Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 15:42:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Konfuzija  (Pročitano 2265 puta)
16. Maj 2007, 10:59:19
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Izašla sam iz višegodišnje veze. Ostavio me, jer mi nije mogao oprostiti. Razumela sam ga, da ne ulazim u detalje.
Našla sam utehu u njemu. Bili smo prijatelji pre veze. Kada me zabolilo, odlazila sam k njemu. Sve mi je bilo presveže i bivšeg nisam prebolela. Dao mi je vremena i razumevanja. On je nespretno na samom početku dosta pričao o bivšoj devojci s kojom je prijatelj već godinama. Ostali su dobri posle prekida. To vreme su se više družili, jer je bila bolesna. Već sam pisala o tome ovde - npr. dirao me po stomaku i rekao - ona se nije volela tu dirati, da li se ti voliš tu dirati, kažem broj grudnjaka - kaže njen, sedila sam na njemu (nije bilo inimnosti) i nešto mi je hteo da kaže pa je rekao njeno ime mesto mog (bili su na kavi dan ili pre)...
Nije to dugo trajalo, zapravo mi i nije bilo toliko bitno, pitala sam ga da li da želi da bude s njom - rekao je ne, da ju voli kao osobu... Bili smo prijatelji pre veze, ovo je bilo na samom početku, a onda prestalo.
Živi u drugom gradu, u međuvremenu se udala, a on ih povremeni posećuje. Ispričao mi se, reko da mu je žao zbog toga da je to možda bio neki obrambeni mehanizam. Pogodilo me što mi je rekao, bila sam mu dosadna s tim (razumem ga, gnjavila sam puno), da su oni (on i ona) u razgovoru oko tog problema zaključili da sam posesivna. Iako je to istina. Ovo zapravo nije najbitnije za temu.

Zatim u priču više moj bivši. Nakon pola godine, šalje poruku da me još uvijek voli i da mi je oprostio. Ne znam što da napravim. Bivši mi je došao doma, poslao pismo, radio sve da mi dokaže da me voli. Bilo mi je sve to teško, nisam znala šta da radim. Rekla sam tadašnjem deču i rekao mi je da želi da budem sretna, da se nađem s bivšim, da prosudim. Stavila sam ga u groznu situaciju. Obojicu.
Ostala sam s njim, ali se pitala da li sam donela pravu odluku, bivši mi je u glavi plus ovo sa njegovom bivšom tj prijateljicom. Kada smo prekidali (par puta u preko godinu dana), uvek mi je falio i bilo mi je teško, a kada smo se mirli - nisam bila sigurna.

Obojica su dobri ljudi i dečki. Sada smo prekinuli. Uopće ne znam ni kako da razmislim o svemu. Koje je najbitnije pitanje koje trebam da si postavim?
Kako da "znam"? Ima li tko kakav savet?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Kada se dvoumis izmedju dvojice ... dobra matematika je ako za rezultat dobijes prazan skup Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11618
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
probaj da napravis listu za i protiv, i za jednog i za drugog decka, mozda pomogne

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Da , pazi samo da ne pomesas cedulje sa onom listom za super- market Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11618
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile Smile

to nikako nece valjati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da , pazi samo da ne pomesas cedulje sa onom listom za super- market Smiley

da, ali ne radim cedulju za supermarket. Wink
probala sam i to, ali nije puno pomoglo. krenem pisati i stanem. zapravo uopće nemogu da razmišljam o tome, a moram i na neki način stalno razmišljam o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Kad ti kazem ... kada budes znala da je to to ... bices sigurna Smiley

Neces pisati razloge Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
pa onda budi sa obojicom...
proba paralelnu vezu .... neces biti jedina devojka na ovom svetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa onda budi sa obojicom...
proba paralelnu vezu .... neces biti jedina devojka na ovom svetu

ne mogu to. ne zaslužuju to -  i ovako je loše, a tako bi bilo još gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
A da ostavis obojicu iza sebe i da nastavis dalje?
Ima jedna divna izreka koja kazhe da se casha koja se jednom slomi nikako ne mozhete popraviti..Mislim, nacices se u jako nezgodnoj situaciji jer ce se stalno pitati da li si napravila pravi izbor..i onda sve ispochetka..Tako povredjujes i jednog i drugog..

Moj savet ti je jednostavan-idi dalje  Smile
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 15:42:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.