Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Konkurs za moderatore  (Pročitano 17309 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Prvo da Vam kazem ja sam u prosjeku sigurno online 7-8h dnevno.Na razne nacine.Sto zbog prirode mog posla sto na forumima sto surfujuci.Sto se tice tehnicke podrske (u smislu bilo kakvih pitanja iz domena telekomunikacija i informatike) tu sam da pomognem i odgovorim na svako pitanje.S obzirom da radim dva posla koja su nepredvidiva (moze se desiti da iznenada otputujem na 4-5dana) ne bih se obavezivao u smislu da svaki dan budem "prisutan" da ne bih ispao nekorektan ako preuzete obaveze ne ispunim (zbog gore napomenutih i nepredvidivih putovanja na kojma sam takodje online ali tada nemam vremena da vodim forume). Zato ako imate neko zvanje tipa "moderator bez porfelja" nije problem Smiley.Ali strucan moderator bez porfelja, ne kao neki bivsi ministri bez porfelja Smiley.
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Mozes kolko hoces ali neces dokle hoces

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12857
Zastava Holandija
mob
Samsung 
Citat
inace, iskreno, ti znas za sta sam ja, nacionalizam i gaming..
ako je ovo prvo, uslov za moderatora na ovom forumu...nikad se necu kandidovati!!!
IP sačuvana
social share

When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.'
Hate is easy, Love takes courage
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
khm, molim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Uslovi su vise nego jasni.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12857
Zastava Holandija
mob
Samsung 
da.....mali izlet s moje strane....opravdanje: ko se jednom u mleko opece i u jogur puse...
nego jeli sistem jedan forum/podforum - jedan mod.  ili...? jeli kandidatura samo za odredjene forume ili..?  jer...ja bih ali ono sto konstantno posjecujem...
IP sačuvana
social share

When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.'
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Uslovi koji se moraju ispuniti
- Moderatori mogu biti samo clanovi sa vise od 500 poruka.
- Moderatori moraju imati potrebna znanja za forum koji zele uzeti pod svoje uredjivanje.
- Moderatori se moraju dogovarati sa svojim kolegama, ako ih vise odrzava jedan forum.
Ja bih najvise voleo kad bih imao po 2-3 moderatora po forumu koji ce raditi svoj posao
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12857
Zastava Holandija
mob
Samsung 
ok...definitivno jasno.....thnx
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Hm... Opet problem moderatora. Eh, ovako... gledam sad "moje"(bivse) forume, i na nekim sam stvarno bezveze imala taj status... Sto se tice novog sistema moderisanja... Pa ne znam, ne mogu obecati da cu biti tu non-stop, jedino sto bih mogla da kazem jeste da bih rado ostala moderator na Religiji, filozofiji, psihologiji, i mozda Knjizevnost, umjetnost (ili kako se to vec zove nakon promjena).
Ali gledaj, komplikovano je to izvesti... Konkurs za moderatore. Bezveze. Znaci, svi mozemo biti moderatori ako imamo 500 postova (karikiram, ali...) Moras malo gledati i po broju postova i po "zaslugama" na odredjenom forumu. Po mom misljenju, sto se tice RFP(moj omiljeni dio foruma Smiley ) moderatori prije su bili sasvim ok. Znaci, Laslo, Koni, ja... I ne sjecam se ko je jos bio. Znam da je problem sto se svo troje rijetko pojavljujemo, ali, (ne govorim sad o sebi), moderatori na tom forumu su imali najvise odgovora, i po meni, najinteresantnije postove na tim temama. Ti sad vidi... Ja mogu da uredjujem taj dio foruma, ali ne sama. Ako ti odgovara da se pojavljujem kao i do sada, ok, ako ne daj nekom drugom mod.
I, btw, bez uvrede bilo kome, smatram da su pojedini ljudi zasluzili neke statuse samim onim sto su ulozili u ovaj forum (vrijeme, zivce i sve ostalo), i da nije fer sto se sad moraju prijavljivati na kojekakve konkurse sa onima koji imaju 100 postova i na forumu su 10 dana, a bili bi moderatori. Nije sve u kvantitetu postova, ili bar ja tako mislim, i vecina nas ne odgovara na sve i jednu kojekavu temu samo da bi imali sto vse postova i puniju guzicu ispod imena.
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da zaista nema potrebe da ti mene ucis kako da radim svoj posao.
Svako ko ima preko 500 postova moze da se prijavi , a da li ce biti moderator ili nece, to je na meni da procenim.
Za sve ostalo sto si napisala.

Ti si clan 2 godine.
Statistika kaze:
Religija ~ Filozofija ~ Psihologija [5535 Posts] - 123 posts by Arianna - Procentualno 2.22% poruka u tom forumu.
Knjizevnost ~ Biblioteka [2062 Posts] - 65 posts by Arianna - Procentualno 3.15% poruka u tom forumu.
Kada podvucemo crtu:
188 postova u ta 2 foruma koja smatras svojim [prosecno jedan post u 4 dana] i u kojima kazes da ste vi moderatori pa samim tim i ti najvise pisali.

Poslednjih 6 meseci, uz izuzetak Pahuljice, Zokija, Svitca i jos mozda par ljudi sam ja sam moderisao ceo forum a svi ste vi [vas 34 imali statuse].
Ne mali broj vas je za tih 6 meseci manje od 5 puta bio na forumu.

Pravila su jasna:
- Da redovno dolaze na forum. Ne mora 7/7 dana nedeljno, ali da ne bude ni 2/7.
- Da u forumima koji su im povereni odrzavaju diskusiju na nivou, da prate sve teme i da ako imaju nesto reci odgovaraju na njih.
- Da sprecavaju vredjanja medju clanovima i da svako vece ekstremno ponasanje prijave supermoderatorima i administratorima na pravom mestu za to.
- Da ako ce odsustvovati vise od par dana prijave u za to predvidjenoj temi na za to predvidjenom mestu koliko ce otprilike odsustvovati ne bi li neko preuzeo privremeno da se stara o njihovom forumu - forumima.
- Da odrzavaju diskusiju na nivou na svom forumu, te ako je forum malo usporio, da ga ozive. Ako nemaju ideja, imaju gde pitati.
- Da ako dodju do zanimljivih tema i tekstova vezano za svoj ili forum svojih kolega, objave. Izvore za tekstove ce imati na za to predvidjenom mestu u kutku za moderatore.

Sentimentalnosti ima samo utoliko sto ti ako bi se prijavila ili ako bi se npr Laslo ili Koni prijavili [a oni to vec jesu sto javno sto privatno] dobili biste nazad statuse, stim sto bi vam oni ovoga puta definitivno bili skinuti ako nastavite da ne vodite racuna o svojim forumima.

Ako cu ja raditi vas posao, nema potrebe da vasa imena stoje, samo stvaraju zabunu. Ako cete vi raditi svoj posao, ja nemam potrebe uopste ulaziti u forume koji me ne zanimaju, a zahvaljujuci generalno jako posvecenom stavu svih onih koji su imali te statuse, ja iz tih foruma ne izbijam i malo mi je muka toga svega.

Ako hoces biti moderator, razmisli mozes li ispuniti ono sto se trazi, ako mislis da mozes, ili da bar donekle to mozes ispostovati, prijavi se.
Nakjon postavljanja novih moderatora u svakom slucaju bice napravljena grupa korisnika prijatelji foruma u kojoj ce biti oni koji nemaju statuse a znacajno su doprineli forumu.

U pocetku je to bilo nebitno i lako ko ce biti mod. Sada forum ima svakodnevno vise od 1000 komentara, 100ak novih tema, ima 20000 korisnika i 265000 poruka u 24000 tema i tebaju mu ljudi koji ce svoje statuse shvatati ozbiljno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
ja kao i sto svi znate sam u stalnom radnom odnosu i resio sam da nema zajebavanja , tako da kao i sto vidite skoro i da me nema ovde . Nema tj jako je malo nekih starijih clanova koji su meni bili dovoljno dragi pa da ulazim sa njima u neku pricu ovako sve novi likovi , bez uvrede , ali nemam neku posebnu volju i zelju za svim ponovnim . Znam da svoj modernatorski posao neradim kako treba ali prvenstveno moj posao je meni iznad svega i nemam nameru da zapostavljam svoj zivot zbog neta , foruma .... jer je sve ovo , barem meni , prolazno , ubijanje vremena i svega ostalog tako da zao mi je ako SF moras da menjas mene onda menjaj ... tvoj forum , tvoj burek a samim tim i tvoj izbor .

Tako da izvoli , radi sta moras i sta zelis ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.