Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:12:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunisticki revolt!  (Pročitano 39585 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da.... svi ostali su digli ruke od monarhije Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Da li se neko seca pesmice koju smo pevali dok smo bili klinci, ili bar neki od nas:
Svi treba da znaju sta drugarstvo znaci...
Svi smo mi bili crveni a da nismo bili ni svesni toga. Neko je prihvatio sve to, neko misli da postoji nesto bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Hm... ne secam se ja toga.. al bih se podsetio ako je ti znas...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
Postovanje gradjani, vidim da se lepo prica, doduse nije lepa prica o kojoj pricate, ali bar nema psovanja i svadjanja. Ja sam iskljucivo protiv ratova, ratovi su kapitalisticka tvorevina, jer  teraju gladan i zedan narod (radnike i seljake) da ratuju protiv svoje volje za interese kapitalista, a ti isti kapitalisti posalju svoje porodice na sigurno i boli ih k.... Skoro smo imali taj slucaj Sloba se zajebavao igrao "live riziko", a njegovi Mira, Marko i Marija se zajebavaju po svetu i trose pare, a nasi radnici ratuju u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Kosovo i Metohija...Zasto je potrebna revolucija odnosno oruzana promena vlasnika kapitala i opsteg uredjenja. Evolutivni procesi nemogu da se dese bez revolucije, jer kapitalistima i imperijalistima neodgovara evolucija jer njima je sada i ovde veoma dobro i nemaju nameru da sami sebi uskacu u stomak, zato prave ratove sirom planete i oplodjavaju svoj kapital. Zasto se drzi destabilizovana Afrika, Azija, Balkan, J.Amerika zato sto je tamo jeftina radna snaga i zasto se Nike neprave u americi gde je sat rada 10 dolara,kada mogu da se prave u Indoneziji destabilizovanoj, siromasnoj i gladnoj gde je mesec rada 10 dolara i to rade deca od 7 do 11 godina!!!!??? Prostom racunicom se sve vidi! E zato nemoze evolucija i zato mora REVOLUCIJA i to komunisticka, jer su vec bile burzoaska i socijalisticka sada je na redu komunisticka! Osetio sam se prozvanim kada je spomenuta konfiskacija i nacionalizacija, to sto je stvoreno pre nase socijalistocke revolucije nije stvorio jedan covek svojim znojem, nego je stvoreno eksploatacijom miliona ljudi koji su radili za minimalne dnevnice da bi nekakao prehranili svoje gladne porodice, a u isto vreme ti kapitalisti su uzivali u ptrofitu i isli na hipodrom, balove ,jeli skupu hranu i uzivali, e niko mi nemoze reci da je to posteno zaradjen novac na muci siromasnih ljudi! A i sve sto je konfiskovano ostalo je u zemlji niko nije stavio u svoj dzep i ljudi su bas zbog toga preziveli teske godin posle II svetskog rata.
IP sačuvana
social share
Do konacne pobede, zauvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Komunisticka revolucija nije bila? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Ustvari, bila je, i to mislim da je bila Pariska komuna. Poznato je naravno da je od strane imperijalista bila krvavo ugusena, jer niko nije hteo da dozvoli da o sudbini drzave odlucuje obican seljak ili radnik. Ali, priznajem da ipak nisam potpuno skolovan sto se tice Marksizma i istorije komunizma. Naravno, za sve ima vremena. Hteo sam da kazem ovo. Danas sam gledao Lov na Crveni oktobar. Naravno, taj film potpuno unistava ugled ruske armije, ali to sada nija rasparava. Dopalo mi se ono kada je na raju cika Son Koneri rekao: Dobro je da se svremena na veme dogodi neka revolucija. Naravno, tada je to bila poruke da je vreme da u rusiji dodje na vlast demokratija, i to je bilo odlucujuce predskazanje. Iz svega toga se da zakljuciti samo jedno. Proleterska vlast je dobra, ali uvek biva unistena od strane unutrasnjih neprijatelja i potkopavanjima kapitalistickih zemalja sa strane. Svako gleda svoj interes zar ne? E sada je doslo vreme da se tome kaze NE!!!!!!!! Ne zelimo da nase glave imaju znak dolara na celu i da svako kome se to pozeli kupi nas za novac!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
mob
HTC One M9
Pojma nemam sta se predhodno pisali a i ne zanima me samo cu da odgovorim kolezi mimicu.

Gospodine (drugarice (druze)) mimicu ili ono bese polaris ili tito mozda staljin ili slucajno lenjin ili ipak baba Simona. Dakle gospodine baba Simona kakve ti gluposti pises vidim ovi tvoji pobedjuju na svim frontovima razbise ljudi pocepase sve. Koleza kad pises nesto pisi nesto sto je ostvarljivo. i evo ti poklon od otpor!-a

IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Tokom prethodnih godina, na našoj politickoj sceni, bilo je uocljivo pisustvo velikog broja partija koje su u svom nazivu imale odrednicu "socijalisticka", "levica", "radnicka", "narodna" itd. Medju njima, Socijalisticka partija Srbije i Jugoslovenska levica odigrale su kljucnu ulogu u višegodišnjoj politici koja je zemlju dovela u katastrofalan položaj. Stav Partije rada prema njima je bio od pocetka jasan i nedvosmislen. Rec je o partijama koje su, po svojoj suštini i delovanju, duboko nacionalisticke, antinarodne i pljackaške i kao takve potpuna su suprotnost idejama socijalizma. Te partije su bile najobicnije interesne grupe sacinjene od birokrata, bogataša i kriminalaca, u koje se ulazilo bez ikakvih politickih uverenja, samo zato što su bile efikasan kanal do moci i privilegija.

Svaka partija se mora ocenjivati, pre svega, po svom delovanju i ucincima, a ne po proklamovanom u programu. Tzv. levicarske partije su pricale o socijalnoj pravdi, ravnopravnosti, društvenom blagostanju, progresu, integracijama, a u praksi su podsticali šovinizam, rušili mostove medju jugoslovenskim narodima, profitirali na narodnoj nesreci, stvorili diktaturu i ogranicili prava gradjana. Oni su zlocinci, šovinisti i pljackaši, a ne levicari.

Takvom svojom politikom, koju su nazivali socijalistickom i levicarskom, kompromitovali su i stvorili veliku zbrku oko same ideje levice. To traje i danas, kako kroz delovanje pomenutih partija, tako i onih prerušenih, sa odrednicama “demokratska”, “nova”, “socijaldemokratska” i sl. Sve one su po svojoj suštini iste i potpuno nesposobne da vode borbu za ideje socijalizma.

Prava levica se prepoznaje po istinskoj borbi za prava svih koji žive od svog rada, po borbi za socijalnu pravdu, za ravnopravnost svih naroda i gradjana, za bogatije i kulturnije življenje.

ISTINSKA LEVICA - BORBA ZA PRAVEDNIJE DRUŠTVO!

Zahvaljujem se partiji rada na sadrzaju koji sam iskoristio.
http://www.partijarada.org.yu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Hm... ajd nek ti bude... al znamo odakle je vrh obe te partije dosao...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Pa? Danas postoji gomila ljudi koja mesecno, ako ne i dnevno menjaju partije i opredeljenje. Ljudi su podlozni promenama, a sve to zbog interesa i novca. Zato, u drustvu jednakih interes pojedinca nesme da ugrozi zajednicu u celini. Ruski naucni socijalizam raspao se zato sto se partija odvojila od naroda i stvorila birokratiju. Posle toga nije bilo problema da je sruse kapitalisticke drzave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:12:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.227 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.