Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:27:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turn on/off  (Pročitano 627 puta)
21. Avg 2014, 23:09:07
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
Browser
Safari 534.30
mob
Sony Z5
Danas sam do16h normalno koristi racunar i normalno ugasio,posle 2 sata da ga upalim nece samo se pali pa ugasi i ukrug.Ne vjerujem da je napajanje jer je ono ThermalTake 630w smart >80% Bronze,a komponente ne vuku u vr glave 400w.Kontam da ako je maticna ili napajanje da bi se ugasio odma sam bez upozorenja,nebi cekao da ga ja ugasim.

I da li je moguce sledece.Ako ne uspem da sredim racunar a imam kablovskiinternet,da li he moguce kupiti wifi ryter i povezati na modem ili nekako a da radi bez pc-a?I ako neko moze poslati linkove takvih rutera hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Sony Z5
Ram,maticna,napajanje uzeto pre godinu i dva meseca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Apple iPhone 12, S21
To ti je otislo?  Smile

Nestajalo struje mozda? Neko nevreme?

Ovaj deo sa ruteom te nisam bas razumeo.
Imas kablovski net, i hteo bi da ga  vajerlesujes (kakva rec, divim se sam sebi do imbecilnosti Smile )
Koji si modem dobio od provajdera?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Sony Z5
Nije bilo nevremena nije nestajalo struje samo sam ga lepo ugasio i da ga upalim kasnije nece sano se pal8 gasi.Pitam vas sta bi moglo biti da znam s cime imam posla

A za internet:
Ako ne uspem napraviti pc,da li je moguce da se na vecpostojeci modem nakaci wifi ruter i da imam wifi za smartphone i tablet.A da radi bez racunara?
Ako treba da pojasnim opet samo reci imam vremena Smiley
« Poslednja izmena: 22. Avg 2014, 00:00:00 od Panisher21 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Nije bilo nevremena nije nestajalo struje samo sam ga lepo ugasio i da ga upalim kasnije nece sano se pal8 gasi.Pitam vas sta bi moglo biti da znam s cime imam posla

A za internet:
Ako ne uspem napraviti pc,da li je moguce da se na vecpostojeci modem nakaci wifi ruter i da imam wifi za smartphone i tablet.A da radi bez racunara?
Ako treba da pojasnim opet samo reci imam vremena Smiley

Pa pazi...zna da se desi da napajanje vrisne i da sa sobom povuce plocu. Sa druge strane zna da se desi da memorija spali plocu... Nikako ne mozes biti siguran. Ko ti je rekao da ti je to otislo?
Koje si napajanje imao?

Sto se tice neta, da moguce je, sa tim da moras prvo prikaciti taj novi ruter na neki komp, da podesis wi-fi. Nakon toga ces se moci kaciti bilo kojim uredjajem, ali ako iz bilo kog razloga ruter izgubi podesavanja, resetujes ga, bilo sta...postoji verovatnoca da ces morati opet da se nakacis nekim uredjajem da bi ga opet konfigurisao.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2017.2
mob
Sony Z5
Momci sredio sam racunar bez potrosenog evra haha Smile
Naime,problem je bio u utorima za ram,najvjerovatnije zbog prasine.Prvo sto sam ucinio jeste da sam izvadio obe ram plocice i upalio racunar,i nije se gasio.Ugasim stavim jednu upali se normalno,pa opet ugasim,stavim istu ali u drugi utor al nece.Ja se vec tad pomirio "crko mi utor sta cu".I onda kad sam ga otvorio,da ga usisam,usisao ja njega,i za zadnji pokusaj da pokusam opet sa oba rama.I na svu srecu proradi.
Ko bi rekao ahahha Smile.Bilo mi je sumnjivo da je napajanje,jer mi je napajanje vrlo skupo izaslo i ima veoma dovoljno wati i amera i citav niz zastita od kratkog spoja pregorevanja itd itd.Cak na kutiji pise da ThermalTake na svoje napajanje daje 5godina garancije.
Prvo sto bi savetovo ljude kojima se desi ista ili slicna stvar da urade isto ko ja ili da provere cmos bateriju.Kakvi su nasi ovde serviseri,rekli bi crkla napojna ili maticna,uzeli sebi ugradili u polovnjake,a vama prodali nove stvari.Zato ovo itetako vredi pokusati.(nadam se da ne vredjam nekog ovim,al desava se)
Hvala Celavi na pomoci Smile

A sto se tice Wi-Fi...
Sestra je isto htela na kablovski internet ugraditi wireless kupila ruter i sve to..i nije moglo,zvala kablovske operatere i oni su joj rekli da dok oni ne puste neki signal nema wirelessa.Ja mislim da je to glupost da je dovoljno uzet ruter lepo povezati i podesiti na onoj ip adresi..Tacno?

Pitao si koje je napajanje u pitanju: ThermalTake 630W Smart Silver 80+
[/img]

Nadam se da nisam smorio.Hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:27:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Turn off

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.