Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 09:32:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komunisti na izborima!!!  (Pročitano 9888 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
mislim da ova stranka nema sanse da postigne nesto vise ali zato mislim da nece sigurno biti 0.1%......svi penzioneri nisu 0.1% drzave!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
činjenica je da je u Italiji komunizam jaka politička opcija, koliko znam predsednik parlamenta im je komunjara

ja lično mislim da je narod vidio da je to pogrešna politička opcija, tako da neka ih, zanimljivije je

tamo pada vlada za par meseci!!! pobedili su sa malom razlikom, kad bi neki italijani sa severa priznali tu vladu uopste???

Ta vlada je sranje, nadam se da ce da padne sto pre.

Predsednik vlade je Prodi, bio je komesar evropske unije.

Massimo D'Alena je ministar sp, on je bio jedan od onih koji se najvise zalagao da ova zemlja bude bombardovana 99'.
Komunizam je u Italiji vrlo jak. 1945. su Amerikanci i Britanci sprijecili da komunisti dodu na vlast.
Као и у Грчкој.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N95
činjenica je da je u Italiji komunizam jaka politička opcija, koliko znam predsednik parlamenta im je komunjara

ja lično mislim da je narod vidio da je to pogrešna politička opcija, tako da neka ih, zanimljivije je

Znam mnogo dobro koje je politicko stanje tamo i kazem ti, Komunistu pobedjuju uglavnom u torinu, i na jugu.

Sve ostalo je desnica.

Ko zna sta bi bilo od italije da su komunisti dosli na vlast posle 45', ustalo imali su i vice premijera komunistu Togliatelli

tamo pada vlada za par meseci!!! pobedili su sa malom razlikom, kad bi neki italijani sa severa priznali tu vladu uopste???

Ta vlada je sranje, nadam se da ce da padne sto pre.

Predsednik vlade je Prodi, bio je komesar evropske unije.

Massimo D'Alena je ministar sp, on je bio jedan od onih koji se najvise zalagao da ova zemlja bude bombardovana 99'.
Komunizam je u Italiji vrlo jak. 1945. su Amerikanci i Britanci  sprijecili da komunisti dodu na vlast.

Samo na jugu i u torinu... sve ostalo je desnica, cak je i u Lazio(Rim) pobedila desnica Smile
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 19:28:46 od molc90 »
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
mislim da ova stranka nema sanse da postigne nesto vise ali zato mislim da nece sigurno biti 0.1%......svi penzioneri nisu 0.1% drzave!!! Smile

Jesi siguran? Sto se tice teme, smesno je pomisliti da ce se ikada dogoditi ista slicno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson K800i
Imaju moj glas!
Dosta su nas kapitalisti vukli za nos!
Vreme je da Srbija prvi put u istoriji postane komunisticka zemlja!(Nisam pogresio)

A vi svi nacionalisti (citaj fasiste/lazni vernici/cetnici/zlocinci) mozete da mi ga pusite!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson P910i
I ti nama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Mogu komunisti da mi popuse moj srpski penis

A vi svi nacionalisti (citaj fasiste/lazni vernici/cetnici/zlocinci) mozete da mi ga pusite!

Lakse malo sa tim oralnim seksom.. Obojica se smatrajte upozorenim, vredjanje je zabranjeno!
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson P910i
Dobro mene zaobidje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Dobro mene zaobidje  Smile

Prekinuo si me u slanju, a mrzelo me je da te dodajem Smile

Evo, sad i tebe upozoravam.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Italija,Francuska,Nemacka,Spanija,Belgija,...zemlje u kojima levica ima najvise(i sve vece) uporiste medju najmladjom populacijom.
Medjutim ta levica nije ideoloski komunisticka.Ne,i ona je kapitalisticka.Po mom misljenju,u Evropi (trenutno)ne moze da postoji istinska komunisticka ideja,a da ima jak uticaj na promene u kapitalistickim drzavama(ukljucujuci i Srbiju).
To se sve svodi na maske i sarene laze po Evropi.Jer,mislite li da bi kapitalistcki vladajuci slojevi dozvolili da se pojavi ozbiljna organizacija ideoloski motivisana?Ideologija i (iskrena)religioznost su za njih najopasniji i najveci protovnici.

A,sto se tice komunisticke ideje kod nas,mislim da nece imati znacajniju podrsku u skorije vreme.Ima puno faktora koji bi na to uticali,pocevsi od neokolonijalne(ili klasicne kolonijlane) ekonomske i politicke strukture,do povezivanja socijalistickog drustva SFR Jugoslavije sa skorom prosloscu "bratstva i jedinstva"(za koje mislim da je cista zloupotreba,jer razbijanje SFRJ nije proisteklo iz problema socijalistickog drustva).
"Zabranu religije" necu da uzimam u obzir kao jedan od faktora jer ni u SFRJ nije zvanicno bila na snazi zabrana(koliko me secanje sluzi).Mozda bi se reklo "pa da,ali je sustinski bila nepozeljna u samoj partiji"(sto je tacno!).Medjutim,iskreno govoreci,koliko je ista ta metoda anti-religioznosti ustanovljena u kapitalistickom srpskom(ali,i anglo-saksonskom) drustvu?Ja mislim,podjednako.Nema razlike izmedju kapitalistickog i komunistickog drustva po tom pitanju,jer i jedan i drugi oblik pocivaju na "teoriji evolucije" kao pozeljnom modelu pogleda na svet(naravno,u cilju odrzavanja postojeceg sistema-"jaci ker *rca").Cak,mislim da je religioznost veca boljka za kapitalizam nego za komunizam,jer komunizam ima dosta hriscanskih elemenata u svom programu,za razliku od kapitalistickog uredjenja koji pociva na cistom hedonizmu.Iako je,prema mom shvatanju,kontradiktorno i fatalno to sto je komunizam strogo odbacio religiju,treba znati da je to ucinjeno i iz istorijskih razloga "podele medju ljudima" i "zloupotrebe svestenstva" nad ljudima(sto se donekle moze uzeti u obzir kao "olaksavajuca okolnost",jer je period i prostor nastanka socijalne ideje vezan za drustva koja su imala sveze secanje na katolicku i anglikansku torturu).Dakle,ne mislim da bi ljudi odbacivali komunizam jer je zabranjivao religioznost,a kapitalizam ga "dozvoljava".Doduse,koliko je ljudi u Srbiji reliogozno i u ovom kapitalistickom drustvu?Malo...Posledica komunizma?Mozda,ali ne mislim da je to presudno,vec je sistem obrazovanja osnova nastalih promena u pravcu (pre svega)anti-hriscanstva.

I,ima jos nesto."Sizifova prica" o Evropi i EU.Sve dok ljudi budu (ovako zaludno)verovali da je to zivotni cilj svakog "emancipovanog gradjanina" ove banana drzave,onda nema bega ni za milimetar od klasicnog surovog kapitalistickog drustva,koje je na snazi kod nas.Iako,prica oko Kosmeta jasno pokazuje kakva je buducnost sto se tice naseg ulaska u Uniju,mnogi i dalje ne razumeju da ce to presudno uticati na odnos Srbija-EU(i naravno,vec utice,svidelo se to nekome ili ne).

Jos,da kazem svoje misljenje o uvodjenju komunizma kod nas.Nisam za tako nesto,jer mislim da je takvo drustvo nemoguce ostvariti.Zato,model skandinavskih zemalja bi trebao da bude nas primer na koji bi se ugledali.Ali,da bi se to i ostvarilo,potrebno je imati ekonomsku i (pre svega)politicku nezavisnost.A,ni jedno ni drugo nemamo,niti cemo imati sa ovakvim izborom politicara i sa ovakvim izbornim sistemom koji sluzi za zloupotrebu i manipulaciju volje ljudi.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 04:53:52 od gupman »
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 09:32:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.