Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:29:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Комунизам и комунисти  (Pročitano 15421 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Kod nas je na vlasti komunizam najgore vrste obavijen plashtom "demokratije". Sve partije su shatro neke demokratske ili nacionalistichke a unutrashnje uredjenje vecine tih partija je maksimalno komunsitichko i centralistichko. Chista demagogija.
Ti si najbolji primer desnicarskog sovinizma i neupucenosti...Smile Kada mi neko bude objasnio sta to levicarsko imaju aktuelne parlamentarne stranke (izuzev SPS-a) onda cu da mu skinem kapu...

Ali na zalost ovde vlada najcrnji kapitalizam!   Smile

Sta levicarsko ima SPS osim ruze...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Znam dovoljno dobro sve o Kini i Vijetnamu.Tamo vlada socijalizam sa manjinskom privatnom svojinom koja je regulisana strogim drzavnim pravilima u privredjivanju.

Sto se tice Brazila i oni su levicari(ne toliko extrenmni) i zaboravio sam da dodam...

A Cile i Argentina ce uskoro skrenuti u levo...Umro je Diktator Pinoce!

ljudi ovo je laz, a decko laze!
i kini se trenutno odvija proces privatizacije i vise nece posojati drzavna svojina!
sve je privatno, jer su videli da je sve drugo utopija i ne nudi progres!
vijetnam malo kaska za kinom, alli postaje kapitalisticka zemlja!
brazil i cile su dve najkapitalistickije zemlje na svetu!
cile je privatizovao i svoje fondove-penzione i ostale!

pinoce nije ziv, ali je spasio cile od budala! na tome ce mu biti zahvalna buduca pokoljenja!

komuniste treba unistiti!

Ha,Ha,Ha...  Smile Jel si bio ti u Kini i Vijetnamu?! Smile

Za tvoju informaciju postoje ljudi odavde koji odrzavaju odnose sa njihovim komunistickim partijama i putuju tamo.   Smile

A sto se tice Brazila,ne znam da li si pratio demonstracije kada je Bus dolazio u posetu...

U Cileu su bili ulicni sukobi posle smrti Pinocea...I sada levica moze opusteno da dise...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Sta levicarsko ima SPS osim ruze... Smile

Pa recimo da je za vreme vladavine SPS-a skolstvo i zdravstvo bilo besplatno.
 Smile

A kod aktuelnih stranaka toga nema u programu.

[Edit by vlado85: Ne pisi dvije poruke za redom. Koristi opciju u gornjem desnom uglu poruke]
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 17:05:04 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Besplatno... hm.. nesto se ne secam...
Ja sam upisala faks '99. godine i tada je postojala kategorija sufinasirajucih studenata... znaci... vise i visoke skole nisu bile besplatne...
A, SPS je vladao do 05. oktobra 2000. godine...

Takodje... osnovne i srednje skole su i dalje besplatne... dok je za fakultete to omoguceno za one najbolje...

Dodatak...
Inace.. da.. SPS je zaista ostvario jednu ideju komunizma... svi smo postali (skoro) isti...
Srednji sloj je u potpunosti unisten... Postojali su samo oni i mi ostali... nizi sloj...
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 16:58:18 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam upisala faks '99. godine i tada je postojala kategorija sufinasirajucih studenata... znaci... vise i visoke skole nisu bile besplatne...

Takodje... osnovne i srednje skole su i dalje besplatne... dok je za fakultete to omoguceno za one najbolje...
Na tu pricu mogu da se upecaju samo naivni. Smile

Skolarine nisu postojale,nego se to sufinasiranje svodilo na placanje nekih malih iznosa novca(kao clanarina u biblioteci).To ce sigurno da osiromasi tvoj budzet... Smile

a sad su skolarine od 60 000-120 000

O Osnovnoj skoli ne treba raspravljati,jer na nju nisam ni mislio.Mada "demokrate" upravo i teze da zavrsimo samno osnovnu skolu,kako bi nas pretvorili u robove. Smile

Studiraju samo bogati,i onaj ko ima srece da upadne na budzet(a takvih je mnogo manje).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
Skolarine nisu postojale,nego se to sufinasiranje svodilo na placanje nekih malih iznosa novca(kao clanarina u biblioteci).To ce sigurno da osiromasi tvoj budzet...

Skolarina je bila 7000 dinara... kada je evro bio 30 dinara.. cini mi se...
Racunaj...
Mnogo je skupa ta clanarina biblioteke... a i to znaci da skolovanje ipak nije bilo besplatno...

Citat
Studiraju samo bogati,i onaj ko ima srece da upadne na budzet(a takvih je mnogo manje).

Ja ne znam nijednu zemlju gde se besplatno skoluju ljudi koji su iz srednje skole izasli sa dvojkom ili trojkom...  Smile
Ne vidim u cemu je problem da studiraju samo najtalentovaniji... ovako imamo gomilu nestrucnih diplomaca, strucnih koji rade u prodavnici i jos vecu gomilu vecitih studenata...  Smile
Inace... sto se tice bogatih... oni su i za vreme vladavine SPS i sad isli na privatne fakultete, tako da se ti nista ne brini za materijalni status profesora Megatrenda i BK fakulteta...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Ha,Ha,Ha...   Jel si bio ti u Kini i Vijetnamu?!

Za tvoju informaciju postoje ljudi odavde koji odrzavaju odnose sa njihovim komunistickim partijama i putuju tamo.  

A sto se tice Brazila,ne znam da li si pratio demonstracije kada je Bus dolazio u posetu...

U Cileu su bili ulicni sukobi posle smrti Pinocea...I sada levica moze opusteno da dis
moji prijatelji cesto idu u kinu jer saradjuju sa njihovim kompanijama, a jedan poznanik ima fabriku u suvlasnistvu!
jedan prijatelj je prevodilac i radi u kini, a cesto radi i u vijetnamu!
imam istinite podatke i pricu iz prve ruke koju i sam koristim za porebe na faksu!
a ti tvoji odnosi sa njihovim partijama su smesni! kakve veze to ima sa bilo cim!
odes tamo kao ispran mozak i pricas sa drugim ispranim mozgom! ne vidim bilo kakvog prostora da ti nesto vidis sto je realno i istinito! a vidim da si i neobrazovan pa sam siguran da bi ta istinita prica tebi i ne bi mnogo znacila!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Čavez: Fidel je ponovo glavni
Ponedeljak, 30. april 2007. 10:41

Kubanski predsednik Fidel Kastro ponovo je "glavni", poručio je njegov prijatelj i politički saveznik, predsednik venecuele Ugo Čavez.

Kubanski lider nije vidjen u javnosti od 31. jula kada je saopštio da je bio na operaciji i da je privremeno predao vlast svom mladjem bratu Raulu. Sa sve učestalijim izveštajima kubanskih zvaničnika o njegovom napretku, počele su spekulacije da bi Kastro uskoro mogao da se vrati na posao.

"Fidel je glavni. Fidel je glavni", rekao je Čavez u nedelju i dodao da je dan ranije od Kastra primio "filozofsko pismo" na 10 strana.

Čavez je, tokom susreta sa levičarskim liderima, rekao i da je bolivijski predsednik Evo Morales "odlučan da se Kastro pojavi u javnosti 1. maja".

"Mislim da Evo i Fidel imaju tajni plan, toliko tajni da čak i ja ne znam šta je. Ne usudjujem se da komentarišem", rekao je Čavez.

Od operacije, Čavez je redovno obaveštavao javnost o Kastrovom oporavku, a kubanske vlasti su periodično objavljivale fotografije i video snimke 80-godišnjeg lidera.

Čavez je rekao i da je Kastro zbog zdravstvenih problema morao malo da uspori, ali da mu se sada zdravstveno stanje "zaista poboljšalo" i da je "izvanrednog mentalnog stanja".

"Fidel više ne može da ide 350 kilometara na sat. Sve bismo dali da ga imamo ovde, ali takav je život", rekao je ČAvez na samitu Bolivarske alternative za Amerike (ALBA) - bloka koji čine Kuba, Venecuela, Nikaragva i Bolivija i koji promoviše socijalističke trgovinske inicijative i saradnje suprodne američkim planovima o slobodnoj trgovini.

Kastrovu vladu na samitu predstavlja potpredsednik Karlos Lage, ali Čavez tvrdi da Kastro i dalje igra glavnu ulogu.

"On je glavni. Fidel je važna perjanica ALBA-e", rekao je Čavez i TV kamerama pokazao pismo sa Kastrovim odlučnim potpisom koji je Čavez protupačio kao jasan znak da se Fidelovo zdravlje poboljšava.

"Fidel radi neverovatne stvari", zaključio je Čavez.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ALBA- skupina zemalja slicna onom pokretu nesvrstanih, gde su najveci luzeri svetske ekonomije!
venecuela i bolivija mogu da zivotare malo duze zbog nafte i prirodnih resursa koje ce prodavati kao sirovine, ali i oni i njihove zemlje "ortaci" su osudjeni na propast!

ekonomija kao nauka je to predvidela i tu se da projektovati sta ce biti sa tim luzerima!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Ali do 5.oktobra sufinansiranje nije prelazilo cifru 200-300 maraka shto je velikoj ili bolje da kazhem ogromnoj vecini bilo pristupachno.

Citat

I pored astronomskih cena studiranja broj studenata na prvoj godini uopshte se ne smanjuje, chak se na nekim fakultetima iz godine u godinu povecava.

Uostalom studenti su se vechito bunili protiv svega moguceg i nemoguceg pa im se to konachno nakon 5.oktobra olupalo o tintaru a ispoljilo se upravo u astronomskim cenama studiranja. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:29:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.