Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Opera 9.64
HTC One
Znam, vidim ih i ja, obicno mi repliciraju.
Neka se tvoj drug uclani u neku stranku, zatrazi posao posle par nedelja terenskog rada... pa ako ga ne zbrinu, neka dodje na Burek, napise kako su ga izradili, kako je "iznenadjen i uvredjen" a da je samo hteo da vidi sta ce se desiti.
Meni nije jasno šta je problem,šta je taj očekivao,da ga predsednik zaposli.Smejurija.
A i lepo su mu odgovorili,presdednik nema zakonskih mogućnosti da ga zaposli što je i istina.
Kakav god da je odgovor taj dobio to bi bio razlog za pljuvanje po Tadiću,da ga je zaposlio,opet bi ljančesteri iz opozicije vrištali kako zapošljava ljude preko veze ili bi se baš oni pozivali na to što je odgovoreno,da on nije zakonski mogao da zaposli nijkoga i kako je prekršio zakon.
Sve u svemu,jedan od nesretnih pokušaja blaćenja Tadića,jer za ništa konkretno ne mogu da se uhvate,šabani glupi.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
vidi nije imao iluzije ali nas predsednik se drzi ustava asto onda ne podnese ostavku na mesto predsednika Ds i to je krsenje ustava a svako jutro kukurice neku novu pesmu na ovom forumu ima opet ponavljam puno SERONJA
1. Poznanik je debil. 2. Svako ko naziva neistomisljenike seronjama samo zato sto se ne slazu sa svakom gluposti koju on napise, nije bas materijal za normalnu komunikaciju. 3. Procitaj Ustav RS. 4. Procitaj Pravilnik foruma.
Hvala, dovidjenja, lock.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 20:29:03 od kokota »
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."