mada ne znam ovaj post mozesh i da obrishesh poshto nisam bash siguran kako ce se razvijati situacija na na faxu , za ovo do sada mogu da postignem a ne bi bilo korektno da tamo budem moderator a da ne stizem da radim poso kako valja ....
ako hocesh ti me stavi za sada cu imati vremena a za posle ne znam ..
« Poslednja izmena: 04. Nov 2005, 23:37:54 od DachaArh »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Javljam se evo je tema u koju se najvise razumem. imam dosta materiala zvezdinog, i partizanovog od mog kuma grobara,pratim sport i svetske tribine vremena imam svaki dan po 3-4 sata za forum (nekad manje) ali uglavnom sam konstantan posetilac. P0zdrav
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!