Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 955 956 958 959 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komentari na temu Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 429394 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
ekstra kolo skoro sve doslo Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Kakav lik.... Smile Smile Smile

E ljudi ja posle nekoliko godina aktivnog kladjenja po prvi put ozbiljno razmisljam da batalim....pa ovo bre nema blage veze sa fudbalom isuve se tu novca i kladionica umesalo da bi ovo bio fudbal...i neznam koji se mi qrac kladimo kad je pola utakmica unapred dogovoreno a one sto nisu unapred dogovorene dogovaraju se na poluvremenu...a i ja kreten....ja cu da vadim neku ekipu da ne ispadne iz lige.... pa kad kreteni neznaju da igraju i treba da ispadnu iz lige.... a i ovo vise sa dojavama nema smisla...neznam ni sta se mi ovde zavaravamo ja licno od danas ne igram ni 3 za 3 tekme ni info-e ni dojave...igraj brate mili ono sto mislis da ce da dodje pa bar kad ne dodje znas niko ti nije kriv sam si to hteo da igras i kraj....a sad ako ti nemozes da nadjes 3-4 utakmice onda nemoj ni da se kladis...... Smile Smile Smile
crashoverr u potpunosti delimo misljenje. E sad samo ovo da ne treba nekad poslusati nekoga, e pa ja sam se ovaj vikend opekao ali se vidi da ovde ima dobrih prognozera i nekad se moze poslusati neki par. Sinoc da nisam uzeo statistike sve moguce ostao bih u pozamasnom minusu( za mene), ovako se izvukoh i danas ne znam da li ista da igram. Mala je ponuda... A za namestanje... Pa brate ne mogu da verujem zasto to sad svi rade, ali dobro morace se i to nekad prekinuti... Mozda... Smile

Ocigledno je da ne pratite dobitne parove. Ovog vikenda sve sto sam odigrao u singlu je proslo, i ja sam u jako dobrom plusu !
Imali ste 7 sigurnih utakmica koje ja znam, i koje sam ja pratio, naravno da ih je bilo vise, ali izvadicu 7 koja su prosla u subotu i nedelju, a to su :
Las Palmas , Zaragoza , Lens , Chiasso , Foggia , Xerez , Siroki , Albacete
Sve je ovo lagano doslo, sada sto sme vi dodavali utakmice tipa Atl. Madrid, Parma umesto da igrate singlove ... naravno da ste u minusu !

Smile Smile

Ja imam veliki problem u odabiru utakmica. Miki, te koje si naveo su kao stvorene za singl. Ali, meni se tako namestilo da sam ovaj vikend u singlu igrao Amijens, Bulonj, Ajndhoven, Modenu, PSZ, Excelsior, Lens (na tvoju preporuku) i na kraju nesrecnu Mursiju! Sve to u singlovima. Samo je tvoj Lens dosao. Izgleda da samo treba pazljivo izabrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson P1
Monfils Gael - Verdasco Fernando 1 @ 2.75  2/10 (Expekt)

Opet idem na Monfilsa iako me zajebo protiv Staracea .Starace je ipak jedan od najboljih prasinara ove godine .Verdasco vise nego solidan protivnik ali ponekad zna puknut iz cistog mira i izgubiti ko favorit.Uz to ak je Monfils u svom elementu moze svakog pobjediti

7-5,6-4  Smile
IP sačuvana
social share
Audacem Fortuna Iuvat

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
AbOnOs999 majko mila  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ako od sutra ja budem igrao tvoje parove tenisa, kosarke a oni ne dodju ostavljam se prepisivanja zauvek. hehe

EDIT: Jel imas vec sada neki par za sutra?  Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2008, 20:36:51 od Juventuslandia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sad gledam shta ste pisali za owo nameshtanje utakmica. Toga je uwek bilo i uwek ce ga i biti, ali kada sam prochitao washe postowe ispade da je 99% mechewa nameshteno. Dosta je toga dogoworeno i ima puno prewara ali owoliko ...  Ima iznenadjenja ali nije swe prewara nego danas swi se bore,swi igraju fudbal. To je moje mishljenje o tome

Pozzz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

AJMO MILIVOJE,AJMO MILIVOJE,GOOOOLLLLLL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
Zastava CH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K750
ekstra kolo skoro sve doslo Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Kakav lik.... Smile Smile Smile

E ljudi ja posle nekoliko godina aktivnog kladjenja po prvi put ozbiljno razmisljam da batalim....pa ovo bre nema blage veze sa fudbalom isuve se tu novca i kladionica umesalo da bi ovo bio fudbal...i neznam koji se mi qrac kladimo kad je pola utakmica unapred dogovoreno a one sto nisu unapred dogovorene dogovaraju se na poluvremenu...a i ja kreten....ja cu da vadim neku ekipu da ne ispadne iz lige.... pa kad kreteni neznaju da igraju i treba da ispadnu iz lige.... a i ovo vise sa dojavama nema smisla...neznam ni sta se mi ovde zavaravamo ja licno od danas ne igram ni 3 za 3 tekme ni info-e ni dojave...igraj brate mili ono sto mislis da ce da dodje pa bar kad ne dodje znas niko ti nije kriv sam si to hteo da igras i kraj....a sad ako ti nemozes da nadjes 3-4 utakmice onda nemoj ni da se kladis...... Smile Smile Smile
crashoverr u potpunosti delimo misljenje. E sad samo ovo da ne treba nekad poslusati nekoga, e pa ja sam se ovaj vikend opekao ali se vidi da ovde ima dobrih prognozera i nekad se moze poslusati neki par. Sinoc da nisam uzeo statistike sve moguce ostao bih u pozamasnom minusu( za mene), ovako se izvukoh i danas ne znam da li ista da igram. Mala je ponuda... A za namestanje... Pa brate ne mogu da verujem zasto to sad svi rade, ali dobro morace se i to nekad prekinuti... Mozda... Smile

Ocigledno je da ne pratite dobitne parove. Ovog vikenda sve sto sam odigrao u singlu je proslo, i ja sam u jako dobrom plusu !
Imali ste 7 sigurnih utakmica koje ja znam, i koje sam ja pratio, naravno da ih je bilo vise, ali izvadicu 7 koja su prosla u subotu i nedelju, a to su :
Las Palmas , Zaragoza , Lens , Chiasso , Foggia , Xerez , Siroki , Albacete
Sve je ovo lagano doslo, sada sto sme vi dodavali utakmice tipa Atl. Madrid, Parma umesto da igrate singlove ... naravno da ste u minusu !

Smile Smile

Ja imam veliki problem u odabiru utakmica. Miki, te koje si naveo su kao stvorene za singl. Ali, meni se tako namestilo da sam ovaj vikend u singlu igrao Amijens, Bulonj, Ajndhoven, Modenu, PSZ, Excelsior, Lens (na tvoju preporuku) i na kraju nesrecnu Mursiju! Sve to u singlovima. Samo je tvoj Lens dosao. Izgleda da samo treba pazljivo izabrati.

probajte sa jakim kvotama,isplati se...

u evrima nesto preko 4000
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Au lave  Smile cestitam, to se mora zaliti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson P1
Djurgården - GAIS 1 @ 1.60 9/10 (Expekt)

Nema se tu sta reci GAIS los gost .H2h i nije bas idealan ali svejedno Djurgården hvata kalmar i mislim da ce dati sve od sebe

Nisu nesto dobri u medjusobnim duelima sas GAIS-om, cak su i kod kuce dosta gubili od njih :

12.03.2008    CF Club Friendly    GAIS    Djurgarden    2-2
06.08.2007    D1 Allsvenskan    GAIS    Djurgarden    1-1
14.05.2007    D1 Allsvenskan    Djurgarden    GAIS    0-1
11.09.2006    D1 Allsvenskan    Djurgarden    GAIS    0-2
28.06.2006    Cup 1/16 Final    Djurgarden    GAIS    2-0
07.05.2006    D1 Allsvenskan    GAIS    Djurgarden    1-1

Po ovome ovde, bice ovo teska utakmica. I samo da napomenem da kvota na 1 raste.
MOj tip je Djurgården - GAIS    X - 1   3/10   kw.4.50

Smile Smile

Znal sam da bu tvrda ali sam racuno na htjenje Djurgården da drzi prikljucak sa kalmarom plus Gais je primio dosta na gostovanjima.A da im ne pas ne pasu h2h kak si lijepo napiso nije im u korist .Ovo bu zajeb a sta je tu je

.............

AbOnOs999 majko mila  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ako od sutra ja budem igrao tvoje parove tenisa, kosarke a oni ne dodju ostavljam se prepisivanja zauvek. hehe

EDIT: Jel imas vec sada neki par za sutra?  Smile

Ne prepisivat pogledas malo statistiku formu itd pa sam procijenis rizik i ulog.U tenisu ne preporucujhem 1.40 koeficijente .To je veci rizik nego odmjereni ulog na veci koeficijent.Najvaznije je pogledat podlogu i formu igraca na toj podlozi onda
H2H skor i trenutnu formu ima tu i subjektivni touch ak pratis pa vidis kak ko igra jer nekad rezultati varaju.Sve u svemu ja fulam brdo toga ali dok je na cca 65% dobitnih dobro je
« Poslednja izmena: 21. Apr 2008, 20:47:37 od AbOnOs999 »
IP sačuvana
social share
Audacem Fortuna Iuvat

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 404
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N73

Ne prepisivat pogledas malo statistiku formu itd pa sam procijenis rizik i ulog.U tenisu ne preporucujhem 1.40 koeficijente .To je veci rizik nego odmjereni ulog na veci koeficijent.Najvaznije je pogledat podlogu i formu igraca na toj podlozi onda
H2H skor i trenutnu formu ima tu i subjektivni touch ak pratis pa vidis kak ko igra jer nekad rezultati varaju.Sve u svemu ja fulam brdo toga ali dok je na cca 65% dobitnih dobro je

ma jarane ti si jedan od jacih ovdje. ja cesto singliram ove tvoje parove sa kvotom preko dva. i sve dok je preko 50% odlicno je    Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2008, 20:54:26 od moke89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***Bog cuva Srbe***

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2620
Zastava ***Bog cuva Srbe***
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Samsung G800
Jbg zajebo je Djurgarden !
IP sačuvana
social share
..."Oni misle da putujem bez odredista,
misle da mi je pamet njihova i cilja nemam,
misleci tako slepi ne vide
 da na ciju jednom sedim u drugi gledam,
a o mnogim novim mislim"...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Brate nisam ni rekao da prepisujem. Nego da vise nikad u zivotu necu prepisati. Uzeo sam bulonj i za subotu neke parove i opekao se, ali sta je tu je. Igram dosta dugo kladionicu, imam neke metode, uostalom vecinu si rekao. Tu smo da jedni druge potpomognemo, zar ne?

Zalaegerzseg - K. Honved 1X
Kocaeli - Eskisehi 3+

---------------------------

Esbjerg - Aalborg 1 / 2-3
Znao sam da ovi turci nece doci al ajde... Esbjerg sam podvukao sa razlogom, povezao sam ga sa Mikijevim Djurgardenom X-1, nije doslo nema veze ulog je bio 200 dinara. 1X je doslo, nisam ga ni odigrao stavio sam da nebi bila samo 2 para  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 955 956 958 959 ... 989
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.