Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 872 873 875 876 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komentari na temu Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 428295 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S III
Hladan_kao_Led

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

Oprosti...neće se ponoviti
IP sačuvana
social share
...šta reći...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple iPhone

Od ovog trenutka cu samo komentarisati tudje tipove,kao sto to radi 90% ljudi ovde Smile
Necu vise ja da zabavljam pojedince koji zajedno imaju po tri tipa mesecno. Cast izuzetcima!

Neki ljudi ovde vise ne pišu (nažalost) pa reč nisu rekli da nas napuštaju...

A ti na sva zvona, to mi vise liči da ocekuješ gomilu komentara sa molbama da se vratiš...

Meni lično je svejedno...

Smile
Smile
Lepo si to rek'o
 Smile
Niko nije rekao da vas napusta,a kamoli na sav glas,samo sam rekao da necu ostavljati tipove,a tu sam ja ako nisi primetio?! Ne vidim Zoki zasto ti moras da prokomentarises svaki put kada ja nesto kazem,a za te molbe o kojima pricas,veruj mi glupo je mnogo???!!! Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2008, 15:47:29 od baLju »
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

doktor

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 849
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC desire
konji 2:0 ajmo manisa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S III
Bez svadje momci...sutra je novi dan... Smile
IP sačuvana
social share
...šta reći...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***Bog cuva Srbe***

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2620
Zastava ***Bog cuva Srbe***
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Samsung G800
mantova - treviso 2 dolazi
,
Vidim da dobro pratis padove kvota ! Smile

Evo od mene jedna utakmice, pa ko hoce i ko moze nek uplati !

Konya - Bursa 1
Ajmo Konya Smile Samo da vi izdrzite ! Smile
2:0 FT  Smile Smile
IP sačuvana
social share
..."Oni misle da putujem bez odredista,
misle da mi je pamet njihova i cilja nemam,
misleci tako slepi ne vide
 da na ciju jednom sedim u drugi gledam,
a o mnogim novim mislim"...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Mrzim zimu!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4092
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Miki_92 bravo za Konju Smile

Kad bi ovaj NEC bar u 3+ Smile
IP sačuvana
social share
Screw You Guy's. I'm going Home.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
Manisa 1-2 kraj  Smile

Miki_92 za Kanya  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2008, 15:57:06 od snoopdoggydogg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Фејенорд  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
ja cu danas da odigram samo 1 tiket, pa ako hoce, hoce, ako nece, nema veze, jer planiram da ulozim 200 kinti...

odigracu ovo:

liverpool-blackburn 1 - ne treba biti pametan pa reci da je liverpool mnogo jaci tim... sa ovom pobedom bi jos vise ucvrstili 4. mesto koje naravno garantuje ligu sampiona, u slucaju da liverpool ne osvoji ovo takmicenje.
everton je juce igrao 1:1, pa bi liverpool sa pobedom odmakao jos vise...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
manchester utd. - arsenal 1 - ubedjen sam u pobedu manchestera... arsenal je jos vise psihicki pao posle ispadanja i ne verujem da mogu da se povrate psihicki...
manchester jednostavno mora dobiti ovaj mec, jer ako se ne varam posle ima i mec sa chelsiem...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bordeaux - caen 1 - pre pocetka francuskog prvenstva sam bio ubedjen da ce bordeaux osvojiti titulu, to se izgleda nece desiti, ali su mnogo jaci tim od caena, i plus mislim da ce ici na osvetu jer su ih ovi upropastili u prvoj polusezoni kad su ih u bordeaux ispratili sa petardom  Smile
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
p s g - nica 1 - ja u mojoj glavi nikako ne mogu da zamislim da jedna od najvecih svetskih metropola nema fudbalskog prvoligasa  Smile
zato 1, bez razmisljanja, plus nica nije u nekoj formi... a p s g - u idu i rezultati od juce, tako da mora ovo dobiti da se malo odlepi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
inter - fiorentina 1
- poslednjih 5 meceva na meaci, fiorentina nije uzela ni jedan bod... nikad nisu mogli sa interom u milanu... plus umorni su od meca sa p s v - om, plus inter ne zeli da se kocka sa titulom. ako se ne varam za fiorentinu ne igraju donadel i semioli.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
betis - levante 1 - no comment... ovo ce biti utakmica u kojoj ce presuditi cist kvalitet koji je na strani betisa.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kladno - sparta prague 2 - jedna od odlucujucih utakmica za spartu iz praga u borbi za titulu... kvalitetniji su, a slavija igra kuci, tako da ovo moraju da dobiju.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
basel - sion 1 - juce je young boys izgubio od st.gallena  Smile, i ovo basel mora da dobije da bi se malo odlepio... mislim da basel ne sme vise da se kocka sa titulama kao prethodne 2 sezone kad je redovno u finisu gubio od zuricha...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dakle ovo nisu nikakve dojave, vec cisto po osecaju i krajnje realno... tako da vredi dati 200 kinti....ako i ne uleti nema veze...
ovo je dakle penzinerski tiket za opustanje  Smile i ubijanje vremena uz teletext  Smile

ukupna kvota na ovo u mocart kladionici ispadne 26,5...

Smile
argentine brotha

pratim te u glavu tiket bez ovoga sto je vec pocelo  Smile

i 6/7 sistem malo jache cu grunem  Smile

mogle bi dvojke da sevnu danas u spaniji ?
atleiko , sevilja,
i zadnji voz je za saragosu Smile
brat milito i drugari da zawrshe u segundi.... is it posibile ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

doktor

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 849
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC desire
sto igrate fejnord kad nema pravo cini mi se jos godinu da ucestvuje u evro takmicenjima, bez motiva su
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 872 873 875 876 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.