Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Okt 2025, 11:48:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunisticki revolt!  (Pročitano 41011 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Naravno da su Tito, KArdelj, Bakarić i ostalo smeće debelo upropastili Srbiju na račun zapadnih republika - počev od sremskog fronta, ubijanja srpske građanske elite, Golog otoka, preko zabrane povratka Srba na Kosovo i u MAkedoniju nakon II sv. rata, podele Srbije na pokrajine, prenosa vojvođanskih fabrika u Sloveniju, do smene uspešnih srpskih direktora i postavljanja partijskih kadrova tokom sedamdesetih, ne sprečavanja šiptarskog terora na Kosovu i dozvoljavanje bujanja njihovog nacionalizma uz neprekidno iseljavanje Srba, stalno prebacivanje i gušenje srpske svesti, vere i nacionalnog osećanja, denacionalizacija od koje ne možemo da se oporavimo i nećemo još dugo, forsiranje najgorih po principu partijske podobnosti, stvaranje Miloševića i Mire...pa zar to nije dovoljno
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Dread, sto se trudis? Prvo, iskreno ne verujem da iko ozbiljno voli Tita, a drugo, cak i da voli, neka mu...
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
Gradjanine dreadnot, slazem se da je komunisticka oligarhija i crvena burzoazija unistila (trenutno) komunisticku ideju, ali neslazem se u konstataciji da ce komunizam da se vrati, doci ce to je sigurno, kad, neznam, valjda kad ljudska svest dodje do tog stepena razvijenosti, a drugo nemoze da se vrati kad nikada nije ni bio, to sam vec pisao na forumu, nemora da znaci ako je partija sa komunistickim predznakom na vlasti da automatski sproveden i komunizam. I ovde niko negovori o ljubavi prema Titu, ili nekom drugom,  ali ja konkretno cenim i postuje
mnoge likove i nihova dela iz svetskog radnickog  pokreta. A ono sto si nabrajao, ona "nedela", jebiga takva je bilo vreme i uslovi. icon_2gun
IP sačuvana
social share
Do konacne pobede, zauvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Smiley Nemojmo, ima ljudi koji ga vole Smiley
Evo mimic na primer Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Ej, polako sa tim. Nikada nisam rekao da volim Tita i da mi je idol. Ovaj potpis mi je napravio SerbianFighter a da me nije ni pitao kako i sta. Naravno, meni se svidja i puno hvala, a li ova slika nema nikakve veze ko mi je idol i koga volim. Cak i ovo najjaca faca, to je za mene i to mi je bilo pre u potpisu. Bitno je da u svemu nije bitan idol, vec idealizam. Recimo da su mnogi poznati lideri komunizam pogresno razumeli, ili ga upotrebili za svoj interes. Proslost je samo u istoriji, mi se moramo truditi da ljudi shvate samu ideju radnickog pokreta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Izvinjavam se sto sam neke stvari pogresno protumacio Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
Mislim da stvari idu u pravom smeru, drug Mimic, ja i ostali zelimo da pokazemo da nismo idolopokolnici vec da smo ljudi koji misle svojom glavom i da zelimo dobro svima, da nekazem celom svetu. Komunizam je takva ideja i ona nepostoji od Staljina , Tita, Bakarica i ostalih vec mnogo duze. Tito jedan svetli lik u nasoj istoriji i takvog ga treba gledati, kamo srece da su i ostali bili kao on, Rankovic, "Lola" Ribar...gde bi nam bio kraj.
IP sačuvana
social share
Do konacne pobede, zauvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat

...gde bi nam bio kraj.

Hm... na golom otoku? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Ovako dobrog komunisto na tako strasno mesto? Smesno. Mada, ono bas i nije bio komunizam u pravom znacenju te reci... A sta je uopste?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kamuflirani mutant nacional socijalizma.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Okt 2025, 11:48:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.