Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 19:23:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Комунизам и комунисти  (Pročitano 15375 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Jel ova tema ima u naslovu LDP... nema..
E, ajd ne gusite vise...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
da komunikaciju nastavish bez vredjanja

Citat
tvoji fegeti

Koje mi to grafite ispisujemo? Ne pozivamo na ubistvo Kostunice, pozivali smo na njegovo samoubistvo, osudili su to i nasi, nismo to svi radili. Nece se vise ponoviti, evo cak bi mu se i izvinio zbog toga, ali covek se nije ni pojavio pred novinarima 3 meseca, a kamoli negde drugde.

Pa dobro, vi sto zagovarate Kosovo je Srbija, a sedite u svojim toplim domovima, jedete pecenje za 1. Maj, necete u Gardu... ne znam, malo je licemerno.

maurik, ne generalizuj, ne vredjaj, koji ti je qrac?

Dovoljno je da na jednoj zgradi prekrecis grafit "smrt b92" a da na zgradi pored napises samo "ldp". To je chisto licemerje. Svaki grafit je ruglo bez obzira na sadrzhinu. Vi se ne borite za cistije fasade vec vam je cilj da se samo vasi grafiti vide.

I ja sam hiljadu puta osudio ubistvo premijera pa me ti i tvoji puleni i dalje nazivate radikalom a sve radikale ubicama i fasistima. Logicno da i mene smatrate fasistom i ubicom zar ne? Wink

Sto se Kosova tiche ono se josh uvek zvanichno vodi kao deo Srbije i tu nema shta da se zalazhem ni ja ni bilo ko drugi. Postoje odgovorni kojima je posao da se zalazhu za to da Kosovo ne dobije nezavisnost i ne bude oteto od Srbije. I uopshte nema potrebe da brinesh ni za mene ni za druge gde cemo ako dodje do rata u zemlji, da li ce neko u nekakvu famoznu gardu ili u Vojsku Srbije, ti brini u koji ces podrum da smestis svoje dupe ili na koji ces granicni prelaz da zapucash. Wink

Citat
wow?! znaci ako nam se raspadne odbor, mi smo komunjare   ne, ne razumem, nikako.

Ako vec citirash onda citiraj celu rechenicu i nemoj izvalchiti iz konteksta ono shto ti odgovara. Wink
Vi se shatro zalazhete za nekakvu decentralizaciju a u sopstvenim redovima sprovodite maksimalnu centralizaciju. To je odprilike odlika vecine partija, neka lazhna autonomija Vojvodini kako bi se docepali par glasova vishe a nakon izbora nastavili da cherupate tu istu Vojvodinu. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ha Ha...koje sve gluposti ne procitah u ovim postovima! Smile

Za vasu informciju sve komuzisticke/socijalisticke zemlje koje su danas aktuelne:

1.Kina
2.S.Koreja
3.Kuba
4.Laos
5.Vijetnam
6.Venecuela
7.Bolivija
8.Ekvador

U Nepalu je pre neki mesec srusena monarhisticka diktatura,tako da se i od nje ocekuje promena kursa.

Sto se tice Evropskih zemalja kod kojih je komunisricka partija jaka ali ne dovoljno da bi samostalno vladala su:

1.Italija(4 po jacini-ucestvuje u aktuelnoj vladi).
2.Spanija(3 po jacini-ucestvuje u vladi drzi neke pokrajine i gradove).
3.Francuska(nekoliko komunistickih partija,mogle bi kada bi se ujedinile da izbiju na 3 mesto).
4.Grcka(3 po jacini)
5.Ceska Republika(3 po jcini)
6.Rusija(2 po jacini)

Uz malo dobre volje i godina sve ce da dodje na svoje mesto.S tim u vezi ide i nedavna fuzija i pravljenje Nove Levice i u Nemackoj od strane 2 komunisticke partije!

U Engleskoj(zbog Laburista) su relano slabi,a pogotovo u Americi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Kod nas je na vlasti komunizam najgore vrste obavijen plashtom "demokratije". Sve partije su shatro neke demokratske ili nacionalistichke a unutrashnje uredjenje vecine tih partija je maksimalno komunsitichko i centralistichko. Chista demagogija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kod nas je na vlasti komunizam najgore vrste obavijen plashtom "demokratije". Sve partije su shatro neke demokratske ili nacionalistichke a unutrashnje uredjenje vecine tih partija je maksimalno komunsitichko i centralistichko. Chista demagogija.
Ti si najbolji primer desnicarskog sovinizma i neupucenosti...Smile Kada mi neko bude objasnio sta to levicarsko imaju aktuelne parlamentarne stranke (izuzev SPS-a) onda cu da mu skinem kapu...

Ali na zalost ovde vlada najcrnji kapitalizam!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
1.Kina
2.S.Koreja
3.Kuba
4.Laos
5.Vijetnam
6.Venecuela
7.Bolivija
8.Ekvador
aj malo procitaj nesto o kini i vijetnamu, da znas o cemu se tamo radi!
a ove juzno americke zemlje mogu samo da nastave da se glupiraju i uvek ce biti u senci brazila, cilea i argentine!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ti si najbolji primer desnicarskog sovinizma i neupucenosti...Smile Kada mi neko bude objasnio sta to levicarsko imaju aktuelne parlamentarne stranke (izuzev SPS-a) onda cu da mu skinem kapu...

Ali na zalost ovde vlada najcrnji kapitalizam!   Smile

Josh jedan nauchnik sa svojom definicijom sovinizma...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
1.Kina
2.S.Koreja
3.Kuba
4.Laos
5.Vijetnam
6.Venecuela
7.Bolivija
8.Ekvador
aj malo procitaj nesto o kini i vijetnamu, da znas o cemu se tamo radi!
a ove juzno americke zemlje mogu samo da nastave da se glupiraju i uvek ce biti u senci brazila, cilea i argentine!
Znam dovoljno dobro sve o Kini i Vijetnamu.Tamo vlada socijalizam sa manjinskom privatnom svojinom koja je regulisana strogim drzavnim pravilima u privredjivanju.  Smile

Sto se tice Brazila i oni su levicari(ne toliko extrenmni) i zaboravio sam da dodam...  Smile

A Cile i Argentina ce uskoro skrenuti u levo...Umro je Diktator Pinoce!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Znam dovoljno dobro sve o Kini i Vijetnamu.Tamo vlada socijalizam sa manjinskom privatnom svojinom koja je regulisana strogim drzavnim pravilima u privredjivanju. 

Sto se tice Brazila i oni su levicari(ne toliko extrenmni) i zaboravio sam da dodam... 

A Cile i Argentina ce uskoro skrenuti u levo...Umro je Diktator Pinoce!

ljudi ovo je laz, a decko laze!
i kini se trenutno odvija proces privatizacije i vise nece posojati drzavna svojina!
sve je privatno, jer su videli da je sve drugo utopija i ne nudi progres!
vijetnam malo kaska za kinom, alli postaje kapitalisticka zemlja!
brazil i cile su dve najkapitalistickije zemlje na svetu!
cile je privatizovao i svoje fondove-penzione i ostale!

pinoce nije ziv, ali je spasio cile od budala! na tome ce mu biti zahvalna buduca pokoljenja!

komuniste treba unistiti!

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Komunizam nas je najviše unazadio,i daće Bog da nikad više ne vladaju Srbijom Smile

Dole komunizam, bez kralja ne valja Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 19:23:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.