Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Konkurs za moderatore  (Pročitano 18324 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ono sto ja vidim je da se ti jos nisi prijavio.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Ja još malo 500 postova, od kojih je 300 na telefoniji(3.37% tog foruma). Često pristupam forumima sa mobilnog tako da bih mogao da budem prilično redovan...Šta misliš o meni kao moderatoru mobilnih?
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da bi mogao da radis ok posao, kad budem postavljao statuse, popricacemo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
ok!
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Ja bih mogao na polju muzika. To mi je specijalnost i inače studiram. Nisam se isticao na tom delu (dvadesetak poruka) zato što nisam imao izazova. Uglavnom su teme o stilovima, skidanju mp3-a, koju trenutno pesmu slušaš...  Smile
Tako da kad bi se podforum muzika malo unapredio nekim "važnijim" dešavanjima, možda bih mogao da pomognem. Pod tim mislim, pitanja za notaciju (pisanje nota), istoriji muzike, klasičnoj i našoj izvornoj, kao i instrumentima (kako se sviraju, odakle potiču, koji su potiču iz našeg srpskog naroda), komponovanju raznih stilova i tome slično...
Možda će do toga doći kad ja stignem do 500 postova, šta kažeš SF?  Smile Ali, ako ne želiš da se menja, onda ne bih za moda jer to može bukvalno svako da bude.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2005, 03:32:30 od shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mozes da probas, mada sumnjam da ce biti interesovanja za to o cemu pricas. Ako bude, dobices status.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Važi, probaću u bliskoj budućnosti (od sutra) pa da vidimo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Prihvatam odluku Centralnog Komiteta Bureka o mojoj smeni sa duznosti moderatora, duboko uveren da je odluka za opste dobro foruma. Iako imam neke primedbe ja ih necu izneti jer se u lik i delo druga Fajtera ne sme sumnjati vec svi slozno treba da prionemo na izgradnji i jacanju foruma.

S verom u Burek
za fajtera i Otadzbinu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Svima su skinuti statusi i postavljeno je da se SVI izjasnite ko sta zeli da drzi jer onako niko nista nije drzao i ljudi su imali statuse i na 5 i vise foruma a nisu ni dolazili. Sada lepo svako ima sanse da izabere sta zeli i moze da radi i to ako hoces da radi neka jebeno kaze.
Lepo pise a svi se vredjaju ...
Procitajte sta pisem, ako niste shvatili procitajte jos jednom pa se jebeno izjasnite. Nemojte meni ostavljati da ja odlucujem nego se izjasnite!
Sta nije jasno?
Svima skinuti statusi
Svi koji i dalje zele nek se prijave sta zele
Statusi u boji su za 1 supermoderatore, 2 korisnike sa preko 1000 poruka, 3 korisnike sa preko 2500 poruka
Znam treba sesti procitati.. ali ne.. to je tesko.. pa treba ovako u prazno pricati i dzabe trositi vreme i zivce...
Na status je postavljena samo Pahuljica i Sasha jer sam morao probati kako rade statusi na novoj scripti.
Na ostalima je da se izjasne.
Ne da mlate praznu slamu nego da se vrlo lepo i jasno izjasne o svom daljem radu i tome da li mogu , umeju , zele da ispune ono sto se od moderatora ocekuje jer mi ne pada na pamet da opet imam 40 moderatora od kojih 5 dolaze na forum. Neka hvala.
Jel nesto nije jasno?
Bilo kome?
Procitajte lepo sve iz pocetka onoliko puta koliko vam treba da shvatite.
Nije jebeno licno, niko nije skinut ni odakle, jednostavno niko nije ni postavljen dok se ne izjasni gde moze pre svega a zatim i gde hoce da bude zaduzen za red.
Toliko.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
@sf
nemoj se nerviras toliko
postavi za moderatore ljude koji hoce da reade svoj posao a komentare ostalih batali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.