Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 21:33:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunisticki revolt!  (Pročitano 38893 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pa ja ne mrzim tu ideju..samo mislim da nema dobru osnovu..nije bazirana po ljudskoj prirodi..te nema osnov da uspe..sve je svacije..naravno da tje neko to iskoristiti..i da se netje nesto bash se trzati za nesto drusttveno...a privatno je nesto drugo...
a samoupravljanje..ok kao DOO...ali to nije komunizam..i opet ne odlucuju svi kao ranije...znaci zbor radnih ljudi pa svi dizu ruke..i ko ima pojma i ko nema..nego selektovani predstavnici..koji imaju neki pojam..iako i to nije neka + ako oni koji su vlasnici..citaj svi nemaju kliker..kao sto je nemogutje da ga imaju..malko je teze tako neshto....Inace nemoj samo da smetnesh sa uma da recimovishe od polovine tog kapitala je oduzeto nekome da bi bilo svacije..nije sve u ovoj zemlji izgradjeno na o'ruk...mnogo je oduzeto i naneta je nepravda a u cilju sistema komunizma..kako bi uspeo..i opet nije..a US filmovi i slicne stvari....mislim...no coment....to je jedan veliki biz..koji prevazilazi budzet bilo koje komunisticke zemlje./.pa sad ti vidi.ko ima dobru osnovu da nesto sprovede i to uspe..ja volim da gledam to kao i vetjina...oni dizu kintu i sretjni su...drzava kroz porez ima kintu..sve je cool....iako je vrednost filma u nekom vrednosno filozofsko zivotnom smislu mala....ali jbg...kinta....ili si u igri ili ispadash...
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Tacno, medju robotima ideja bi funkcionisala savrseno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Pa vi se uz pomoc americkih filmova pretvarate u robote, tako da ce nama posao biti laksi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Iskreno... cenim amere jer su od filma napravili zabavu, dok je kod nas to jos uvek cisto oslikavanje socijalnih prilika... cenim ostali deo evrope sto kroz to oslikavanje stvaraju umetnicka dela...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
Gradjanine Djindjicu, to sto su komunisti *otimali* posle pobede u II svetskom ratu i revoluciji, to nije posteno zaradjeno nego je, zaradjeno na muci velike vecine koja je umirala u fabrikama i na njivama sve zarad boljeg zivota manjine koja je ubirala tzv. visak vrednosti! To je cilj diktature proleterijata da vec jednom vecina odlucuje, a ne manjina. Moras priznati da mnogo vise, na svetu ima radnika i ljudi koji zive od postenog rada nego eksploatatora i kapitalista. A. sto se tice filmova(americkih) Zar nevidite da su oni bolesna nacija, zar nevidite da oni snimaju samo filmove o KGB, o Vijetnamu, o pederima, o narkomaniji i naravno svuda pobedjuju veliki amerikanci, sto naravno nije slucaj u realnom zivotu.
IP sačuvana
social share
Do konacne pobede, zauvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
camilio....to bih voleo da si mogao da objasnish mome pradedi kome su oduzeli preko 800 hektara zemlje i neke sume....a sto je generacijama unazad sticano...
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Citat: camilio
,.... to sto su komunisti *otimali* posle pobede u II svetskom ratu i revoluciji, to nije posteno zaradjeno nego je, zaradjeno na muci velike vecine koja je umirala u fabrikama i na njivama sve zarad boljeg zivota manjine koja je ubirala tzv. visak vrednosti! ....

Da, da, baš tako....pa što su onda i te jadne seljake natjerali da popišu sve u nekakve kombinate i zadruge (kolhoze je l :wink: ) i tako ih ostavili da skapavaju od gladi? Umjesto da im daju ono što ti nazivaš da je "njihovim" oduzeli su im i ono malo što su imali. Dobro reći ćeš sve je postalo svačije. Al bome koliko ja znam samo mali broj u tome i uživao. Kako se ono zvahu.....? ......Prvoborci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Premestam temu u POLITIKU gde joj je i mesto.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
Gradjani, vi ako mislite da je to nepravda tako i dalje mislite, ja mislim da nije, ali naravno kada dodjemo ponovo na vlast to nam se nece ponoviti i orobice mo samo prave eksplotatore i ubice. Hvala na razumevanju. Do konacne pobede zauvek!!!
IP sačuvana
social share
Do konacne pobede, zauvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Cekaj, ovo me odusevilo:
Citat
ali naravno kada dodjemo ponovo na vlast to nam se nece ponoviti

Da li postoji iko ko je da prostis zasrao a da nije ovo rekao ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 21:33:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.