Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:21:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komplikovani muskarci?????  (Pročitano 15423 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
Nokia krntija
To sam i hteo da navedem kao mogućnost... možda jednostavno do sada nisam naleteo na prave žene.

Smile nat det aj rikol..... Jel se računa opijanje?  Smile

ne znam  Smile

neki izlazak? pecanje? utakmica? poseta nekom gradu, drzavi? izlet? sport? izlozba? neka avantura? rasprava? etc...  Smile

Pa izlazaka je bilo dabome, al uglavnom sam se na njima smarao. A i nije to ono što me odistinski zabavlja. Za razliku od rasprave recimo, al eto ni sa jednom nisam imao prilike da vodim kvalitetnu polemiku. Jesam sa ženama generalno imao nekoliko zanimljivih debata, al ni sa jednom od njih sa kojom sam imao priliku da iste vodim, na žalost, nisam bio.

Van grada par puta, majormente dosadno. Van države sa  nekom nijednom. Na utakmicu isto nekoliko puta, ali to je prevashodno bila zabava za mene, dok je za njih bilo više žrtvovanje ili kompromis.

Na pecanje? Još nisam sreo ženu koja peca.  Smile

Od sporta jesam ih vodio sve na bilijar, jel'te  Smile, mora se jebi ga, to je preduslov da bi veza uopšte funksionisala... ali svaka je bila duduk i svaku sam morao da učim kako se drži štap i da je upoznajem sa pravilima igre... što je dosadno.

Suma sumarum... ja sam ili komlikovan ili bio sa sve samim glupačama i smaračicama.

« Poslednja izmena: 10. Avg 2011, 04:02:03 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.107

utakmica?

Ništa lepše, majke mi moje Smile nije zato što volim sport... kada si u društvu devojke ni ne gleda se praktično utakmica... sedite i grickate semenke, lepo vreme, pištaljka, dreka dole, okolo matorci prave šou... ma ništa lepše bre Smile

Citat
Na utakmicu isto nekoliko puta, ali to je prevashodno bila zabava za mene, dok je za njih bilo više žrtvovanje ili kompromis.

Pa ti kad odvedeš ribu da gledate utakmicu, pa se u 98. minutu najebeš Toletu milosne majke... pa normalno da to nije zabava za nju... ne da sluša manijaka koji se izdrkava na Miljkovića Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
Nokia krntija
Citat
ma ništa lepše bre

Da, ali za tebe. A za nju?

Kažem, ni sa jednom mi nije bilo zabavno kao što ume da mi bude sa samim sobom ili sa društvom... to je tek zasebna priča. Jer sa ortacima sa kojima se kapiraš, sa kojima deliš interesovanja, ne znam da li uopšte može neka žena to nadmašiti. Čak iako je voliš.

Jebote čoveče mi se pogledom kapiramo. Ja i Žile u srednjoj kad krenemo u drugu, samo se pogledamo i znamo da taj dan bežimo sa svih časova.

Možda jedino, ako bi ta žena bila isto tako podjednako dobar ortak. Uostalom, jedan čovek (koji je inače umro pre 3 nedelje bog da mu dušu prosti) nam je to pričao... "Momci, nemojte da tražite ženu koja je ne znam kako lepa, ne znam kako pametna, ne znam kako vredna, ne znam kako sposobna... tražite ortaka!"

Pa navodi svoj primer i jednu situaciju... Njega nema kući 3 dana. Nije se javio, njegova žena ne zna gde je, ne zna s kim je, ne zna šta radi ni dal je živ uopšte... I on ulazi u kuću u 2 ujutru, ona budna, pogleda ga i prvo pitanje koje mu postavlja je "Jesi li gladan?".

« Poslednja izmena: 10. Avg 2011, 04:24:04 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.107
Citat
"Momci, nemojte da tražite ženu koja je ne znam kako lepa, ne znam kako pametna, ne znam kako vredna, ne znam kako sposobna... tražite ortaka!"

Lepo rečeno. Neka mu je laka zemlja.

Citat
Da, ali za tebe. A za nju?

Bio sam do sad mislim 3 puta sa dve različite ribe na utakmici... i par puta još onako nekoliko nas skupa... Mladenovac gledali u svakom slučaju. Doduše, jedna je nekad bila odbojkašica pa joj valjda zbog toga to nije teško palo... ali... stvar je u tome što ni u jednom slučaju mi nismo obraćali pažnju na sam meč. Pa ne bih je zvao da ide sa mnom ako ću da prozivam dole sve redno a ona da bleji u mene ko tele.
« Poslednja izmena: 10. Avg 2011, 04:41:08 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
за тебе је буки ова риба права жена :

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
 Smile

bookee, citam ja sad sve ovo sto ti napisa... pa mi se namece jedno pitanje - sta ti je onda uopste bilo interesantno kod tih devojaka?  Smile (mislim, izuzmi fizicki deo)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
Nokia 
Mislim da se nije udubljivao posle fizickog izgleda  Smile

Prvo pitanje :"Da li si gladan?"
ahahahahahaha  Smile Smile Smile

Da li si gladan zileta i stakla mamu ti jebem ...pod uslovom da uspe nekako vrata da se dokopa  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.107
najbolje mesto gde sam izvodio zene je zadnje sediste moga auta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
HTC Wildfire S
Fora je u tome... kad muškarci i pronađu nekim čudom neku... koju bi mogli recimo da dovuku na pecanje u 4 ujutru po onom blatu... proglasili bi je suviše muškastom i rekli bi da nije dovoljno feminizirana i šutnuli.  Smile

Zapravo... fora je u tome da muškarac ni sam nema pojma šta želi.. jer takva žena ne postoji i ne može postojati.  Smile
Jer muškarac prethodno u svojoj glavi postavi pravila koja su kompletnoj suprotnosti.
Osobine su joj u čistoj kontradiktornosti. Te imaginarne žene.

Zgodnu devojku... koju nikad niko neće pogledati sem njega.
Devojku koju će često gledati jer očigledno da je zgodna... ali nikad neće pokušati nešto s njom.
Ako pokušaju s njom... ona mora instantno da dotrči njemu jer ako progovori i počne koristiti mozak.. sasvim sigurno je napravila početni korak u varanju njega, svog dečka.

Nevinu i čednu devojku koja se jebe kao iskusna profi "pratnja".
Devojčurak sa savršenom linijom koja jede kao ptičica a u stanju je da skuva ko kuvarica od 30 godina karijere u Maderi.
Otmenu uzdržanu curu koja će otvoriti pivo (prethodno doneti) i razvaliti se s njim na kauču i prdeti dok gledaju utakmicu.

Ona mora biti potpuno otvorena i direktna... i istovremeno misteriozna, tajanstvena.
Ona mora biti dostupna i da može da računa na nju u svakom tenutku... ali da ga ne davi previše svojim prisustvom.
Treba biti komunikativna i pričljiva... ali veoma tiha i intimna kad oseti da je njemu to potrebno. (čitaj: treba samo da joj se javi u glavi)

Ona mora biti jednostavna i "muški" pragmatična... ali mora pokazati neku "dubinu" u svakom tenutku.
Našminkana i sređena dovoljno da pokrene "slow-motion" efekat u celoj prostoriji bilo gde da je povede sa sobom... ali ne sme se nikad opterećivati time previše jer ujedno mora biti spremna da zameni sajlu, gumu ili možda otegli frižider na 5 sprat u zgradi bez lifta.

Na testu će uvek biti ocenjivano i svakodnevno na probi će biti njeno poznavanje svake i najsitnije trivijalnosti iz filmova... svih žanrova. Muzike... svih žanrova. Igrica... svih žanrova. I svaka cura koja ne zna da je Stepenvulf odbio Pariz Hilton da uzme pesmu "Born to be Wild" u njenoj emisiji.. i da je Elajdža Vud prisustvovao u filmu Back to the Future.. i uopšte svaka cura koja nije sposobna da ode sa dečkom na partiju Kantera u igraonicu... ne može baš da se naziva pravom curom... zar ne? Retoričko pitanje. Ne.

Naravno, ona treba imati neki uticaj na svog dečka (mislim ono... ipak su u vezi) i da ne bude previše pasivna i statična... očekuje se da napravi od njega boljeg čoveka i da ga motiviše, inspiriše i podržava u svemu i na svaku njegovu ideju pa makar to bio predlog da ne puštaju vodu u WCu da vide za koliko vremena će se napuniti (for science!) mora bez ustručavanja podržati...  ali da mu nikako ne uništi njegov integritet i njegovu nezavisnost... i nikako da ne počne da ga menja.

Slaže se sa svim njegovim prijateljima na svaku moguću temu... ali ne bi trebalo baš previše da priča sa njima kako ne bi dolazili do neprijatnih situacija... barem u njegovoj glavi. (Jer: Bros before hoes! )

Itd itd itd...
Ostalih 4768 nepohodnih stavki joj se mora samo javiti u glavi.

Naravno, kad sve ostalo propadne... uvek se može reći: Ja zapravo mnogo volim žene s velikim sisama a ionako su sve žene glupe.  Smile

Naravno, uvek nas realnost surovo sastavi sa zemljom kad tad. Smile
Jer ili skapiraš da takvo mitsko biće ne postoji... ili još gore ako hipotetički pretpostaviš da postoji, zapitaš se: Na koji jebote način uopšte ja zaslužujem tako nešto?  Smile
Ako se ne zapitaš... zapitaće te ona, ne brini se. Smile

Utešno je što ide i u obrnutom smeru. Pa i žene fantaziraju, ali se prizemlje na isti način. Smile

Bilo kako bilo... lično... gori su mi muškarci sa svojim budalaštinama.  Smile I teže mi je njih slušati nego žene.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

She's a keeper.png
(277.39 KB, 651x1201)
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia krntija
за тебе је буки ова риба права жена :

Smile

Fak jea

Smile

bookee, citam ja sad sve ovo sto ti napisa... pa mi se namece jedno pitanje - sta ti je onda uopste bilo interesantno kod tih devojaka?  Smile (mislim, izuzmi fizicki deo)  Smile

Sve su bile dobri ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:21:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.