Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 15:55:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunisticki revolt!  (Pročitano 39225 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
Chile, uvek i kad nvredjas i nepsujes tu osobu, ovde vec 14 godina od kako se zavrsila diktadura mozes da kazes sta hoces i da radis sta hoces. Naprimer, pederi su napravili gey paradu (odvratno) sad su nacisti resili da naprave anti gey paradu, pederi izasli na štrajk, kao jadni oni, niko ih nerazume. Onda su politicari rekli da je ovo slobodna zemlja i kao sto pederi mogu da se manifestuju na ulici tako i svi drugi koji imaju drugacije misljenje. (ovde nepostoje nacisticke i fašisticke partije).
Eto ti primer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mozes da napljujes nekog politicara javno i da ti ne bude nista?
Novinar moze bilo sta da objavi sto mu padne napamet?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
Citat

Mozes da napljujes nekog politicara javno i da ti ne bude nista?

da, mozes da kazes sve sto mislis, a ovaj ako hoce moze da te tuzi.

Citat

Novinar moze bilo sta da objavi sto mu padne napamet?

kako znas?  Smiley  to ovde rade jos od kad, izgleda da citas cileanske novine, znas ovde kod mene ima jedan problem, vise se prodaju novine u kojima se obljavljuju takve stvari, gde pise ko je sta kome rekao nego gde izlaze politicke vesti. Ovaj narod uopste nije zainteresovan za politiku, omladina neglasa, zato sto ih neinteresuje politika i neveruju politicarima. Najsmesnije je to sto je cile na 5 mestu u svetu kao zemlja gde ima najmanje korupcije u svetu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
da, mozes da kazes sve sto mislis, a ovaj ako hoce moze da te tuzi.

I gde je tu onda sloboda ako ti mozes da najebes? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
pa  mozes da najebes, ali te nejuri drzava, niko nece da te strpa u logor ili da te strelja zbog tvog misljenja, naravno da ovaj ima pravo da te tuzi, on je isto slobodan kao i ti i ima ista prava.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I kod komunista imas to, samo sto te kadija tuzi i kadija ti sudi, isto ko i tu.
Ako ima ista prava kao ti, znaci da na uvredu moze odgovoriti uvredom a ne da ti mozes zbog nje najebati, jer on nije Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Zakljucak, slobode nema nigde! Dobro, pa makar imali i prividnu slobodu, idemo dalje. Sta je sa zivotom kao osnovnom potrebom, ili da se tacnije izrazim, osnovnim potrebama za zivot, za egzistencijom. Opet se sve svodi na rad i svaki covek svojim radom stvara svoje uslove za zivot. Zato, srecna radnik je dobar radnik. Obezbetite svakom coveku da bude srecan, i on nece toliko mariti za svoju slobodu, u ovom slucaju slobodu izrazavanja koja je potisnuta u mom sistemu. Hej, i ja moram nesto da priznam. Mada, i to je reseno. Jednostavno, budi clan partije i nekog ce zanimati tvoje misljenje. Ne zaboravimo da kumunizam koristi demokratiju kao osnovu, a to je naravno vlast naroda, u ovom slucaju vlast radnog naroda. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Slobode nema nigde, to je cinjenica, ali vise mi se svidja kad mi neko stavi na znanje da nisam slobodan i gde sta i kako treba da pazim nego kad me ovako zajebava Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
Gradjani, mozda treba da vas podsetim, a nadovezacu se na pricu druga Mimic, mozda niste ni znali, da je na zasedanju AVNOJ-a u Jajcu Jugoslavija dobila ime Demoratska federativna republika Jugoslavija, sto znaci da prvu demokratsku tvorevinu su napravili niko drugi do komunisti na ovim prostorima. Ali toliko mi se smucila ta rec i izlizala da je prosto mrzim, ako neko zna neka  mi objasni sta je demokratija, mozda to da su na vlasti, DSS, DS, DC, DA,...ako je to, onda uuuuaaaaaaaaaaa demokratija! Citiram druga Marxa " religija je opijum za narod", niko nezabranjuje religiju i crkvu samo treba da se zna ko sta radi u drzavi i crkva=lopovi dalje od odlucivanja o sudbini naroda, zato narod lepo izabere i kusa ono sto je izabrao. A to sto ljudi nisu isli u crkvu za vreme socijalizma, i nisu se krstili nije zato sto je bilo zabranjivano, nego zato prvo sto je bila drugacija moda, a drugo zato sto su se mnogi ljudi tako uvlacili sefovima, direktorima, predsednicima,... i onda su dosli do visokih pozicija pa su unistili Jugoslaviju, Partiju, narod i sve sto im je palo pod ruku. "By the way" moj otac je krsten '48, a deda je bio predratni komunista, i krstio je svu svoju decu, a bilo ih je troje. A to sto je crkva te paganske obicaje prisvojila, to je prica za sledeci put, tu mislim na krstenja, krsne slave,....
IP sačuvana
social share
Do konacne pobede, zauvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
" religija je opijum za narod"

Vidis to je jedina marksova sentenca koju redovno citiram.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 15:55:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.