Šta je strašno?Korumpirana murija koja i dalje privodi i batina ljude ni krive ni dužne po stanicama?Mene su dva puta tukli u stanici jednom me navatali na ulici i odveli na maltretiranje jer sam kao krao nešto iz trafika pa se posle ispostavilo da nisam jel,samo su me pustili.Sve im j***m milo i lično! Jednom su nam upali u gajbu(nas nekoliko ortaka i par devojaka) i odveli nas par pod optužbom silovanja neke babetine i pljačke.Mrcvarili nas par sati a ujutru nas pustili uz izinjenje jer su našli izvršioce.Znači neverovatno!
Strašno?O da baby...Ovo se jeste desilo za vreme satrapa Slobe(u grob mu se poserem ) ali iste strukture su ostale u policiji
Šta je strašno?Korumpirana murija koja i dalje privodi i batina ljude ni krive ni dužne po stanicama?Mene su dva puta tukli u stanici jednom me navatali na ulici i odveli na maltretiranje jer sam kao krao nešto iz trafika pa se posle ispostavilo da nisam jel,samo su me pustili.Sve im j***m milo i lično! Jednom su nam upali u gajbu(nas nekoliko ortaka i par devojaka) i odveli nas par pod optužbom silovanja neke babetine i pljačke.Mrcvarili nas par sati a ujutru nas pustili uz izinjenje jer su našli izvršioce.Znači neverovatno!
Strašno?O da baby...Ovo se jeste desilo za vreme satrapa Slobe(u grob mu se poserem ) ali iste strukture su ostale u policiji
I te kako je strašno.
ovu recenicu:
Citat
Ovo se jeste desilo za vreme satrapa Slobe(u grob mu se poserem )
cu da stavim u potpis cisto da ljudi vide tvoju dobrotu,toleranciju,kulturu,finocu,pravednost i sve ostale epitete koje sam sebi darivas...btw...nema razlike izmedju tebe i onih koji su 12.3.2003 vrteli prasad na raznju i veselili se kad je ubijen djindjic...isti ste do zadnjeg detalja
btw....da li ti to kudis policiju? to je ista ona policija koja je batinala skoro po beogradu a ti si to pozdravljao i aplaudirao po forumu...mnogo si nelogican
dragi moj zasto bi bas tebe cimali ako nisi nikad imao probleme za zakonom? cim si ti bio u stanici par puta i prvo tebi ulete u gajbu zbog silovanja i placke neverujem bas da si neko nevinasce, tako da nije policija kriva...
[edit by Anea: Ispravljeno citiranje]
« Poslednja izmena: 16. Avg 2008, 19:15:51 od Anea »
Da li moze neko da mi kaze kada je novi konkirs za policiju u kamenici. . . . . . . ???????????? HVALA
ne znam sta se desava. juce dačić kuka kako imamo 3000 vatrogasaca umesto 7000. trebali su da raspisu konkurs za vatrogasce i miliciju, a ne raspisuju. prati konkurse tokom septembra i oktobra.
Sekirom u glavu, a glava na panju, u krvavom stanju. Osećaj je ludi što ti neko sudi od običnih ljudi. Ko visoko leti taj nisko pada, čak i ako vlada. A ja sam samo tu da pružim podršku tvome dželatu!
Sekirom u glavu, a glava na panju, u krvavom stanju. Osećaj je ludi što ti neko sudi od običnih ljudi. Ko visoko leti taj nisko pada, čak i ako vlada. A ja sam samo tu da pružim podršku tvome dželatu!