Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 17:52:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komp se gasi prilikom igranja igrica  (Pročitano 5569 puta)
02. Jul 2012, 17:02:13
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Browser
Opera 12.00
Primetih taj problem pre jedno godinu dana, ali oduvek je radilo resenje sa ciscenjem prasine i bude kao nov nekoliko meseci dok ne pocne ponovo. Medjutim, pre jedno mesec dana ocistim ti ja lepo prasinu iz istog zbog problema, on radio 15-ak dana kako treba i ponovo poceo. Rekoh, ajd mrze me, cu da ga nosim na servis kasnije jer taman necu da igram igrice zbog nekih obaveza. Medjutim, poce on da se gasi sam od sebe. Odnesem u servis i oni utvrde da je kuler crko pa ga ociste od prasine i stave nov sa sve pastom. Dodjem ti ja danas kuci, ajd reda radi da probam malo Football Manager(sto je nikakvo opterecenje za moju makinu) kad on se opet sam ugasi posle jedno 15-20 minuta igranja.  Smile

Sta mislite da je problem? Nosicu ga u servis sutra ili prekosutra u svakom slucaju ali bi mi znacilo da cujem jos neko misljenje pre toga.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Meni se desavalo slicno, i kod igara, i kod gledanja filmova, i svaki put kad je bilo tako, bio je problem do hard diska (3-4 puta sam morao da menjam hard disk, za nekih godinu dana, a dotle mi jedan radio 4+ godine).

A mozda da bude i zbog virusa, ali sumnjam da je do toga.Ram, Power Supply, pregrejavanje (sto valjda ne bi trebalo da se desava sa novim kulerom)...

Ima na Hiren's BootCD-u program za testiranje Ram-a, i HDD-a, pa mozes da skines i stavis da testira, ako vec nista ne radis na kompu...Ili ostavis ovima u servisu da se 'ebavaju. Smile

Doci ce vec neko ko se bolje razume od mene, da ti odgovori.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2012, 18:17:08 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
Pogledaj kakve su temperature, ne oslanjaj se na to da je nov kuler eliminisao problem
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00

Ima na Hiren's BootCD-u program za testiranje Ram-a, i HDD-a, pa mozes da skines i stavis da testira, ako vec nista ne radis na kompu...Ili ostavis ovima u servisu da se 'ebavaju. Smile

Ne volim bas da se cackam sa programcicima pa cu im reci da oni provere. Oni mi instalirali Everest pa mogu mozda i u njemu da vidim nesto...

Hvala u svakom slucaju.

Pogledaj kakve su temperature, ne oslanjaj se na to da je nov kuler eliminisao problem
Gledao sad u BIOS-u, temperature su OK koliko se ja razumem(CPU 55C, System 47C, Fan speed 2812 RPM).  Jedino da probam da ga malo "izmucim"(da odigram neku "jacu igricu" dok se ne ugasi) pa da vidim onda.  Smile
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
Instaliraj SpeedFan ili neki sličan program koji prikazuje temperature, i onda optereti procesor. Dok dođeš do BIOS-a to više nije ona temperatura koja je bila...
IP sačuvana
social share

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Qtek 666
I meni se to dešava ovih dana prilikom posete samo jednom sajtu za gledanje filmova. Pošto mi je iskočio i plavi ekran, ne zezam se više, odustala sam od serije, pošto mi je prošli komp, slava mu, tako umro i nikad nije vaskrsao. I kod mene nije kuler.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Instaliraj SpeedFan ili neki sličan program koji prikazuje temperature, i onda optereti procesor. Dok dođeš do BIOS-a to više nije ona temperatura koja je bila...
Probao sad, igrao igru jedno pola sata i ostavio ga da radi jos jedno sat. Nije se gasio uopste a evo sta speedfan pokazuje.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1a.jpg
(62.52 KB, 416x485)
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
Temperatura procesora je prilično visoka
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Dosta mi je i velika temteratura u prostoriji gde je komp tako da mozda i to ima udela...

Sta to znaci? Da je mozda do pregrevanja procesora?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
Stavi kursor na temperature za CPU, i Core, trebalo bi da piše kolika je maksimalna bila od kada je program uključen, ako si igrao igru sa uključenim programom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 17:52:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.