Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komentari na temu Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 428909 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S4
juce sam vec rekao
parma 1
larisa 1

a danas jos
udineze 1
valensia 2
gondomar X

i nikako nemojte pratiti sve...izaberite koju utakmica, to su prijedlozi ako hocete...a ne ko juce (ne znam ko je rekao) ispratio sve, i zali se....
pa bem ga, niste djeca, izaberite sta vam se svidjam, a ne sad svih 5 utakmica na jedan tkt!

zoko da ti odg ovde da ne gusim forum,ja jesam ispratio sve,ali u singlu,to je po meni ok,jer i ako prodjem 3 od tih 5,ili 3 od 6 utakmica,ja sam u plusu,to je meni ok i ja to igram,a nadam se da ti mozes da pogodis 3 od 6 utakmica,ako ne moze onda jbg.mnogi su ostavili tipove za spansku ligu,cekamo go downa pa igramo Smile Smile :mrgreen:ipak je on doktor,on covek daje i obrazlozenja i sve,tako treba...sledite primer velikih,napred GO DOWN Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ok, brate sve je to uredu kad ti nas i ostale hvalis, a to da li ja mogu da pogodim 3/6 mislim da sam vec pokazao...ako nisam nemoj da me pratis onda...
al sad cu nesto da kazem, i nemoj da se uvrijedis ili sta vec...
koliko ti snage samo utrosis na tolike silne pohvale, evo hvalio si i mene, i meni se to uopste ne svidja...super je ako svi pogodimo i ok, mozda i treba se covjek pohvaliti...al ovoliko.... Smile
bolje bi bilo da 50% truda ulozis na davanje nekog tipa, i ti nama pomognes, pa da mi tebe mozemo pohvaliti...eto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
pa da nisi pokazao da mozes da pogodis 50 posto ne bi te ni pratio to je valjda jasno,pratim te jer pogadjas dosta,pa i vise od 50 posto.
sto se pohvala tice,brate kad neko zasluzi treba ga pohvaliti,ja mislim da u tome ne pretjerujem,da je tip koji mi pomogne da dobijem pare pored mene,castio bih ga kintom,a ovako NAJMANJE sto mogu da uradim jeste da ga pohvalim,tebi ako pohvale smetaju,trebao si da kazes da ti se pohvale ne svidjaju,pa da ti se ne zahvaljujem kad nesto pogodis,nego da cutim i igram,tako ce od sada i da bude
A brate ako je doslo vrijeme da ja tebi dajem neke tipove,onda ne znam stvarno gde ja idem,dobio sam par linkova trudim se da nesto iskopam ali ne ide mi,tebi kad to dobro ide,ostavljaj brate tipove i to je to,cestitati ti vise necu,a tipove cu uzimati,eto nadam se da smo se razumeli,bez ljutnje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S4
pa da nisi pokazao da mozes da pogodis 50 posto ne bi te ni pratio to je valjda jasno,pratim te jer pogadjas dosta,pa i vise od 50 posto.
sto se pohvala tice,brate kad neko zasluzi treba ga pohvaliti,ja mislim da u tome ne pretjerujem,da je tip koji mi pomogne da dobijem pare pored mene,castio bih ga kintom,a ovako NAJMANJE sto mogu da uradim jeste da ga pohvalim,tebi ako pohvale smetaju,trebao si da kazes da ti se pohvale ne svidjaju,pa da ti se ne zahvaljujem kad nesto pogodis,nego da cutim i igram,tako ce od sada i da bude
A brate ako je doslo vrijeme da ja tebi dajem neke tipove,onda ne znam stvarno gde ja idem,dobio sam par linkova trudim se da nesto iskopam ali ne ide mi,tebi kad to dobro ide,ostavljaj brate tipove i to je to,cestitati ti vise necu,a tipove cu uzimati,eto nadam se da smo se razumeli,bez ljutnje

ne ljutim se ja...
vec kazem da svaki clan ko je na ovoj temi i uzima tipove treba do doprinese ovoj temi...mislim da je to ok? jel se slazemo???...eto
znaci ti hvali koga hoces i kako hoces, ja u to ne ulazim...samo reko kad vec toliko energije dajes na to, mogao bi i koji tip ostaviti..
i nemoj da pricas da ti ne ide....ko se trudi ide mu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
ma nije brate nego dodjem do dela nekog stranog foruma,i stalno me vrte u krug,tolalno se zbunim,razumeli smo se brate,potrudicu se da te poslusam od sada i ja ostavljam tipove....p0zdrav za tebe i srecno Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia e72 + 6630
jao kako me sjebo kortrijk popodne  Smile Smile Smile

vodili do samog kraja i popiju go i zavrsi 2:2  Smile Smile Smile

pratim spance sto je go_down ostavio, valjda se tu pokrijem  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2007, 17:20:24 od sailor1 »
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kakav dan, sve je doslo... udinese, parma, vitesse, panionios, OFI vodi...

Ali, ja sam veeeeelika budala - izgubio sam tiket od 12500. Igrao sam gore nabrojane u kombu sa kosarkom (france) i sve je doslo... A njega nema nigde. I nije mi prvi put. Uff...

Imam Siudad na svim listicima, i ona jednostavno mora doci. Inace sve u propast. Dobro, juce se jako dobro zaradilo od Atletica ali Siudad bi upotpunio vikend.

Zatisje pred buru na Pirinejima, u 20min. tek jedan gol - Getafe 1:0.

Nesto ste mi tihi veceras...

Veceras cu jos odigrati jedan single za 8/10, PAOK - Oly 1, koef. 3.90. Gaze kuci, Oly u padu forme, u proslom kolu jedva izvukao zivu glavu... Veliki derbi Grcke u kome, duboko sam uveren, domcin uzima skalp lideru i borba za titulu se zahuktava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pocelo je - Lorca 1:0, Valencia 1:0

Betis crveni   Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia e72 + 6630
pocelo je - Lorca 1:0, Valencia 1:0

Betis crveni Smile Smile Smile Smile

sad sam vidio, ovaj ludak je dobio zuti u 6 a drugi zuti i crveni u 7 minutu ??? Smile

jbt kakvih ludaka ima
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S4
ja sam samo cuidad odigrao..malagu blokirali, a ovo ostalo nisam stigao.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sailor1, sad su modifikovali - nema crvenog  Smile  Smile

ovaj poli me dovodi do ludila, ma bice iz 1-2.

zoka, siudad je fix dana i moraju dobiti kako god Smile

niko nije ispratio kosarku koju sam ostavio + tenis, sve doslo osim jankovicke?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.