Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:56:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunizam kroz vjekove!  (Pročitano 22140 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Joj, nemojte o Reloaderu...

On je...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro došla ja    Smile
Drugarice i drugovi, zanima me vaša tema . Dokle ste stigli?  Smile
Covjece vidis,kroz Krista do pravog komunizma,moze se vjerovati Bogu i biti komunista,a taj komunizam je jedino ostvarljiv tamo,gdje nema,prekrsioca Bozjeg zakona,nema lopova,ubica,covjekomrsca,svi su ljudi Bozja stvorenja,znaci novonastali covjek umom i dusom,ali taj isti bi vec sad morao zivjeti tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Hallo Euridicat ! Je si se odljutila ?

@Heldin

Krist i mač . Revolucija . Oćemo li malo u bit ? Otkud knezu mira mač u rukama ?

Opcije :

1) Krstaški ratovi . Oslobađanje "svete zemlje od nevjernika"
2) Širenje kršćanstva mačem . Pokrsti se ili budi uništen . Sjetimo se Južne Amerike . Ma i Sjeverne ( samo oni to kriju ) . Ma i Australije . Ma di god su došli nosili su " u jednoj ruci Bibliju a u drugoj rakiju i barut".

Nevjerujem u ove dvije opcije .

Ustvari , mislim da Krist nikada nije mislio na to i da gledajući sve ovo sa neba tuče sam sebe šakom u čelo i viče : "Hrkljuš-hrkljuš".

Pomislimo na apostole . Zamislimo apostola Šimuna - Petra  da danas uskrsne i neko ga dovede u Vatikan pred crkvu Svetoga Petra . Ja mislim da bi učinio jedno dva puta : "hrkljuš-hrkljuš" a onda bi doživio moždani udar .

Pa onda , kakav crni mač ?

Šta ti misliš Heldin ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Odljutila sam se...  Smile         (Al` obecaj da me neces trpati u neke generalizacije...)

Vec sam pisala o tome...

Vera, ljubav, nada- koja se sticala ratovima? (Krstaski ratovi- veliki izgovor za pljackanje.)
To je veliki prigovor hriscanstvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ima nesto u tebi sto me zbunjuje @Reloader !
Eto bas tako citam sve te postove a ti izgleda ipak samo zelis da skrenes paznju ovde!Nekako mi nema jako puno logike u tvojim recima,pa evo i ova zadnja misao potvrdjuje to,@Heldin nije nijednom izjavom potvrdila da je pod sotoninom zastavom,naprotiv,njene reci govore da se iznad nje viori zastava vecnosti koju drzi Knez mira

Прочитај поново њен пост.

Није потврдила за себе, али за мене јесте.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2006, 20:03:59 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hallo Euridicat ! Je si se odljutila ?

@Heldin

Krist i mač . Revolucija . Oćemo li malo u bit ? Otkud knezu mira mač u rukama ?

Opcije :

1) Krstaški ratovi . Oslobađanje "svete zemlje od nevjernika"
2) Širenje kršćanstva mačem . Pokrsti se ili budi uništen . Sjetimo se Južne Amerike . Ma i Sjeverne ( samo oni to kriju ) . Ma i Australije . Ma di god su došli nosili su " u jednoj ruci Bibliju a u drugoj rakiju i barut".

Nevjerujem u ove dvije opcije .

Ustvari , mislim da Krist nikada nije mislio na to i da gledajući sve ovo sa neba tuče sam sebe šakom u čelo i viče : "Hrkljuš-hrkljuš".

Pomislimo na apostole . Zamislimo apostola Šimuna - Petra da danas uskrsne i neko ga dovede u Vatikan pred crkvu Svetoga Petra . Ja mislim da bi učinio jedno dva puta : "hrkljuš-hrkljuš" a onda bi doživio moždani udar .

Pa onda , kakav crni mač ?

Šta ti misliš Heldin ?

Ma cuj me, od djetinjstva se borim protiv toga,da u ime krscanstva, netko ubija nekoga.Ja ,a mozda i neznam nikad nisam nasla da je Krist rekao ubijte nekoga u ime moje,ali znam da je rekao mene radi ce vas progoniti.I onda i sad i uvijek,ljudi su zloupotrebljavali Krista i njegovu ljubav,-ima jedan stih koji pise svoj hljeb cemo jesti,svoje cemo haljine  nositi samo da se imenom tvojim nazovemo. Izajija 4,1 Ali znam da je rekao svecenicima da su licemjeri,okreceni grobovi,i to sto je zemaljska crkva nemoze biti i nebeska,ali vjera koju mi imamo u Krista moze biti nebeska,zato radimo na izgradnji karaktera,nemojmo Kristu stavljati u ruke i u mislima nase izmisljotine,nase delirijske napitke,On je sin Bozji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Прочитај поново њен пост.

Није потврдила за себе, али за мене јесте.
E oprosti nisam te htjela vrjedjati,ali sam te htjela sok terapijom pozvati predji pod zastavom Krista,pobjedi najveceg neprijatelja u sebi pocni voljeti ljude,uzmi ih kako su nastali svojim genetskim spojom,pomozi im u opleminjavanju ,ljubavi,miroljublja,radosti i onako ima na ovoj zemlji previse boli i smrti,ublazimo jedan drugome rane,nahranimo jedan drugoga,podjelimo sto je plemenito i casno,sto covjeka cini covjekom,e to je revolucija i komunisticki manifest.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja se slažem s onim što si rekla. puno puta se čovječja zamisao proglašavala božjom voljom radi mentalne manipulacije i koristoljublja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Odljutila sam se... Smile (Al` obecaj da me neces trpati u neke generalizacije...)

Vec sam pisala o tome...

Vera, ljubav, nada- koja se sticala ratovima? (Krstaski ratovi- veliki izgovor za pljackanje.)
To je veliki prigovor hriscanstvu.
Ma imas ti prava to je sve u povijesti bilo krscanstvo,ali me nemozes ubediti da je to od covjecanstva Krist zahtjevao,to mi je pricao i na satu biologije moj nastavnik OS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
E oprosti nisam te htjela vrjedjati,ali sam te htjela sok terapijom pozvati predji pod zastavom Krista,pobjedi najveceg neprijatelja u sebi pocni voljeti ljude,uzmi ih kako su nastali svojim genetskim spojom,pomozi im u opleminjavanju ,ljubavi,miroljublja,radosti i onako ima na ovoj zemlji previse boli i smrti,ublazimo jedan drugome rane,nahranimo jedan drugoga,podjelimo sto je plemenito i casno,sto covjeka cini covjekom,e to je revolucija i komunisticki manifest.

Жао ми је али не верујем у те идеје. На основу свог животног искуства схватио сам да свет ипак мало другачије функционише.

Волим само оног ко мене воли и ко је то заслужио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:56:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.