SF Mogu li ja da se nadam za politicki i geopoliticki forum, naravno kad ispunim uslove? Ps meni je vazno nadati se u zivotu i uvek teziti biti sto bolji cak i kada je u pitanju volonterski rad! A za ono tvoje "mali veseljace" u temi Гробари ostaces mi duzan!
Pa nisam te ja terao da lupis glupost U svemu treba biti realan, ja navijam za zvezdu ali sam realan i sto se tice njenih prednosti i sto se tice njenih mana, i u kom sportu je bolja i u kom je gora, i kad je uspesnija i kad nije. Anyway... sto se tice statusa.. u principu imas sanse, ali ces morati jos biti aktivan pre probe.. i ti ko DR imas manje od 400 postova, ali si aktivan.. u svakom slucaju status neces dobiti odmah, ali ides u pravom pravcu ako ti je to zelja, pa cemo naknadno pricati.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2005, 05:54:15 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ma ok je, ja sam ti zato rekao "da li mogu da se nadam', kad ispunim uslove naravno! A dal ce to biti za 10-15 dana, mesec dana ili 2-3 meseca,pola godine to je manje bitno, vazno je da se postigne nesto kad-tad! A sto se tice Partizana i Zvezde i tu sam ja realan tip, u nasem prvenstvu mozemo da se mrzimo do zla boga, ali u Evropi trenutno ne! Tek kad budemo imali najmanje po 2 il vise predstavnika direktnih u ligi sampiona e tek tad mozemo da se mrzimo u Evropi! A to ce biti u dalekoj buducnosti (ovo je bilo malo off topic i zato se izvinjavam ostalima)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nisam ja bas merodavan da stalno drzim taj polozaj- nisam bas upucen ja u istoriju toliko, suvise sam se udubio u avio arhive al mislim da cu ti valjati bar za kratko.
Nekako mi se cini vise nego logicno da to znaci da sto vise crvenih oznaka ima hitnije je za nalazenje moderatora i trenutno je veci problem sto ih nema...