Hehe sreco nema ti druge nego da se udas za mene... a sada naredjenje: Dolazi ovamo da mi ne bismo dosli tamo :twisted: (znas ti kako treba da odgovoris na ovo utvrdili smo to gradivo odavno)
Vratili bi vas sa aerodroma u IL kad bi vas videli sve tako na gomili,a ako vas puste kojim slucajem ja cu staviti plakate po ulicama sa natpisom, SKONITE DECU SA ULICA!
hahhahhahhahahaha moguce gutam malko slova nije strasno ali ako napisem ovako shvatice me ozbiljno =====> "Dolaze ljudi iz YU opasni za okolinu ,sklonite sa ulice sve sto se krece"
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
mislim da te netje shvatiti ozbiljno zbog "SKONITE" ))))))))) :twisted:
zasto te to cudi, pa i ona je nasa No to da nas niko ozbiljno ne shvata, to je apsolutna istina: Sanja, YU vise ne postoji, morala bi da napises "dolazi gomila djece iz drzavne zajednice Srbije i Crne Gore", s tim da nismo svi iz DZSiCG, pa bi morala jos da dopunjavas taj naziv, a tek onda te ne bi niko ozbiljno shvatio. A ko je rekao da cemo mi doci avionom? Ima na kamilama da dodjemo. Ozbiljno, ima li kod vas kamila?