i tanke noge i sluzi samo da nas drze pod kontrolom. Ili NATO ili nešto drugo a takozvano partnerstvo nije rešenje uopšte.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
To partnerstvo za mir ima klimave i tanke noge i sluzi samo da nas drze pod kontrolom. Ili NATO ili nešto drugo a takozvano partnerstvo nije rešenje uopšte.

obrazlozi ? jel i rusiju drze pod kontrolom u parterstvu za mir ili?
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Dobro to je vec druga tema.... Ali sadasnjem polozaju nista ne fali cak sam citao da hrvati neki pricaju kako su nasi politicari pametni i kako su nas postavili u idealan polozaj u kom smo dobri sa svim bitnim faktorima  Smile
pa,fala Bogu.ali,Boki i Sune nece tako da se igraju.
oni oce americki kurcic,i americki kesten  Smile (nesto sto se @Perudji zezao  Smile Smile) i americke krntije,pa to ti je...

lepo ih jednom ovde neko nazvao "...ovi sto od vojske prave portire".
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 22:49:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Кога бре ови њањавци да застраше.Смешно Smile Неки већ одавно виде алтернативу, а некима ће се ускоро указати Другосрбијанци неће бити никакав проблем. Једни се можда управо сада престројавају, други ће покушати касније, остали ће се лако почистити сами од себе. Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 22:52:02 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne znam sta oce ali treba da prestanu sa 'slucajnim' eksplozijama u fabrikama oruzija ako zele da dozive starost Wink Treba nasa vojna industrija da se okrene arapima i africi gde mozemo da se prodamo a vojska treba da se modernizuje po nasem modelu koji ce nasi strucnjaci da odrade a ne da nam dodje neko sa strane da nam kaze kako treba.... imamo kapaciteta samo u nasem kazanu nema cuvara jer se mi sami vucemo jedni druge nazad Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Кога бре ови њањавци да застраше.Смешно Smile Неки већ одавно виде алтернативу, а некима ће се ускоро указати Другосрбијанци неће бити никакав проблем. Једни се можда управо сада престројавају, други ће покушати касније, остали ће се лако почистити сами од себе. Smile

Alternativa je vojni savez sa majkom Rusijom , koji cemo i potpisati kad ovi kukavci puknu na tri polovine ....  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.338 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.