Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komentari na temu Tiketi - Misljenja - Dojave vol. 3  (Pročitano 900026 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
1. nisam vredjao, nemas razloga ni ti..
2. cudno, tema se zove "tiketi, misljenja, dojave" - ovo zadnje me buni
3. ne postoje namestene utakmice ?!?!?!   Smile Smile
4. slozices se da utakmica koja je namestena moze da se pogodi (ako stignes pre nego je blokiraju kladionice) - samim tim znaci da postoji utakmica koja dolazi ne znam koliko % si stavio! pa ipak kladionice postoje!!!!!!!! (pr. prosle godine jezero - mogren 2 1.9 kv - 1:6 je bilo) zadnje sto sam imao 10/10)
5. akoljudi padaju na 10/10 zbog takvih, sta biva kad imas dojavu (gore navedena), koliki je ulog???  Smile
6. samo sam zeleo da se unapredi ovo malo,posto ovaj forum pratim zaista dugo (od vremena dr_Zlo-a i ostalih dobrih tipera)..  i ostavljam samo ono sto odigram... poz i sve najbolje

« Poslednja izmena: 02. Sep 2009, 13:03:37 od Marko_markovic11 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Zna li ko kako da gledam americke blogere u vezi tipova???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
marko_markovic11 jeste u pravu.... stvarno se vrlo cesto vidja 10/10, i kao sto neko rece, to nije sve iz MM vec najveci ulog koji dajes, obicno je to recimo 5% od banke.... sto znaci da i dalje to moraju biti tekme koje dolaze u 90+% slucajeva (ipak 100% je nemoguce, jer da neko tako gadja, kladionice bi se zatvorile, pricam o duzem vremenskom periodu).....

marko kaze da postoje 100% sigurne tekme, ali to nije tacno.... verovatno misli na namestene utakmice, ali ni to nije uvek sigurno.... dojava moze da procuri a znamo sta se onda desava, postaje public bet a takve tekme uvek padaju (mada retko koja prava dojava procuri).... ali recimo ima dosta prica, kao kad klinac ulazi u 92. minutu i daje gol a njegovi saigraci se hvataju za glavu, pa kad golman sutira sa gola na gol u rukometu (gde je namesten X) i donosi pobedu svom timu u posljednjoj sekundi......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
ja ne razumem sta se tu dize tolika frka... ako nabacam neke stvari na ovom ili bilo kojem drugom forum i pored stavim 10/10 to nije ni "100%", ni "sve pare koje imam", ni "dojava"...samo moje licno misljenje na koje sam se opkladio... e sad kolika je visina tog 10/10 uloga drugima, nemam pojma... meni je 10=1000 din. tj. max. ulog sa kojim idem na tiket i koji sam spreman da izgubim... mozda je nekom 10=500 din. ili 200 evra...

a vi sto ste u fazonu "stavio si 10/10 a nije doslo?" bolje da se vise ne kladite... da znam koja ce utakmica tacno da dodje na odredjen tip verujem da bi u narednih nedelju dana zatvorio sve kladionice na svetu... takodje ne mogu da predvidim stvari kao sto su crveni kartoni, auto golovi, kome je dete bolesno, ko je popio 2-3 piva vise prethodno vece i sva ostala sranja... 22 igraca na terenu+sudije+treneri+rezerve+pun stadion... vec u startu jako puno faktora

jos jednom, za mene je 10/10 licno misljenje i licni ulog, odigram pa kad dodje, dodje, kad ne, doci ce sledeci put... a "dojave" koje su bile na ovom forumu dolaze kao i sve ostalo 50-50... Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Citat
jos jednom, za mene je 10/10 licno misljenje i licni ulog
Bas tako. To nije neka sigurnost, nego jednostavno moj ulog.

I jos nesto vrlo tacno, malo pregrubo receno ali tacno:
Citat
dovoljno ljudi je otislo odavde zbog debila kao sto si ti.

Ti prati, vidi ko je najbolji i njega prati. Tako nece biti problema. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 
Tiketi-Misljenja-Dojave-- Igras svoj tiket,na njega stavljas svoj tip, naravno stavljas svoje neke favorite, iz sebi znanih razloga, ( znam dosta ljudi koji su odigrali salke-frajburg 1, pa i ja medj njima, i bio sam ubedjen 100/100 da dolaziali...). e sad svako ima svoje misljenje o mecevima nekom je nesto kec, neko isti mec nece kec nego 3+. poenta svega je sledeca, niko nikog ne tera da prepise neciji tip, ako oces prepisi, ako neces ok. Cenim trud ljudi koji postuju svoje predloge ovde, ne prepisem ceo tiket ali vidim neku zanimljivost koja mi je promakla u listi, i to je to, ako prodje ura, ako ne necu da se ljutim jer niko me nije tero da prepisem. A kad bi tiperi na ovom forumu znali sta ce doci... " this time next year we're going to be millionaires".

I jos nesto....

« Poslednja izmena: 02. Sep 2009, 20:34:32 od Destry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
ne znam zasto ste digli toliku buku ni oko cega.. kucno vaspitanje nalaze da nepoznatima ne treba da pricas da su debili, idioti i ne znam sta ne! ako vam je sve sto stavite 10/10 kao sto je filip stavio, onda znam zasto postoje kladionice! a da ne postoje namestene utakmice  Smile Smile
pa zasto se vi u stvari kladite, kad postoje 712637812638712 faktora, kao sto je lepo naveo decko gore (trener, sudija, igraci, saigraci, itd..). pravite razlike izmedju dojave i infa, jer info su svi culi ako je doslo i do vas!!!!!!!
@F.L.8
dojava ne iscuri, ne moze, jedino ako ti je ujak u taboru ili brat igra za taj tim.. pa ti kaze da maznes neku kintu!
ne zelim raspravu, a svi koji misle da namestene tekme ne postoje, cujemo se uskoro...
p.s. http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=96947
postoji samo ne znate..
pozz
« Poslednja izmena: 03. Sep 2009, 19:21:27 od Marko_markovic11 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Zaobidji me. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Ajde dosta...

Ovde dosta ljudi ostavljaju tipove, moje je hocu to ispratiti ili ne. On ne snosi nikakvu odgovornost. Ako je stavio 10/10 to je njegovo, a moje je hocu ga ispratiti..

Pratite malo ljude, ko vam se svidja njega pratite i gotovo. Ako vam se ne svidja Filip kako tipuje nemojte ga pratiti i svi su srecni. Ako je on promasio zadnjih 10 tipova ne tera me niko da pratim njegove tipove i jos pogotovo ako su 10/10.

Niko nije savrsen pa ni on. Gresi i on, gresim i ja, gresi i svako ko ostavi ovde tip, pa evo zivi smo i idemo dalje.

Svaka daljna diskusija o ovome je suvisna.

Toliko.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 793
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ne znam zasto ste digli toliku buku ni oko cega.. kucno vaspitanje nalaze da nepoznatima ne treba da pricas da su debili, idioti i ne znam sta ne! ako vam je sve sto stavite 10/10 kao sto je filip stavio, onda znam zasto postoje kladionice! a da ne postoje namestene utakmice  Smile Smile
pa zasto se vi u stvari kladite, kad postoje 712637812638712 faktora, kao sto je lepo naveo decko gore (trener, sudija, igraci, saigraci, itd..). pravite razlike izmedju dojave i infa, jer info su svi culi ako je doslo i do vas!!!!!!!
@F.L.8
dojava ne iscuri, ne moze, jedino ako ti je ujak u taboru ili brat igra za taj tim.. pa ti kaze da maznes neku kintu!
ne zelim raspravu, a svi koji misle da namestene tekme ne postoje, cujemo se uskoro...
p.s. http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=96947
postoji samo ne znate..
pozz

Ali koji si ti link ostavio kralju hahahaa. Pa ovo moze bilo ko da napise posle tekme i da stavi na sajt. Btw niko nije rekao da namestene utakmice ne postoje, samo da postoji mogucnost i da te namestene utakmice neko zajebe ako procuri dojava ili ako neko od igraca zajebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.